"Το Έπος Του Τίγρη - Το Ταξίδι του Τίγρη" (Βιβλίο 3ο από 4α) Της Colleen Houck Χτες Επισήμως Κυκλοφόρησε...


Λοιπόν, σήμερα θα σας ενημερώσω για ένα βιβλίο που περιμέναμε όλοι μας με ανυπομονησία και χτες επιτέλους κυκλοφόρησε, το οποίο δεν είναι άλλο από το "Ταξίδι του Τίγρη" της Colleen Houck, το τρίτο μέρος της σειράς.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε το ελληνικό εξώφυλλο και να διαβάσετε την ελληνική περιγραφή του βιβλίου:


"Κίνδυνος. Θλίψη. Επιλογές.
Είναι υπερβολικά πολύ να περιμένεις μια αιωνιότητα για την πραγματική αγάπη;
Πέντε μυθικοί κινέζικοι δράκοι και η ανοιχτή θάλασσα γνέφουν στη δεκαεννιάχρονη Κέλσι που θα πρέπει να ξεκινήσει ένα τρίτο ταξίδι – αυτή τη φορά για να βρει το Μαύρο Μαργαριταρένιο Περιδέραιο της θεάς Ντούργκα και να απελευθερώσει τον αγαπημένο της Ρεν και από την κατάρα του τίγρη και από την ξαφνική αμνησία του. Όμως, ο αδερφός του Ρεν, ο Κίσαν, έχει άλλα σχέδια, και οι δύο τους ανταγωνίζονται για την αγάπη της ενώ προσπαθούν να εξουδετερώσουν αυτούς που είναι αποφασισμένοι να ανατρέψουν το στόχο τους.
Το Ταξίδι του Τίγρη, το τρίτο βιβλίο στη σειρά Η Κατάρα του Τίγρη, υφαίνει ένα γοητευτικά συναρπαστικό παραμύθι, με μαγεμένα πλάσματα, καρδιές που ραγίζουν από αγάπη, και δράση που σε κρατάει σε συνεχή αγωνία, καθώς η Κέλσι, ο Ρεν και ο Κίσαν ταξιδεύουν προς το πραγματικό τους πεπρωμένο.
Άφησα την προφητεία να πέσει απαλά στα γόνατά μου
και κοίταξα τον κύριο Καντάμ έντρομη.

«Δράκοι;»"
Διαβάστε απόσπασμα στα αγγλικά

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Νυχτερινό Σχολείο - Αντίσταση" (Βιβλίο 4ο από 5) Της C.J.Daugherty Σύντομα Κυκλοφορεί Στα Αγγλικά

"Καταστροφή - Κινούμενη Καταστροφή" (Βιβλίο 2ο από 3α) Της Jamie McGuire

Το 8ο βιβλίο του "Χάρι Πότερ" έρχεται με το "Harry Potter and the Cursed Child - Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί" της J.K. Rowling στις 31 Ιουλίου

TOP 15 BOOKS OF 2015