Η βιβλιοπρόταση της εβδομάδας... (part 4)


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Έχω μια ακόμα "Βιβλιοπρόταση" να σας κάνω φίλοι μου πριν φύγω, και ελπίζω να σας αρέσει όσο και εμένα. Το βιβλίο λέγεται "Magonia" της Maria Dahvana Headley και θέλω να το πάρω περισσότερο από όλα τα βιβλία που σας έχω προτείνει ή που θα σας προτείνω, για τώρα.



  Έχω ακούσει πως αυτό το βιβλίο είναι περίεργο. Εννοώ πραγματικά περίεργο. Οι μισοί το έχουν λατρέψει για το πόσο περίεργο αλλά και μοναδικό είναι και στους άλλους μισούς απλά δεν τους άρεσε. Γούστα είναι αυτά. Εγώ λατρεύω τα περίεργα και η αλήθεια είναι πως έχω βαρεθεί λίγο το πως οι ιστορίες πλέον αντιγράφονται επαναλαμβάνονται. Πιστεύω πως θα το λατρέψω το Magonia εξαιτίας του πόσο ξεχωριστό είναι.



  Τώρα ήρθε η ώρα να θαυμάσουμε αυτό το μαγικό εξώφυλλο. Δεν ξέρω ποιος καταπληκτικός άνθρωπος δημιούργησε αυτό το θαύμα των εξώφυλλων αλλά ουαου. Θέλω να του πω χίλια συγχαρητήρια και να τον ρωτήσω πως του ήρθε αυτή η καταπληκτική ιδέα. Είναι πανέμορφο. Το ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. Το φαντάζομαι σε hardback στα χέρια μου... Και ξέρω ότι πρέπει να το διαβάσω.



  Το φτερό είναι υπέροχο έτσι όπως έχουν συνδυάζει τα αντίθετα χρώματα και που μετά κομμάτια του φτερού χάνονται και γίνονται πουλιά. Είναι απίστευτο. Και το ότι αυτό αιωρείται πάνω από μια απλή και μουντή πόλη... Δεν ξέρω τι συμπεράσματα να βγάλω. Μπορεί να έχει να κάνει με μια πόλη που είναι στον αέρα. Όπως και έχει, ξέρω πως το Magonia έχει μια θέση στην βιβλιοθήκη μου.



Πάμε τώρα να σας δείξω την περίληψη...


Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Aza Ray is drowning in thin air.

Since she was a baby, Aza has suffered from a mysterious lung disease that makes it ever harder for her to breathe, to speak—to live.

So when Aza catches a glimpse of a ship in the sky, her family chalks it up to a cruel side effect of her medication. But Aza doesn't think this is a hallucination. She can hear someone on the ship calling her name.

Only her best friend, Jason, listens. Jason, who’s always been there. Jason, for whom she might have more-than-friendly feelings. But before Aza can consider that thrilling idea, something goes terribly wrong. Aza is lost to our world—and found, by another. Magonia.


Above the clouds, in a land of trading ships, Aza is not the weak and dying thing she was. In Magonia, she can breathe for the first time. Better, she has immense power—and as she navigates her new life, she discovers that war is coming. Magonia and Earth are on the cusp of a reckoning. And in Aza’s hands lies the fate of the whole of humanity—including the boy who loves her. Where do her loyalties lie?



  Και με την περίληψη εγώ πείστηκα ότι αυτό το βιβλίο είχε πράγματα να μας δώσει και πως η ιστορία του σίγουρα θα ήταν το κάτι άλλο. Ελπίζω να σας άρεσε η πρόταση μου. Ποιος θα ήθελε να πάρει αυτό το βιβλίο; Ανυπομονώ για τα σχόλια σας.

Σχόλια

  1. Το θελω εδω και πολυ πολυ καιρο και θα το ηθελα κι εγω σε hardback αλλα στα public το εχει μονο σε paperback ��

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Το ξέρω!!! Τώρα ας το πάρουμε σε paperback, βλέπουμε τι θα γίνει με την χώρα και βλέπουμε και για το hardback που θέλουμε. <3

      Διαγραφή
  2. Ωραιο φαινεται σιγουρα θα το προτιμησω.Που θα πας; (επειδη εγραψες πριν φυγω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Το είπα σε άλλη ανάρτηση, πήγα για αγώνες ξιφασκίας και μόλις γύρισα. I' M BACK!!! <3 Και ελπίζω να σου αρέσει. <3

      Διαγραφή
  3. χρύσα έχεις διαβασει το ασασινς? Μήπως θα μπορούσες να ανεβάσεις καμιά κριτική? Παρακαλω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ,
      Μόνο το πρώτο. Μπορεί στο μέλλον να γράψω για το βιβλίο αλλά για την ώρα προηγούνται άλλα. <3

      Διαγραφή
  4. οοοοπς! το εβαλα στην λάθος αναρτηση! σορρυ!!! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ,
      Δεν πειράζει. <3 Ποτέ δεν έχω πρόβλημα. ;)

      Διαγραφή
  5. Δεν το ειχα ακουσει, αλλα φαινεται αρκετα καλο! Λιγο Πιτερ Παν θυμιζει...χαχα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ελπίζω να σου αρέσει. ;) Και πλάκα πλάκα... Χαχαχα... <3

      Διαγραφή
  6. Φαινεται τελειο... θα το παρω με την πρωτη ευκαιρια ;) ολα τα περιεργα ειναι παντα καλοδεχουμενα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Δαναη Τρελα,
      Ελπίζω να είναι όσο καλό πιστεύω. <3 Και όντως, ότι περίεργο είναι πάντα ενδιαφέρον. ;)

      Διαγραφή
  7. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έχω παρατηρήσει ότι έχει ακουστεί αρκετά αυτό το βιβλίο αλλά μιας και δεν το έχω διαβάσει δεν μπορώ να σχηματίσω μια δικιά μου γνώμη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή The Bookish,
      Όντως αυτό το βιβλίο ακούγεται πολύ και για αυτό είπα να το αναφέρω. ;)

      Διαγραφή
  8. Το θέλω τόσο πολύ!!! Έχω ακούσει παρά πολύ καλά λόγια αλλά και κάποια άσχημα αλλά θα συμφωνήσω γούστα είναι αυτά !!!Μου φαίνεται ξεχωριστό βιβλίο και ανυπομονώ να το διαβάσω είναι ένα από τα πρώτα στην λίστα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαίρομαι που έχουμε ίδια άποψη. Ελπίζω εμείς να το βρούμε ωραίο. ;)

      Διαγραφή
  9. Που χαθηκες εχεις να κανεις δημοσιευση 5 μερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Συγνώμη αλλά ήμουν σε αγώνες ξιφασκίας στην Βουλγαρία. Μόλις γύρισα Αθήνα και σήμερα θα ξανά αρχίσω τις αναρτήσεις. ;) Μην ανησυχείς, δεν την γλιτώνετε τόσο εύκολα από εμένα. <3

      Διαγραφή
  10. Θα κανω μια ερωτηση και σε παρακαλω μην με θεωρησεις τελειως ηλιθια:καπου διαβασα κατι για paperback και hardback;Απο τις λεξεις να υποθεσω οτι μιλαμε για μαλακο ή σκληρο εξωφυλλο ή λεω μπουρδες;Και κατι αλλο:Μηπως εχεις ιδεα αν θα μεταφραστει στα ελληνικα;Και τωρα κατι τελευταιο και σε αφηνω ησυχη:Ποσα βιβλια εχεις και πως γινεται καθε φορα που διαβαζω καποιο βιβλιο ή που βλεπω καποιο στο βιβλιοπωλειο να κανεις αναρτηση για αυτο;Στο μυαλο μου εισαι;Αν ναι θα ηθελα να παραμεινεις εκει ωστε να συνεχισεις να με διευκολυνεις με οσα ανεβαζεις❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Ζώη Σταυροπουλου,
      Ναι αυτό είναι. Και μην ανησυχείς. Εδώ δεν υπάρχουν ανόητες απόψεις ή ανόητες απορίες. Έχω πολλά βιβλία. Ποτέ όμως δεν τα μέτρησα. Πάντως, είναι αρκετά. Και χαίρομαι πάρα πολύ που τα πετυχαίνω. Φαίνεται πως έχουμε το ίδιο γούστο. Ελπίζω πάντα να σε διευκολύνω. <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις