"Άγγελοι" (Βιβλίο 1ο από 4α) Της Λόρεν Κέιτ










Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:




Υπάρχει κάτι μυστηριώδες και ταυτόχρονα οικείο σχετικά με τον Ντάνιελ. Τραβάει την προσοχή της Λους από την πρώτη στιγμή που τον συναντά στο οικοτροφείο Σουόρντ εντ Κρος στη Σαβάνα. Είναι το μοναδικό φωτεινό σημείο σ’ ένα μέρος όπου τα κινητά τηλέφωνα είναι απαγορευμένα, οι υπόλοιποι μαθητές αποτυχημένοι, ενώ οι κάμερες ασφαλείας παρακολουθούν την κάθε τους κίνηση. Παρόλο που ο Ντάνιελ δε θέλει να έχει την παραμικρή σχέση με τη Λους –και κάνει τα πάντα για να το δηλώσει– αυτή δεν μπορεί να ξεκολλήσει. Το βλέμμα του, το πρόσωπό του, τα πάντα επάνω του τη γοητεύουν. Είναι αποφασισμένη να μάθει τι κρύβει τόσο απεγνωσμένα ο Ντάνιελ… ακόμη κι αν η αλήθεια τη σκοτώσει.
Θανάσιμα επικίνδυνο και βαθιά ρομαντικό, οι ΑΓΓΕΛΟΙ είναι η απόλυτη ιστορία αγάπης.




Διαβάστε ένα απόσπασμα: http://webdata.psichogios.gr/sample/9789604537358.pdf




Λίγα λόγια για το βιβλίο:




Στο βιβλίο περιγράφεται η ιστορία της Λους, μιας έφηβης η οποία μόλις μετακόμισε από το σπίτι της στο οικοτροφείο Σουόρντ εντ Κρος στην Σαβάνα, καθώς κατηγορείται άδικα για τον θάνατο ενός φίλου της. Η Λους δεν είναι αυτό που κάποιος θα χαρακτήριζε "φυσιολογικό" άτομο. Αντιθέτως, βλέπει σκιές και παράξενα οράματα που την τρομάζουν πολύ. Στο Σουόρντ εντ Κρος γνωρίζει τον Ντάνιελ που, από την πρώτη κιόλας στιγμή, της τραβάει την προσοχή, καθώς της φαίνεται πολύ οικείος. Ο Ντάνιελ δεν θέλει καμιά σχέση με την Λους και από την αρχή κάνει τα πάντα για να της το δείξει, όμως αυτή δεν μπορεί να μείνει μακρυά του. Και η Λους έχει πάντα αυτή την αίσθηση ότι τον γνωρίζει πολύ καλά, ακόμη και αν δεν είχαν συναντηθεί ποτέ. Θα κάνει τα πάντα για να μάθει την αλήθεια για τον Ντάνιελ, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως θα βάλει τον εαυτό της σε πολύ μεγάλο κίνδυνο.




Προσωπική γνώμη:




Κατ' αρχάς,το εξώφυλλο είναι μαγευτικό! Και, αφού έκανα αυτό το μικρό σχόλιο, έχω να πω ακόμη πως λάτρεψα πραγματικά το πόσο καλογραμμένο είναι αυτό το βιβλίο. Οι περιγραφές είναι τόσο ζωντανές που χάνεσαι όταν το διαβάζεις.




Επίσης, λάτρεψα τους πρωταγωνιστές, την Λους και τον Ντάνιελ. Αγαπιούνται τόσο πολύ που δεν τους νοιάζει ο κίνδυνος και είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα ο ένας για τον άλλο.




Ακόμη, οι δευτερεύοντες χαρακτήρες είναι πολύ ενδιαφέροντες, ειδικά η Αριάν και η Πεν. Είναι αρκετά ρεαλιστικοί ώστε εύκολα μπορείς να τους φανταστείς.





Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα αυτό το βιβλίο να μου άρεσε τόσο πολύ. Είχα ακούσει πολύ καλές κριτικές αλλά πίστευα ότι ήταν ένα βιβλίο με αγγέλους όπως όλα τα άλλα. Δεν φαντάζεστε πόσο λάθος έκανα.

Σχόλια

  1. Έχω διαβάσει και τα τέσσερα βιβλία της σειράς και τα προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον του αρέσει να διαβάζει βιβλία με θέμα το υπερφυσικό, και ιδιαίτερα με αγγέλους. Ειλικρινά θα σας συνεπάρει και θα σας κάνει να θέλατε να ζήσετε και εσείς σε αυτόν τον μαγικό κόσμο. Ναι μπορεί να βρεθείτε λίγο στο τρίτο βιβλίο, αλλά όλη η σειρά θα σας ξαφνιάσει θετικά. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Georgia Pal,
      Όντως αυτή η σειρά με ξάφνιασε ιδιαίτερα!!! Τώρα που άκουσα και την δική σου γνώμη ανυπομονώ ακόμα περισσότερο (αν είναι δυνατόν) για την συνέχεια!!! Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις