5 BOOKS TO MOVIE TAG! (ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑΙΝΙΕΣ)


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Αυτό είναι ένα ακόμα βίντεο. Είναι για πέντε βιβλία που θέλω να γίνουν ταινίες. Βέβαια εγώ πήγα το tag λίγο παρακάτω και σας παρουσίασα μερικά βιβλία που έχουν γίνει ταινίες και μερικά που θα γίνουν. Ελπίζω να απολαύσετε το βίντεο μου.


Σχόλια

  1. Έχω να κάνω μια παρατήρηση όσο αφορά το κομμάτι με τους άθλιους. Η ταινία που βγήκε το 12 ουσιαστικά δεν βασίστηκε στο βιβλίο του Ουγκώ αλλά στο musical του broadway.Θέλω να πω πως τα τραγούδια της ταινίας (που κατά την αποψή μου είναι υπέροχα) δεν ήταν δημιουργήματα των παραγωγών, τα πήραν ατόφια από το musical.Οπότε το ζήτημα είναι λεπτό. Δεν μπορεί να υπάρξει δίκαια σύγκριση μεταξύ του βιβλίου και των δύο ταινιών. Επίσης θεωρώ πως στο video σου έπρεπε να αναφέρεις αυτό το γεγονός γιατί έτσι υποβαθμίζεις την ίδια την ταινία εφόσον δεν βασίζεται ολοκληρωτικά στο βιβλίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Σωστό. Έχεις δίκιο. Θα έπρεπε να το είχα διευκρινίσει. Και παρόλο που στην δεύτερη ταινία έπαιζαν πολλοί πολύ αγαπημένοι μου ηθοποιοί, η κλασική ταινία μου άρεσε περισσότερο. Μου αρέσουν τα μιούζικαλ αλλά δεν μου ταίριαζε η γαλλική επανάσταση σε μιούζικαλ.

      Διαγραφή
  2. Χρύσα, νομίζω ότι είσαι απλά καταπληκτική! Χαίρομαι τόσο πολύ όταν βλέπω ένα καινούριο video ή μια καινούρια κριτική σου! Να συνεχίσεις να μας προσφέρεις αυτές τις στιγμές! Επίσης έχω μια ερώτηση...Οι κριτικές σου είναι spoiler free?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Πίστεψε με, μόνο καταπληκτική δεν είμαι. Παρόλο που είσαι πολύ ευγενικός/η και δέχομαι με χαρά το κομπλιμέντο. <3 Και μην ανησυχείς. Θα συνεχίσω. <3 Οι κριτικές μου προσπαθώ να έχουν όσο το δυνατόν λιγότερα spoilers. Αλλά από κάτω με ρωτάτε για όσα soilers θέλετε. <3

      Διαγραφή
  3. Και εγώ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ να βγει σε ταινία το Night School...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις