Η καινούργια σειρά της αγαπημένης μας Cassandra Clare ήρθε με τον τίτλο "Tales from Shadowhunter Academy" και το πρώτο βιβλίο, που ονομάζεται "Welcome to Shadowhunter Academy", μόλις εκδόθηκε


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!




  Τα τελευταία νέα του μήνα ήρθαν και θα σας σοκάρουν... Η "Cassandra Clare", ναι η συγγραφέας που τόσο έχουμε αγαπήσει μέσα από τα βιβλία της με τα ονόματα "Θανάσιμα Εργαλεία" και "Δαιμονικές Μηχανές", πλέον γράφει μια νέα σειρά με πρωταγωνιστή τον τόσο αγαπημένο μας Σάιμον.





  Η σειρά λέγεται "Tales from Shadowhunter Academy", θα περιέχει 10 βιβλία και το πρώτο μόλις κυκλοφόρησε. Και να μην ξεχαστεί, θα είναι όλα σε μορφή e-book!!! Ακόμα, θα είναι όλα μικρά, φανταστείτε ότι το πρώτο είναι μόλις 78 σελίδες!!!  Άρα, μάλλον θα κάνουν κάτι παρόμοιο με αυτό που πρωτοσκέυτηκαν για την σειρά "The Bane Chronicles", η οποία είχε επίσης 10 βιβλία που το καθένα ήταν βασανιστικά μικρό, και μετά τα ένωσαν και τα έκαναν ένα ενιαίο.




The Bane Chronicles (The Bane Chronicles)


  Όπως και να έχει είμαι ενθουσιασμένη για αυτήν την νέα σειρά!!! Εσείς???





  Τέλος, ελπίζω να δούμε μέσα από αυτήν την σειρά την Κλέρι, τον Τζέις και όλους τους άλλους. Και θέλω η Κλέρι και ο Σάιμον να γίνουν πάραμπαι!!! Πολλά ζητάω???




  Τώρα θα σας δώσω την περίληψη του βιβλίου και το εξώφυλλο του βιβλίου...





Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:


After living as a Mundane and a Vampire, Simon never thought he would become a Shadowhunter, but today he begins his training at Shadowhunter Academy.




Σχόλια

  1. Ναι!!! Θα ειναι απιστευτο!!! Δεν μπορω να περιμενω μεχρι να το αγορασω!!! Αν και, νομιζω πως η κλερι θα γινει παραμπαται με την ιζαμπελ... και παλι τελεια νεα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Δανάη Τρελα,
      Και λίγα λες!!! Και εγώ θα προτιμούσα με τον Σάιμον. Χίλιες φορές!!! <3

      Διαγραφή
  2. Δεν νομιζω πως ο Τζεις θα ητανε και πολυ ευχαριστημενος αμα του ανακοινωναν η κλερι και ο σαιμον κατι τετοιο!!! ;')

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Δανάη Τρελα,
      Χα!!! Σωστή λογική!!! ;) Αλλά δεν πιστεύω το ίδιο. Πλέον ο Τζεις δεν ζυλεύει, τόσο, και ξέρει πως ο Σάιμον βλέπει την Κλέρι μόνο φιλικά!!! <3 Και έτσι κι αλλιώς είναι δική της επιλογή και κανενός άλλου!!! <3

      Διαγραφή
  3. Βασικα, πιστευω πως ο τζεις δε θα εχει θεμα επειδη ξερει πως η κλερι ειναι αποκλειστικα δικη του ;') Και πολι σωτα ειναι δικη της επιλογη, δεν ειναι και λιγο να διαλεξεις το ατομο με το οποιο θα εισαι "συνδεδεμενος" ολη σου τη ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Δαναη Τρελα,
      Η Κλέρι θα διάλεγε τον Σάιμον γιατί τον εμπιστεύεται απολύτως και αιώνια... <3 Και ακριβώς για αυτό και ο Τζεις δεν θα είχε θέμα!!! Γιατί ξέρει υπερβολικά καλά την Κλέρι... ;)

      Διαγραφή
  4. Χαχα, τι υπεροχα νεα! :) Να παρεμβω και να πω οτι ο τζεις δεν εχει λογο να ζηλευει αφου οι παραμπαται απαγορευεται να ερωτευτουν;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ναι!!! Είναι υπέροχα!!! <3 Και πολύ σωστά το έθεσες και εσύ!!! Να ένας ακόμα λόγος γιατί δεν θα ζήλευε ο Τζεις!!! <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις