Η επική πενταλογία "Lux" της Jennifer L. Armentrout έρχεται στην Ελλάδα με την ονομασία "Φωτεινοί"


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!

 
(Τα εξώφυλλα!!!)

  Αυτή είναι μια ανάρτηση που ήθελα να κάνω από την μέρα που έμαθα τα νέα που θα σας πω τώρα. Επιτέλους, η επική πενταλογία "Lux" της Jennifer L. Armentrout έρχεται στην Ελλάδα και αυτό χάρις στις εκδόσεις Ψυχογιός. Ο ελληνικός τίτλος της σειράς θα είναι "Οι Φωτεινοί" και τα πρώτα δύο βιβλία καταφθάνουν στις 5 Νοεμβρίου του 2015. Η ονομασία τους θα είναι "Οψιδιανός" (Βιβλίο 1ο) και "Όνυχας" (Βιβλίο 2ο). Δεν μπορώ να περιμένω.


  Υπάρχουν πολλά όμορφα εξώφυλλα που έχουν κυκλοφορήσει για αυτήν την σειρά. Πιστεύω πως οι εκδόσεις Ψυχογιός έχουν διαλέξει τα καλύτερα. Ναι, δεν λένε και πολλά για το εσωτερικό της σειράς αλλά αυτό δεν με πειράζει ιδιαίτερα. Είναι υπέροχα όλα τα εξώφυλλα που έχουν βγει στο όνομα αυτής της σειράς αλλά θεωρώ πως αυτά είναι καλύτερα και χαίρομαι που τα επέλεξαν οι εκδόσεις Ψυχογιός.


Περίληψη από το οπισθόφυλλο του "Οψιδιανός":

Όταν μετακομίσαμε στη Γουέστ Βιρτζίνια λίγο πριν από την αποφοίτησή μου, αναγκάστηκα να συμβιβαστώ με τη βαριά προφορά, τη δύσκολη πρόσβαση στο ίντερνετ και ένα σωρό άλλες βαρετές καταστάσεις μέχρι που… εντόπισα τον πανύψηλο γείτονά μου με τα καταπράσινα μάτια. Τα πράγματα έδειχναν ότι θα εξελιχθούν καλά. 
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ 
Ο Ντίμον είναι εξοργιστικός. Αλαζόνας. Δεν τα πάμε καλά. Καθόλου. Αλλά όταν ένας ξένος μου επιτίθεται και ο Ντίμον παγώνει κυριολεκτικά τον χρόνο με ένα κούνημα του χεριού του, κάτι απίστευτο συμβαίνει. 
Ο ΚΑΥΤΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ 
Καλά ακούσατε. Εξωγήινος. Ο Ντίμον και η αδελφή του έχουν ένα σωρό εχθρούς που επιδιώκουν να κλέψουν τις δυνάμεις τους. Ο μόνος τρόπος να βγω ζωντανή από όλο αυτό είναι να μείνω όσο πιο κοντά στον Ντίμον γίνεται. 

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ.


Περίληψη από το οπισθόφυλλο του Όνυχας:

Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙΜΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ 
Χάρη στο εξωγήινο χάρισμά του, ο Ντίμον είναι αποφασισμένος να αποδείξει ότι τα συναισθήματά του για μένα είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια παρενέργεια της περίεργης σχέσης μας. Τον αποφεύγω όσο μπορώ αν και έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα που μας απασχολούν. 
ΚΑΚΟΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ 
Στελέχη του υπουργείου Αμύνης έχουν κατακλύσει την πόλη. Αν μάθουν για τον Ντίμον, τα πράγματα θα είναι άσχημα και για τους δυο μας. Και είναι κι αυτό το καινούργιο αγόρι στο σχολείο που έχει ένα δικό του μυστικό. Ξέρει τι μου έχει συμβεί και μπορεί να βοηθήσει αλλά θα πρέπει να απομακρυνθώ από τον Ντίμον. Και δεν μπορώ. Γιατί ενάντιο σε κάθε λογική αρχίζω να τον ερωτεύομαι. 
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 
Βλέπω κάποιον που δε θα έπρεπε να είναι ζωντανός. Και πρέπει να το αποκαλύψω στον Ντίμον που δε θα σταματήσει να ψάχνει μέχρι να βρει την αλήθεια. Τι συνέβη στον αδελφό του; Ποιος τον πρόδωσε; 

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.


  Πως σας φαίνονται αυτά τα νέα; Ελπίζω να σας έκανα να χαρείτε λίγο γιατί από όλα τα καταπληκτικά σχόλια που έχω ακούσει, πραγματικά αξίζει. Δεν μπορώ να περιμένω να τα πάρω και τα δύο στα χέρια μου. Θα πρέπει παιδιά να κάνετε υπομονή μαζί μου μέχρι τις 5 Νοεμβρίου, δηλαδή την ημέρα που θα κυκλοφορήσουν. Θα τα καταφέρουμε. Ανυπομονώ για τα σχόλια σας.


Σχόλια

  1. Υπεροχα νεα!! Οντως παρα πολλα καλα βιβλια μεταφραζονται αυτο το φθινοπωρο!!! Ανυπομονω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ναι, να δω τι θα πρωτοπρολάβω να αγοράσω. Ο θεός βοηθός. <3

      Διαγραφή
  2. Δε με ενθουσιασαν...για καποιο λογο οι περιληψεις απο τα οπισθοφυλλα μου φαινονται απλες και καπως παιδιαστικες(οχι ωεβαια οτι μπορω να τα κρινω,απλα λεω πως νιωθω).Βεβαια για να λες εσυ οτι αξιζουν κατι ξερεις..☺.Οποτε πιθανοτατα θα τα παρω οταν βγουν😀😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OMG!!!!!!!!!!!!!!! Χρύσα αυτά είναι τα καλύτερα νέααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! Εσύ πωςκαι δεν τα 'χεις διαβάσει????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ,
      Δεν έτυχε, δυστυχώς. Δεν βρήκα ποτέ χρόνο γιατί ήμουν πάντα πνιγμένη αλλά τώρα θα τα διαβάσω όπως και δήποτε. <3

      Διαγραφή
    2. Σε νιώθω! Ασ' τα να πάνε! Αχ, μπράβο Χρύσα τέλεια ανάρτηση!!!!!!! :) Το είχα βάλει από καιρό αυτό το βιβλίο στο μάτι κι επιτέλους θα μπορέσω να το διαβάσω στα Ελληνικά!!!!!!!!!!!!! Τέλεια!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Α! Και να μην ξεχάσω. Θα μεταφραστεί όλη η σειρά έτσι?

      Διαγραφή
    4. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ, (σχόλιο 1α)
      Χαίρομαι που τα νέα που φέρνω πάντα σε κάνουν τόσο χαρούμενη. <3

      Διαγραφή
    5. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ, (σχόλιο 2ο)
      Για αρχή εκδίδουν τα πρώτα δύο και ανάλογα τις πωλήσεις θα εκδώσουν και τα υπόλοιπα. <3

      Διαγραφή
    6. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ,
      Χαίρομαι πολύ που το ακούω. <3

      Διαγραφή
  4. Την έχω ψάξει την σειρά και με ενθουσιάζει το όλο θέμα με τους εξωγήινους με τις δυνάμεις αλλά επειδή είμαι αγόρι φοβάμαι μήπως είναι πολύ...κοριτσίστικη και με πολύ ρομάντζο. Μπορεί να την πάρω για το γαμάτο world-building. Εσύ τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Πολύ καλή παρατήρηση. Σίγουρα η ιστορία θα έχει και το ρομάντζο της αλλά δεν μπορώ να σου πω σε ποιο βαθμό. Μόλις τα διαβάσω θα γράψω κριτική και τότε θα μπορώ να και επισήμως να σου πω αν επειδή είσαι αγόρι δεν θα σου αρέσει. Όπως και να έχει όμως, δώσε τους μια ευκαιρία γιατί αυτός ο κόσμος όντως φαίνεται καταπληκτικός. <3

      Διαγραφή
    2. Οκ εμπιστεύομαι πολύ την άποψή σου γιατί απ'ότι έχω καταλάβει ούτε εσύ γουστάρεις πολύ χαζογυναικεία βιβλία με πολύ ρομάντζο τύπου twilight.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ναι, αυτά τα βιβλία συνήθως τα βρίσκω ανιαρά. Υπάρχουν όμως και μικρό εξαιρέσεις φυσικά. ;)

      Διαγραφή
  5. με χαλασε λιγο αυτο με τους εξωγηινους γιατι που δεν χονευα βιβλια με εξωγηινους αλλα θα του δωσω μια ευκαιρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ax τέλεια φαίνονται!!!!! Ανυπομονώ να βγουν :))))<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα διαβασα....και παιρνω πισω το σχολιο μ που ελεγα οτι ισως και να μην μου αρεσουν...ηταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!Οκ ισως η πλοκη να μην ειναι ακριβως αυτο που λεμε φοβερη(δεν ξερω πως αλλιως να το εκφρασω)αλλα για καποιο λογο αυτα τα βιβλια με καθηλωσαν....με εκαναν να θελω να τα διαβασω μονορουφι για να μαθω τη συνεχεια....και ναι εχει αρκετο ρομαντζο,το συγκεκριμενο ομως προσωπικα μου αρεσε☺.Τωρα ας περιμενουμε ολοι υπομονετικα το "Οπαλιος"που θα βγει το Φεβρουαριο 😁

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Ζωή Σταυροπούλου,
      Χαίρομαι πάρα πολύ που αυτά τα βιβλία σε ενθουσίασαν τόσο. <3

      Διαγραφή
  8. Γεια σε όλους εγω εχω διαβάσει και τα δύο και είναι καταπληκτικά και τα δύο!!!Ξερεται Μήπως ποτέ θα βγει το επόμενο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Το 2ο έρχεται στις 4/02/2016. Ποιος αντέχει μέχρι τότε;;; :(

      Διαγραφή
  9. Γεια σας έχω διαβάσει και τα δύο ειναι και τα δύο καταπληκτικά περιμένω πως και πως για το επόμενο ποιος περιμενει μέχρι τον Φεβρουάριο��

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα!!! Έχοντας διαβάσει και τα τρία βιβλία που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής μπορώ να πω ότι σε αφήνουν με κομμένη την ανάσα... Μήπως γνωρίζετε πότε(και αν) θα μεταφραστούν τα δύο επόμενα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ότι η συνέχεια θα εκδοθεί είναι σίγουρο αλλά ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί οι ημερομηνίες. <3 Μόλις μαθευτούν θα σας ενημερώσω όλους. <3

      Διαγραφή
  11. Έχω διαβάσει και τα 3 βιβλία που έχουν εκδοθεί και είναι πραγματικά υπέροχα!! ❤ είχα πολύ καιρό να βρω μια σειρα βιβλίων που να μου αρέσει τόσο πολύ! Ξέρεις μήπως ποτε θα βγουν τα άλλα 2 βιβλια της σειράς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Elsa Mtr,
      Το ότι τα επόμενα δυο θα εκδοθούν είναι 100 τις % σίγουρο αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι. :(

      Διαγραφή
  12. Έχω διαβάσει και τα 3 βιβλια που έχουν εκδοθεί λαι είναι πραγματικά υπέροχα! ❤ είχα πολύ καιρό να βρω μια σειρα βιβλίων που να μου αρέσει τόσο πολύ! Ξέρεις μήπως πότε θα βγουν τα αλλά 2 βιβλια της σειράς? Ή έστω αν υπάρχουν στα βιβλιοπωλεία στα αγγλικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Elsa Mtr,
      Το ότι τα επόμενα δυο θα εκδοθούν είναι 100 τις % σίγουρο αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι. :( Και στα αγγλικά δεν μπορείς να τα παραγγέλλεις από κάπου δυστυχώς. Είναι όλα καταργημένα. :(

      Διαγραφή
  13. Μηπως τελικα μαθατε ποτε θα κυκλοφορησουν τα 2 τελευταια βιβλια ? Ειμαι σε απογνωση !!! Εχω ψαξει παντου αλλα δεν λενε κατι . Αποκλειεται να κανουν τοσο καιρο να τα κυκλοφορησουν 😭😭😭😭

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή kondulia tswtsi,
      Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα μέχρι στιγμής. Μόνο τα 3 πρώτα βιβλία υπάρχουν στα ελληνικά. Οι εκδόσεις ψυχογιός δεν έχουν πει τίποτα για τα 2 τελευταία βιβλία αλλά θα ξανά ρωτήσω σύντομα και θα σας ενημερώσω.

      Διαγραφή
  14. Μήπως έχουμε κάποια ανακοίνωση για τα αλλα δυο βιβλία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις