Λογικά Σχεδόν Όλοι Από Εσάς Θα Ξέρετε Την Τριλογία "Το Τέστ"!!! Πόσοι Από Εσάς Όμως Ξέρετε Ότι Ο Αγγλικός Τίτλος Είναι "The Maze Runner" Και Ότι Θα Ανεβεί Στην Μεγάλη Οθόνη Σε Ελάχιστες Μέρες???










Η 18η Σεπτεμβρίου πλησιάζει και ο αναβρασμός που επικρατεί από τους fans της τριλογίας του Dasner, πάνω στο πρώτο βιβλίο της οποίας βασίστηκε η εν λόγω ταινία ,που σύμφωνα με τα υπάρχοντα σχέδια, είναι το πρώτο μέρος ενός επικού saga, μια τριλογία που έχει κυκλοφορήσει και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Πλατύπους.




Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου "Το Τέστ" του James Dashner:





Όταν ο Τόμας ξυπνάει μέσα στον ανελκυστήρα, το μόνο που μπορεί να θυμηθεί είναι το όνομά του. Η μνήμη του είναι ένα κενό.




Δεν είναι όμως μόνος. Όταν ανοίγουν οι πόρτες του ανελκυστήρα, ο Τόμας βρίσκεται περικυκλωμένος από πολλά αγόρια που τον υποδέχονται στο Γκλέιντ –ένα μεγάλο, ανοιχτό ξέφωτο που περιβάλλεται από πανύψηλα πέτρινα τείχη.




Όπως ο Τόμας, έτσι και οι υπόλοιποι δεν γνωρίζουν ούτε γιατί ούτε πώς βρέθηκαν στο Γκλέιντ. Το μόνο που ξέρουν είναι πως κάθε πρωί τα τεράστια τείχη που τους περιβάλλουν, ανοίγουν. Κάθε βράδυ ξανακλείνουν ερμητικά. Και κάθε 30 μέρες ένα καινούριο αγόρι παραδίδεται από τον ανελκυστήρα.




Η άφιξη του Τόμας ήταν αναμενόμενη. Όμως την αμέσως επόμενη μέρα, θα σταλεί ένα κορίτσι –το πρώτο κορίτσι που έχει εμφανιστεί ποτέ στο Γκλέιντ.




Και ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη προκαλεί το μήνυμα που έχει να παραδώσει.




Ο Τόμας ίσως να είναι πιο σημαντικός από ό,τι μπορούσε ποτέ να φανταστεί.
Μακάρι μόνο να μπορούσε να ξεκλειδώσει τα σκοτεινά μυστικά που είναι θαμμένα στο μυαλό του.




Λίγα λόγια από εμένα:




Δεν θέλω να πω μεγάλη κουβέντα, αλλά κρίνοντας από το υλικό που έχει δει το φως της δημοσιότητας, το αποτέλεσμα φαίνεται να είναι εξαιρετικό και ειλικρινά, ανυπομονώ να βρεθώ στην σκοτεινή αίθουσα και να χαθώ στον τρομακτικό και ανελέητο κόσμο του Thomas και των συντρόφων του. Μέχρι τότε, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, παρακολουθήστε τα official trailers. Το μόνο που με χαλάει είναι ο ελληνικός τίτλος που θα δώσουν στην ταινία. Θα την πούνε "Λαβύρινθος". Εγώ προτιμάω τον τίτλο που έχουν δώσει και στο βιβλίο. Το "Τέστ". Εσείς τι λέτε???








Official trailer #1:




Official trailer #2:










ΚΑΛΉ ΔΙΑΣΚΈΔΑΣΗ!!!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις