Ένα Μικρό Απόσπασμα Από "Το Έπος Του Τίγρη - Το Ταξίδι Του Τίγρη" (Βιβλίο 3ο από 4α)...





Φωτογραφία: ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ της Colleen Houck




Να το μικρό αποσπασματική που σας υποσχέθηκα:




«...Ξεχνάς κάτι, Ιαντάλα. Η αγάπη δεν είναι συνέπεια. Η αγάπη δεν είναι επιλογή. Η αγάπη είναι δίψα, είναι ανάγκη για την ψυχή, όπως το νερό για το σώμα...»





ΚΑΛΌ ΔΙΆΒΑΣΜΑ!!!

Σχόλια

  1. Γεια σου Χρύσα! Μου αρέσει πολύ το blog σου και παρόλο που το "ανακάλυψα" χθες έχω διαβάσει πολλές από τις αναρτήσεις σου.... Έχω διαβάσει τα 3 πρώτα βιβλία του έπους του τίγρη και θέλω να.σου κάνω μια ερώτηση.... Ξερεις ποτέ θα βγει το 4ο βιβλίο του έπους... Ανυπομονώ πολύ να το πάρω στα χέρια μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαίρομαι που σου αρέσει το blog μου. Είναι πολύ ευγενικό που μου το λες. Εγώ πήρα το πρώτο τον Δεκέμβριο. Ήταν φανταστικό!!! Σε λίγο θα δημοσιεύσω κριτική. Αυτόν τον μήνα πήρα το δεύτερο και έχω είδη παραγγείλει το τρίτο. Και το δεύτερο ήταν εκπληκτικό!!! Όσο για αυτό που ρωτάς... Δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό ακόμα. Λυπάμαι. Λέγεται όμως: Tiger's Destiny. Θα σου πρότεινα να το διαβάσεις στα αγγλικά. Και όταν με το καλό εκδοθεί και στα ελληνικά πάρε το και στα ελληνικά. Εγώ αυτό θα κάνω. Λυπάμαι που δεν μπορω να κανω κάτι καλύτερο τώρα. Μόλις μάθω κάτι ποιο ουσιαστικό θα σε ενημερώσω!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις