Η Emma Watson ως Belle στη νέα ταινία "Beauty and the Beast" της Disney


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!




  Ήρθε η ώρα να διαδώσω καινούργια νέα!!! Τα οποία τα ξέρω από τότε που ειπώθηκαν αλλά δεν είχα σκεφτεί ποιο πριν να τα δημοσιεύσω. Τα νέα λοιπόν είναι ότι... Η πολύ, μα πάρα πολύ, αγαπημένη μας "Emma Watson" θα πρωταγωνιστήσει ως "Belle" στη νέα ταινία "Beauty and the Beast" της Disney!!!





  Υπήρχαν πολλές φήμες αλλά πριν από ένα μήνα η Emma διαβεβαίωσε ότι όλα είναι αλήθεια!!! Η κοπέλα που είδαμε να μεγαλώνει και να γίνεται μια γυναίκα που αξίζει κάποιος να θαυμάσει, θα παίζει μια από τις ποιο αγαπημένες μας ηρωίδες των παιδικών μας χρόνων. Είμαι ενθουσιασμένη να δω την ερμηνεία της!!!




  Η Emma έχει μια έμφυτη γλυκύτητα... Ένα πρόσωπο που λάμπει και που δεν μπορείς να μην αγαπήσεις και παρόλο που είναι μόλις 24άρων έχει κάνει πολλές επιτυχίες και έχει αγαπηθεί απίστευτα από το κοινό. Την έχουμε δει να παίζει πολλούς διαφορετικούς ρόλους και ανυπομονώ να την δω να παίζει και ως "Belle". Ακόμα, θα την δούμε να κάνει κάτι διαφορετικό. Πολύ διαφορετικό!!! Κάνει μαθήματα φωνητικής. Λέγεται πως η ταινία θα είναι μιούζικαλ. Κάτι που περιέργως μου εξάπτει κι άλλο το ενδιαφέρον!!! <3




Ένα βίντεο με αυτό το θέμα:




Σχόλια

  1. Η ταινια θα ειναι παααρα πολυ ενφιαφερον!!! Και νομιζω πως επιβαλεται να περιεχει τραγουδι, δεν ξερω αν εχετε δει την κλασσικη ταινια, αλλα εγω την εχω λατρεψει με καθε σκηνη και καθε μουσικη σκηνη!!! Ανυπομονω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Δαναη Τρελα,
      Όντως η ταινία θα είναι πολυ ενδιαφέρουσα!!! Και ναι έχω δει την κλασική ταινία!!! Αμέτρητες φορές!!! <3 Και οπωσδήποτε πρέπει να υπερέχει τραγούδι. Είμαι σίγουρη πως η αγαπημένη μας Εμα Γουάτσον θα είναι πολυ καλή!!! ;)

      Διαγραφή
  2. Πραγματικα δεν περιμενω τιποτα λιγοτερο απο μια εξαιρετικη ερμηνεια απο τη λατρεμενη μας Emma Watson!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Δαναη Τρελα,
      Ποτέ δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο!!! <3

      Διαγραφή
  3. Ουλαου!!! Αλήθεια;;; Λοιπόν Χρυσα μόλις μου εφτιαξες τη μερα!!! Πραγματικα πιστεύω οτι δεν μπορούσαν να βρούν καλυτερη ηθοποιο για αυτο το ρολο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Κλειω Αλιφιερη,
      Χαχα!!! Χαίρομαι που σου έφτιαξα την μέρα!!! <3 Και η αγαπημένη μας Εμα Γουάτσον είναι απίθανη!!! ;) Όντως δεν υπάρχει καλύτερη για αυτόν τον ρόλο... <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις