Στις 30 Απριλίου έρχεται στην Μεγάλη Οθόνη η καινούργια ταινία με τους "Εκδικητές" με τίτλο "Avengers: Η εποχή του Ultron"



Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!




  Σήμερα έχω κι άλλα συναρπαστικά νέα!!! Θα βγει στις 30 Απριλίου καινούργια ταινία με τους "Εκδικητές" με τίτλο "Avengers: Η εποχή του Ultron". Το ανακάλυψα πριν λίγες μέρες και είπα να το ανακοινώσω. Ανυπομονώ να την δω. Λατρεύω τους σούπερ ήρωες, τους "Εκδικητές", τα μαγικά πλάσματα… Και αυτή η ταινία φαίνεται θα έχει μπόλικα από όλα αυτά!!!



 
  Οι άλλες κοπέλες όταν ήμουν μικρή έβλεπαν κινούμενα σχέδια με την Barbie και άλλα τέτοια ροζ και χαζά πράγματα που μετά τα 8 μου έρχονταν να ξεράσω!!! Εγώ προτιμούσα τους X-Men και τον Spiderman. Χίλιες φορές καλύτερα αυτά που έχουν δράση και που μας μαθαίνουν τι θα πει ηρωισμός και θυσία παρά τα κινούμενα σχέδια που ήθελαν να περάσουν σεξιστικά μηνύματα στα παιδιά και την ιδέα της εξωτερικής τελειότητας!!! (Ναι όντως ήμουν περίεργο παιδί αφού τα σκεπτόμουν όλα αυτά από τα 7 – 8 μου. Και είμαι υπερήφανη για αυτό!!!)




  Και όπως καταλάβατε οι πολύ αγαπημένοι μας "Εκδικητές" επιστρέφουν σύντομα για μια ακόμα όπως φαίνεται καθηλωτική παραγωγή!!! Το trailer φαίνεται πολλά υποσχόμενο και τα posters που έχουν δημιουργηθεί για την ταινία φαίνονται δυναμικά και καλοφτιαγμένα. Άρα, αυτή είναι μια ακόμα ταινία που θα πρέπει να περιμένουμε, δυστυχώς, για λίγο καιρό ακόμα μέχρι να ανεβεί στην Μεγάλη οθονη…




Το Trailer της ταινίας: 




Σχόλια

  1. WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF? Θα βγει και αλλη ταινία? μα καλα που ζω εγω και δεν το ξερω??????????????? να εισαι καλα βρε χρυσανθη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαίρομαι λοιπόν που σε ενημέρωσα σε κάτι που δεν ήξερες!!! <3

      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον ανώνυμο!! Μπράβο ρε χρυσα!! Παλι μας έσωσες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Angie Perou,
      Χαίρομαι που συμφωνείτε και είμαι επίσης πολύ χαρούμενη που σας ενημερώνω!!! <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις