Τέσσερα Νέα Βιβλία Στην Παρέα Μας…





Γεια σε όλους!!!
Λοιπόν πριν από λιγότερο ένα μήνα είχα τα γενέθλια μου…
Κάποιοι συγγενείς μου δεν μου είχαν πάρει δώρο ακόμα και έσπαγαν το κεφάλι τους να διαλέξουν τι να μου πάρουν (από βιβλία πάντα ;) )…
Τελικά τους βοήθησε η μητέρα μου!!!
Τους αποκάλυψε ότι έψαχνα παντού τα πρώτα 4α βιβλία της σειράς
VAMPIRE ACADEMY
Έψαξαν και ΤΑΝΤΆ!!!
Πλέον η παρέα μας έχει τα πρώτα τέσσερα βιβλία και 
αυτής της σειράς!!!
Ανυπομονώ να τα διαβάσω!!!
Μέχρι τότε όμως … για δείτε από κάτω τα εξώφυλλα και τις περιλήψεις τους!!!




ΚΑΛΌ ΔΙΆΒΑΣΜΑ!!!





 











Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:




Η Ακαδημία του Αγίου Βλαντιμίρ δεν είναι ένα οποιοδήποτε σχολείο – είναι ένα κρυφό μέρος όπου βαμπίρ εκπαιδεύονται στη χρήση μαγείας και έφηβοι, που είναι άνθρωποι κατά το ήμισυ, εκπαιδεύονται για να τους προστατεύουν. Η Ρόουζ Χάθαγουεϊ είναι φύλακας της καλύτερής της φίλης Λίζα, της πριγκίπισσας των βρικολάκων. Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, τις σέρνουν πίσω στον Άγιο Βλαντιμίρ – εκεί όπου παραμονεύει ο απόλυτος κίνδυνος.




Η Ρόουζ και η Λίζα μυούνται στον απαγορευμένο έρωτα, στο ανελέητο κοινωνικό παρασκήνιο της Ακαδημίας και στις ακατονόμαστες βραδινές τελετουργίες. Όμως πρέπει να είναι προσεκτικές, γιατί τα πιο άγρια και επικίνδυνα βαμπίρ στον κόσμο θέλουν να κάνουν τη Λίζα δικιά τους, μια για πάντα.




«Ο αυτονόητος διάδοχος του Twilight»




The Daily Beastα πιο άγρια και επικίνδυνα βαμπίρ στον κόσμο θέλουν να κάνουν τη Λίζα δικιά τους, μια για πάντα! Σχολικές ίντριγκες, απαγορευμένοι έρωτες και σκοτεινά πλάσματα στοιχειώνουν τις νύχτες μας στον «αυτονόητο διάδοχο του Twilight», σύμφωνα με το The Daily Beast, που μεταφέρθηκε και στη μεγάλη οθόνη.








Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:




«Mε λένε Ρόουζ Χάθαγουεϊ.
Είμαι δεκαεφτά χρονών, εκπαιδεύομαι να προστατεύω και να σκοτώνω βρικόλακες, είμαι ερωτευμένη με έναν εντελώς ακατάλληλο τύπο και η καλύτερή μου φίλη διαθέτει μια αλλόκοτη μαγική ικανότητα που μπορεί να την τρελάνει.
Καλώς ήλθατε στο Vampire Academy!
Καλώς ήλθατε... στην άλλη πλευρά».








Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:




Αθάνατοι ζωντανοί νεκροί.
Έχουν ξεχυθεί αναζητώντας λεία και θέλουν εκδίκηση για τις ζωές που έκλεψε η Ρόουζ Χάθαγουεϊ, που μέσα της κυλάει αίμα ανθρώπου και βρικόλακα. Σε μια αδυσώπητη μάχη ενάντια στους χειρότερους εφιάλτες της, θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στη ζωή, την αγάπη και τους δύο σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή της... 


Αραγε μήπως αυτό το δίλημμα σημαίνει ότι μόνο ένας τους θα μεινει ζωντανός;




Καλώς ήλθατε στο Vampire Academy!
Καλώς ήλθατε...στην άλλη πλευρά.







Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:




Η καρδιά του Ντιμίτρι τυλίχτηκε στο σκοτάδι …
Τώρα η Ρόουζ πρέπει να ταξιδέψει στην άκρη της γης για να βρει –και να σκοτώσει- τον μοναδικό άντρα που αγάπησε πραγματικά.
Ή μήπως ήρθε η ώρα να περάσει κι εκείνη στην άλλη πλευρά;




Η πρόσφατη επίθεση στην Ακαδημία του Αγίου Βλαντιμίρ αποδεκάτισε τον κόσμο των Μορόι. Πολλοί είναι νεκροί. Και η μοίρα των λίγων θυμάτων που πήραν μαζί τους τα Στριγκόι είναι ακόμα χειρότερη. Αλλά μόνο ένα από τα θύματα αυτά έχει πραγματικά σημασία: ο Ντιμίτρι Μπελίκοφ.




Η Ρόουζ έχει να διαλέξει ανάμεσα σε δύο μονοπάτια: να τιμήσει τον όρκο της, προστατεύοντας τη Λίζα, την τελευταία πριγκίπισσα Ντραγκομίρ, ή να βρει τον Ντιμίτρι και να τηρήσει την υπόσχεση που ο ίδιος της ζήτησε να πάρει.




Θα μπορέσει η Ρόουζ να βρει τη δύναμη να σκοτώσει τον Ντιμίτρι; Ή θα προτιμήσει να θυσιαστεί προκειμένου να κερδίσει την αιώνια αγάπη;




Ο Θρύλος επέστρεψε!!!

Σχόλια

  1. Θέλω πολύ να τα πάρω αλλά θέλω να δω την γνώμη σου πρώτα για να δω αν σου άρεσαν! Α και από όσο ξέρω το τέταρτο είναι πολύ δύσκολο να το βρείς! Αληθεύει???????????????????/ Απάντησε γρήγορα σε παρακαλώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαίρομαι και σε ευχαριστώ που με εμπιστεύεσαι τόσο. <3
      Και ναι δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να βρείς το 4ο βιβλίο της σειράς!!! :( ;(
      Αν θες να το πάρεις σίγουρα στα χέρια σου πρέπει να το παραγγείλεις από ένα βιβλιοπωλείο!!!
      Υ.Γ.: Ελπίζω να απάντησα αρκετά σύντομα!!! ;)

      Διαγραφή
    2. ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΣΎΝΤΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΠΊΣΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΈΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΣΥΜΒΟΥΛΉ. ΘΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΉΣΩ ΌΣΟ ΠΟΙΟ ΣΎΝΤΟΜΑ ΜΠΟΡΏ. ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΉΣΩ ΌΜΩΣ ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΑΚΌΜΑ: ΤΗΝ "ΤΡΙΛΟΓΊΑ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ" ΤΗΝ ΈΧΕΙΣ ΔΙΑΒΆΣΕΙ???

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Δεν κάνει τίποτα!!! ;) Και ναι την έχω διαβάσει. Πιστεύω πως κάποια στιγμή θα τα ανεβάσω!!! Γιατί???

      Διαγραφή
    4. ΧΑΊΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΈΧΕΙς ΔΙΑΒΆΣΕΙ ΓΙΑΤΊ ΘΈΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΆΣΩ!!!!!!!! ΠΟΤΕ ΥΠΟΛΟΓΊΖΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΆΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ???

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα. Έχω άλλα βιβλία που πιστεύω πως προηγούνται να αναρτηθούν πριν την "ΤΡΙΛΟΓΊΑ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ" αλλά θα κάνω ότι μπορώ!!! ;)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις