Σκεφτείτε - Μαντέψτε Και Απαντήστε...










Χτες που έψαχνα φωτογραφίες για κάτι, που θα το ανακαλύψετε σε άλλη ανάρτηση σύντομα, βρήκα αυτή την φωτογραφία που βλέπετε από πάνω!!! Και έτσι μου ήρθε μια ιδέα.




Ακούστε τι σκεπτικά: όποιος μαντέψει και βρει από πού είναι οι 4εις από τις έξι εικόνες μπορεί να μου πει, στα σχόλια, κάτι να ψάξω, κάτι να βρω ή να πάρω όσο ποιο σύντομα μπορώ ένα βιβλίο για το οποίο θέλει να ακούσει κριτική αφού δεν ξέρει ότι είναι καλό.




Σκεφτείτε το σαν παιχνίδι!!!




Ανυπομονώ να δω ποια από τα έξι θα καταφέρετε να καταλάβετε τι είναι, από πού είναι και τα λοιπά.




ΚΑΛΉ ΤΎΧΗ ΣΕ ΌΛΛΟΥΣ!!!

Σχόλια

  1. Γεια σου Χρυσάνθη,
    Το μπλόγκ σου είναι πάρα πολύ ωραίο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μόλις είδα αυτήν την ανάρτηση αναγνώρισα τα 5α από αυτά!!! Πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω ότι βρήκες μια τέτοια φώτο που να αντανακλά κάτι από πέντε σειρές που έχω αγαπήσει τόσο πολύ!!!

    Αλήθεια πώς την βρήκες???

    Το πρώτο κομμάτι της εικόνας είναι από το Χάρι Πότερ!!!!!!! Είναι η χρυσή μπάλα του Κουίντιτς!

    Το δεύτερο κομμάτι είναι το σύμβολο της Επανάστασης!!!!!! Είναι το σύμβολο της Κουτσιφόκισσας!!!!!!!!! Το σύμβολο της ... Κάντις Έβεντιν απο την τριλογία Αγώνες Πείνας!

    Το τρίτο είναι από την τριλογία Απόκλιση!!!!!!!!!!!!! Είναι το σύμβολο που έχει πάνω του το εξώφυλλο του πρώτου βιβλίου!!!!!!!!!!

    Το τέταρτο είναι από την πρώτη ταινία της σειράς Νάρνια!!!! Είναι όταν όλα τα αδέλφια φτάνουν μυστηριωδώς σε ένα μυθικό μέρος πίσω απο την ντουλάπα και ζητάν συγνώμη στην μικρή Λούσυ που δεν πίστευαν όταν τους έλεγε την αλήθεια (πρέπει να γράψεις για αυτήν την σειρά)!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Το πέμπτη είναι ένα διαφορετικό εξώφυλλο, από όσο ξέρω, για το βιβλίο Περσι Τζάκσον 5!!!!!

    Το 6ο και τελευταίο κομμάτι δεν έχω όμως ιδέα τι είναι!!! Το έχω ξαναδεί αλλά δεν θυμάμαι τώρα από που είναι!!!!!!!

    Λίγη βοήθεια από τους υπόλοιπους???????? (δεν θέλω εσύ να μου πείς!!!!!!!!!!!!!!!!!)

    Τα πέτυχα ή έπεσα έξω?????

    Με αγαπή Έλενα!!!!!!!!! (απάντα γρήγορα σε παρακαλώ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Έλενα,
      Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Κάνω πάντα ότι καλύτερο μπορώ!!! ;) Η αλήθεια είναι ότι βρήκα αυτήν την φωτογραφία καταλάθος!!! Έψαχνα για κάτι άλλο και ξαφνικά την βρήκα μπροστά μου και μου ήρθε και η ιδέα για αυτήν την ανάρτηση!!! Πώς σου φάνηκε το παιχνίδι??? Πολύ θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου γιατί θέλω να κάνω και άλλα τέτοια!!! :)
      Και μάλιστα θα ήθελα να σου πω: ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!! Από τα 5ε που είπες βρήκες και τα 5ε!!! Μπράβο σου!!! Από ότι φαίνεται αγαπάμε τις ίδιες σειρές βιβλίων και ταινιών!!! Τέλεια δηλαδή!!!
      Αλλά Έλενα ξέχασες να μου πεις κάτι να ψάξω, κάτι να βρω ή να πάρω όσο ποιο σύντομα μπορώ ένα βιβλίο για το οποίο θέλει να ακούσει κριτική αφού δεν ξέρει ότι είναι καλό.
      Ελπίζω να μου πεις κάτι που να το κάνω γρήγορα για να μην περιμένεις!!! ΚΑΛΌ ΣΟΥ ΜΕΣΗΜΈΡΙ!!!

      Διαγραφή
    2. Χρυσάνθη μου δεν κάνει τίποτα! Ότι είπα το αξίζεις.
      Αλήθεια βρήκες αυτήν την φωτογραφία τυχαία? Ποπο!!!!!!! Πολύ τύχη! Το παιχνίδι ήταν διασκεδαστικό. Δεν ήταν δύσκολο. Είχε να κάνει μονάχα με τις προσωπικές μας γνώσεις. Θα ήθελα να κάνεις και άλλα τέτοια. εγώ τουλάχιστον θα το ευχαριστιόμουν πολύ! και ευχαριστω! μακαρι να εβρησκα και το έκτο! :( δεν πειράζει όμως! στο άλλο παιχνίδι!!!!!!!!! ;) λοιπόν θέλω γράψεις για τα χάρι πότερ (για ΌΛΑ) κριτική αφού ΣΊΓΟΥΡΑ τα έχεις διαβάσει!
      μακάρι να τις γράψεις σύντομα ;) ;) ;) ;) ;) ;)

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαίρομαι που σου άρεσε τόσο το παιχνίδι!!! ;)
      Όσο για το Χάρι Πότερ ... ναι όντως τα έχω διαβάσει!!! Αυτά τα βιβλία μου έμαθαν να αγαπάω το διάβασμα!!!
      Θα τα ανεβάσω όσο ποιο σύντομα μπορέσω!!! Ελπίζω μέσα στον Σεπτέμβριο όλα!!!
      Μέχρι τότε όμως ... ΚΑΛΉ ΣΟΥ ΜΈΡΑ!!!

      Διαγραφή
  2. Λοιπόν η έκτη εικόνα είναι από το εξώφυλλο του βιβλίου «Έραγκον» του Κρίστοφερ Παολίνι... Είναι πραγματικά καλό βιβλίο... Πιστεύω ότι θα έπρεπε να το διαβάσεις και να γράψεις και μια κριτική γι' αυτό!!! Τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΕΥΗ Τ.,
      Ναι όντως!!! Απο εκεί είναι. Και ναι θέλω να διαβάσω αυτην την σειρά εδω και χρόνια. Ποτέ όμως δεν βρήκα την ευκαιρία. Δυστυχώς!!! Άρα ευελπιστώ να το διαβάσω φέτος. Σε ευχαριστώ για την πρόταση!!! <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις