Η εξαλογία "Throne of Glass" της Sarah J. Maas έρχεται στην μικρή οθόνη


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Ξέρω πως υπάρχουν πολλοί fans των βιβλίων της πολύ αγαπημένης Sarah J. Maas στην Ελλάδα οι οποίοι θα χαρούν πολύ με τα νέα που τους φέρνω τώρα. Έχοντας λατρέψει τα τρία πρώτα βιβλία της εξαλογίας της με τίτλο "Throne of Glass", αγαπώντας το pricouel και διαβάζοντας τώρα το τέταρτο βιβλίο της σειράς, τα οποία κατά ονομασία είναι τα "The Asassin's Blade", "Throne of Glass", "Crown of Midnight", "Heir of Fire" και "Queen of Shadows", ένα πράγμα ευχόμουν να συμβεί. Να δημιουργεί μια σειρά έτσι ώστε να δούμε αυτήν την μαγεία και στην μικρή οθόνη. Και έχω να σας ανακοινώσω με μεγάλη μου χαρά πως η ευχή μου βγήκε αληθινή.



  Ναι, καλά διαβάσατε. Δεν σας γελάνε τα μάτια σας. Η επική εξαλογία "Throne of Glass" της Sarah J. Maas είναι στον δρόμο για να γίνει tv series. Το ανακοίνωσε η λατρεμένη συγγραφέας μας μέσω του Twitter πριν λίγες μέρες και έχει δημιουργηθεί χάος σε όλο το Διαδίκτυο. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα πότε θα μπορέσουμε με το καλό να την δούμε αλλά ούτε και οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν. Σε αυτήν την ανάρτηση μπορείτε να πείτε αν θα προτιμούσατε να δείτε τους αγαπημένους μας ήρωες σε tv show, όπως και έγινε, ή σε ταινίες. Εγώ προσωπικά χαίρομαι αφάνταστα που δεν έγιναν ταινίες γιατί θα χανόντουσαν πολύτιμες μαγικές σκηνές. Επίσης, μπορείτε να πείτε ακόμα στα σχολιάσετε για το cast των ονείρων σας. Πάμε τώρα να δούμε το dream cast της Sarah;


 Cara Delevingne ως Celaena Sardothien


Logan Lerman ως Dorian Havilliard 


Colton Haynesas ως Chaol Westfall



Kat Graham ως Nehemia Ytger


Δεν ξέρω για εσάς αλλά βρίσκω αυτό το cast ως το τέλειο. Η Maas είναι λες και είδε μέσα στο μυαλό μου. Εσείς τι έχετε να πείτε για όλα αυτά; Ανυπομονώ για όλα σας τα σχόλια και τις απόψεις για αυτό το project κ.τ.λ. Καλό σας βράδυ σας εύχομαι και καλές προβολές.


Σχόλια

  1. Ειμαι η μονη που πιστευω πως αυτη η σειρα θα ειναι ενα νεο ''Game Of Thrones''???
    Ανυπομονω να δω αυτα τα υπεροχα βιβλια να γινονται σειρα! Τους αξιζει!!! Και η Cara Delevingne θα ηταν η ιδανικη πρωταγωνιστρια!!!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Stella Swift,
      Όχι, πίστεψε με δεν είσαι η μόνη. <3 Και εγώ ανυπομονώ. <3 Θα ήταν όντως καλή η Cara.

      Διαγραφή
  2. Ακόμα δεν τα χω διαβάσει να φανταστείς ενώ έχω διαβάσει το ACOTAR.Εσύ την σειρά ToG την έχεις με τα βρετανικά εξώφυλλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ναι δυστυχώς με τα paperbacks. Μακάρι να τα πάρω και σε harcovers. Το "A Court of Thorns and Roses" το έχω και στα δυο. <3 Να τα διαβάσεις και αυτά. Αξίζουν. <3

      Διαγραφή
    2. Είπα σε κάποιον να μου τα μου τα παραγγείλει αλλά θα μου τα πάρει από το amazon uk.Δεν πειράζει μικρό το κακό για παράδειγμα το An Ember in the Ashes το προτιμώ οπωσδήποτε με το αμερικάνικο.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ναι, είναι μικρό το κακό. Σημασία έχει να ζήσεις την μαγεία της ιστορίας. <3
      Υ.Γ. Συγνώμη που άργησα να απαντήσω. :(

      Διαγραφή
  3. Yayyyyy!!! Θέλω πολύ να διαβάσω τα βιβλία, αλλά έχω να σου κάνω μια ερώτηση. Να διαβάσω πρώτα το πρίκουελ ή να ξεκίνησω με το throne of glass???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Lydia Sakkou,
      Σε αυτήν την σειρά δεν έχει πολύ σημασία. Αλλά θα σου πρότεινα pricouel και μετα τα υπόλοιπα. Να κρατήσουμε και τους τύπους. ;)

      Διαγραφή
    2. ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ;)

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή Christina Kourkoulou,
      Ναι όντως είναι καλύτερα έτσι. Η αλήθεια να λέγεται. <3
      Υ.Γ. Καλό σου βράδυ. <3

      Διαγραφή
  4. Μηπως ξερεις αν σκοπευουν να τα μεταφρασουν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Δυστυχώς δεν είναι στα μελλοντικά σχέδια κανενός εκδοτικού οίκου. :(

      Διαγραφή
  5. Καλά...3 από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς...σε μια σειρά...τέλειο??? Δεν τα έχω διαβάσει τα βιβλία, νομίζεις ότι θα μου άρεσαν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Efthymia Liagka,
      Αχ, μακάρι να ήταν έτσι και το κανονικό. Είμαι σίγουρη πως θα τα λατρέψεις. :)

      Διαγραφή
  6. Ποιό είναι το prequel της σειράς??Επίσης εγω που έχω μόνο lower θα μπορούσα να διαβάσω τη σειρα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις