Βγήκε το trailer της season 4 της σειράς "Arrow"


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Έχοντας κάνει μεγάλη υπομονή, οι fans της καταπληκτικής σειράς "Arrow" δεν μπορούν να περιμένουν άλλο. Οι αντοχές λιγοστεύουν και η δίψα για να μάθουν την επική συνέχεια όλο και μεγαλώνει. Πάνω στην ώρα λοιπόν βγήκε το πρώτο trailer για την περιπετειώδη 4 season.



  Αυτό ήταν το κάτι άλλο. Έχω μείνει άφωνη. Οι δημιουργεί της σειράς "Arrow", "The Flash", "Super Girl" και "Legends of Tomorrow", μας είχαν πει πως αυτή η νέα και ανανεωμένη season θα ήταν ποιο φωτεινή αλλά δεν είχα καταλάβει σε τι βαθμό εννοούσαν. Ο Oliver χαμογελούσε, ήταν χαρούμενος και ευτυχισμένος. Ναι, εννοείται πως γυρίζει στην μάχη αλλά φαίνεται ανανεωμένος και με νέους στόχους. Άρα και με νέες περιπέτειες εναντίων νέων αλλά και παλιών κακών.



  Ας αφιερώσουμε ένα λεπτό για να απολαύσουμε και να καμαρώσουμε την νέα μας στολή. Όταν την βλέπουμε σίγουρα μας έρχεται στο μυαλό η παλιά στολή του Green Arrow από την σειρά "Smollville" αλλά πρέπει όλοι να παραδεχτούμε πως αυτό που μόλις είδαμε ήταν κάτι πολύ καλύτερο και σύγχρονο. Έτσι γεννιέται και μια νέα εποχή. Το "Arrow" μπορεί να πέθανε αλλά σε λίγο θα αναγεννηθεί σε "Green Arrow".



  Σε αυτό το καταπληκτικό trailer είδαμε επίσης την Thea να τρελαίνεται, την "Sara" να αναγεννιέται, νέους τρελάρες, το Ray να θεωρείται νεκρός ενώ δεν είναι στα αλήθεια, τον Diggle να αποκτά νέες ιδιότητες και πεπρωμένο και τις σχέσεις του Oliver και του Diggle να έχουν ραγίσει. Ανεπανόρθωτα όμως; Το trailer μας δίνει μια μικρή γεύση όλων αυτών που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε σύντομα. Ανυπομονώ. Εσείς;


Σχόλια

  1. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa poios perimenei ena mhna akoma !!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OMG!!! Η Thea τρελαίνεται??? Γιατί??? Και ουφ...ο Roy δεν πέθανε ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Efthymia Liagka,
      Στο trailer την είδαμε λίγο κάπως, προς το πολύ, και αυτό μάλλον συνέβη λόγο της ανάστασης της. Ο Roy δεν πέθανε. Είναι ακόμα εκεί έξω και κάνει τον πεθαμένο. :)

      Διαγραφή
  3. η felicity πεθαινει στο τελος??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις