Το βιβλίο "Δυο λέξεις μόνο" της Rainbow Rowell ήρθε στην Ελλάδα


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


  Το βιβλίο αυτό είναι της Rainbow Rowell. Και το "Δυο λέξεις μόνο" είναι το βιβλίο της που περιμέναμε τόσο πολύ. Είναι το βιβλίο που επιτέλους ήρθε στην Ελλάδα. Και τονίζω την λέξη επιτέλους. Εγώ, όπως και πάρα πολύς κόσμος, ανυπομονώ να διαβάσω αυτό το βιβλίο. Ναι!!! Είμαι ενθουσιασμένη!!! Ανυπομονώ να πέσει στα χεράκια μου. Εσείς???

Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:Ο Παρκ είναι 16 χρόνων. Τσακώνεται συνέχεια με τον πατέρα του και νιώθει πως η ζωή του θα αλλάξει προς το (πολύ) καλύτερο μόλις καταφέρει να βγάλει δίπλωμα οδήγησης. Έτσι θα πηγαίνει στο σχολείο με το αυτοκίνητο, ακούγοντας στο τέρμα τη ροκ μουσική που λατρεύει, και θα ξεμπερδέψει μια για πάντα με τους νταήδες του σχολικού. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό, έχει αποφασίσει να γίνει αόρατος. Άλλωστε, όσο δεν φαίνεσαι, δεν γίνεσαι και στόχος.


Η Έλενορ είναι 16 χρόνων. Είναι «η καινούργια» του σχολείου αλλά και καινούργια στο σπίτι της, αφού ο πατριός της, που την είχε πετάξει έξω από το σπίτι έναν χρόνο πριν, της επέτρεψε να επιστρέψει. Το μόνο που θέλει η Έλενορ από τη ζωή της είναι να επιβιώσει. Το μόνο που θέλει από τους άλλους είναι να την αφήσουν στην ησυχία της. Έχει ατίθασα κόκκινα μαλλιά και φοράει παράξενα ρούχα. Είναι από τους ανθρώπους που, όσο και να το θέλουν, δεν είναι δυνατό να περάσουν απαρατήρητοι.


Αργά, σταδιακά, μέσα από μεταμεσονύκτιες συνομιλίες και μια στοίβα κασέτες που όλο και μεγαλώνει, η Έλενορ και ο Παρκ ερωτεύονται… Ερωτεύονται όπως ερωτεύεσαι την πρώτη φορά, όταν είσαι νέος και νιώθεις πως δεν έχεις τίποτα να χάσεις –αλλά και πως μπορεί να χάσεις τα πάντα.


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις