ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣTΕ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ HOGWARTS



Αγαπητοί αναγνώστες,


Ως χτες, στις 1η Σεπτεμβρίου, επιστρέψαμε όλοι μας στο ποιο μαγικό μέρος στην γη. Στο σχολείο που όλα είναι δυνατά. Έναν τόπο γεμάτο όνειρα και φαντασία. Ακολουθήσαμε, λοιπόν, για άλλη μια φορά το πρόγραμμα μας, επισκεφτήκαμε τον σταθμό King's Cross στο Λονδίνο, περάσαμε την μαγική μας πύλη και με το τρένο των 9 ¾ αρχίσαμε το ταξίδι μας. Στο κόκκινο μεταφορικό μας μέσο, συναντήσαμε τους συμμαθητές μας μάγους, ή αλλιώς γνωστοί ως “Potterheads”, για να πούμε όλα τα μυστικομαγικά νέα μας από το καλοκαίρι. Με το που χτύπησε το ρολόι 11, πουφ, μια νέα περιπέτεια στο Hogwarts άρχισε για εμάς. Ή τουλάχιστον έτσι θέλουμε να λέμε στον εαυτό μας για να νιώθουμε καλύτερα.



Φέτος, είναι άλλη μια μαγική χρόνια που πάει χέρι χέρι με την δεύτερη καθηλωτική και πολυαναμενόμενη ταινία “Fantastic Beasts and Where to Find Them – Φανταστικά Πλάσματα και που Βρίσκονται” που έχει τον τίτλο “The Crimes of Grindelwald – Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ”. Αλλά μέχρι να κυκλοφορήσει και επίσημα η ταινία, στις 15 Νοεμβρίου του 2018, εμείς πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους να νιώσουμε την μαγεία στο πετσί μας, μιας και ζούμε στην Ελλάδα και δυστυχώς εμείς οι καημένοι πρέπει να αποχαιρετίσουμε την ιδέα του Hogwarts εκτός από το να το φανταζόμαστε στο μυαλό μας. Αλλά, όπως είπε και ο ιδιοφυής αλλά και χειριστικός Άλμπους (υπερβολικά πολλά ονόματα) Ντάμπλντορ,

“Of course it is happening inside your head, Harry,
but why on earth should that mean that it is not real?”
― J.K. Rowling, Harry Potter and the Deathly Hallows

Το Trailer για το “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindlewald – Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ”:



Ένας τρόπος για να νιώσουμε ποιο μάγοι και μάγισσες, είναι μέσω DIYS Videos με θέμα τον κόσμο του Χάρι Ποτερ. Δεν χρειάζεται όμως να ψάξετε πολύ αγαπητοί μου αναγνώστες μιας και σας έχω ακριβώς εδώ, το τέλειο βίντεο. Δεν μπορώ να πω παρά χίλια συγχαρητήρια στους ανθρώπους που το δημιούργησαν και έδωσαν σε πολλούς από εμάς ιδέες για να κάνουμε κάτι παρόμοιο, με υλικά που μπορούμε να βρούμε παντού. Απλά, οικονομικά και με φαντασία χωρίς όρια, δείτε τι μπορείτε φτιάξετε.  Ελπίζω να το απολαύσετε όπως και εγώ. Προσωπικά, το βρήκα απλά εκπληκτικό! Υπάρχουν χιλιάδες ακόμα τέτοια βίντεο οπότε καλή διασκέδαση σε όλους.


Harry Potter Crafts | Fun DIY For Home | Craft Factory:



Αν υπάρχουν παρόμοια βίντεο δημιουργημένα από Έλληνες, με τέτοια θεματολογία, παρακαλώ γράψτε τα στα σχόλια για να μπορέσουμε να τα υποστηρίξουμε. Οι λάτρεις του Χάρι Ποτερ πρέπει να είναι ενωμένοι! Ελπίζω, να σας άρεσε η ανάρτηση και ανυπομονώ για όλες σας τις απόψεις. Και ιδού, το γράμμα που άλλαξε για πάντα, όλων τις ζωές με το οικόσημο που περιέχει από πίσω του τα όνειρα μας. Τουλάχιστον τα δικά μου, από την ηλικία των 6 ετών. Ελάτε λοιπόν να μαζευτούμε, εδώ και τώρα για μοιραστούμε τις αναμνήσεις και τις εμπειρίες μαζί με αυτούς τους μοναδικούς χαρακτήρες οι οποίοι μας έχουν μείνει αλησμόνητοι. Αυτά για την ώρα. Τα λέμε πάλι σύντομα. Καλό σας βράδυ.

NOX!

“Whether you come back by page or by the big screen,
Hogwarts will always be there to welcome you home.”
― J.K. Rowling



Μην ξεχάσετε να υποστηρίξετε την ιστοσελίδα μας
στο Facebook και στο YouTube.

Σχόλια

  1. Υπεροχο βίντεο χρύσα. Ευχαριστούμε πολύ που το ανέβασες και το μοιράστηκες μαζί μας. Και το είδα αυτό πού έκανες εκεί. Με το ΝΟΧ που εναι για να σβήσει το φως από το ξόρκι Lumos. Πολύ έξυπνο. Και χάρηκα επίσης πολύ που πέτυχα την ανάρτηση σου στο φβ. Πρώτη φορά επισκέφτομαι το μπλογκ σου και είδη το λάτρεψα. Τρομερή δουλειά. ΜΠΡΑΒΟ
    - ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Νίκη,
      Χάρηκα πάρα πολύ που σου άρεσε. Και χαίρομαι επίσης που παρατήρησες αυτή τη μικρή λεπτομέρεια. Δεν ήξερα αν θα το πρόσεχε κανείς. ;)
      Ακόμα, καλός ήρθες στην παρέα μας. Ελπίζω και οι μελλοντικές μου αναρτήσεις να σου αρέσουν τόσο επίσης.

      Διαγραφή
  2. Μια ακόμα μαγική ανάρτηση από τον κόσμο της φαντασίας αυτοπροσώπος. Λάτρεψα το χάρι ποτερ από την ηλικία 8 ετών και όσα χρόνια και αν περασουν θα παραμείνει για παντα η πρωτη μου αγαπη. Συγχαρητηρια για την αναρτηση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τα υπέροχα λόγια σου. Και η εμπειρία μας με τον πολυαγαπημένο μας Χάρι μοιάζει πολύ. Το ίδιο συνέβη και σε εμένα στην ηλικία των 6. Αυτά τα βιβλία με έμαθαν να αγαπάω τα βιβλία Χωρίς αυτά, δεν ξέρω που θα ήμουν σήμερα.

      Διαγραφή
  3. Μόνο και μόνο που έγραψες το quote “Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?” με έκανες να νιώσω ανατριίλα. ΑΛΗΘΕΙΑ. Πάντα αυτές οι γραμες με κάνουν να νιώθω λες και γύρισα τον χρόνο πίσω. Πολύ ωραία ανάρτηση. Συγχαρητήρια.
    - ΣΙΑ Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να κυκκοφορήσει το Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ. Πραγματικά δεν μπορώ!!! Έχω τόση αγωνία. Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο από το πρώτο. Εσύ τι λές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητή Χρύσα,
    Το βίντεο που μας παρουσίασες ήταν καταπληκτικό. Από τότε το είδα δεν έχω σταματήσει να παρακολουθώ DIY βίντεο. Βρήκα την νέα μου τρέλα. Ευχαριστούμε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις