"Παραλήρημα - Ρέκβιεμ" (Βιβλίο 3ο από 3α) Της Lauren Oliver Σύντομα Κυκλοφορεί Στα Ελληνικά...





Ξέρω ότι σχεδόν όλοι από εσάς γνωρίζετε την τριλογία "Παραλήρημα" (παρόλο που δεν την έχω πάρει ακόμα δυστυχώς) και ότι ανυπομονείτε για το τρίτο και τελευταίο μέρος της. Θα σας πω λοιπόν ότι δεν θα χρειάζεται να ανυπομονείτε για πολύ ακόμα. Θα βγει τα ελληνικά στις 6/11 του 2014. Μέχρι τότε όμως σας δίνω το εξώφυλλο και την περίληψη.




Requiem (Delirium, #3)





Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:





Εκείνοι προσπάθησαν να μας αφανίσουν, να μας θάψουν στο παρελθόν. Και όμως, είμαστε ακόμα εδώ. Και κάθε μέρα γινόμαστε περισσότεροι. 





Οι δυο αντιμαχόμενες πλευρές, οι Ανατροπείς και η κραταιά Κοινωνία των Θεραπευμένων, ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους και οδεύουν προς την τελική αναμέτρηση. 




book



Η Λένα αναστατώνεται από την αναπάντεχη επανεμφάνιση του Άλεξ στη ζωή της και καλείται να επιλέξει ανάμεσα στην πρώτη της αγάπη και στον έρωτά της για τον Τζούλιαν, τον νεαρό συναγωνιστή που της έχει δοθεί ολοκληρωτικά. 



Δυο κόσμοι πέρα για πέρα διαφορετικοί συγκρούονται: ο κόσμος της λογικής και των προδιαγεγραμμένων αποφάσεων απειλεί να συντρίψει τον κόσμο της ελεύθερης βούλησης, όπου η αληθινή αγάπη και ο πόνος συνυπάρχουν, τυραννούν μα και απελευθερώνουν.




ΚΑΛΌ ΔΙΆΒΑΣΜΑ!!!

Σχόλια

  1. ανυπομονώ ννα το διαβάσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η σειρά αυτή είναι ΦΟΒΕΡΉ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις