Τα Σχολεία Τελείωσαν... Ώρα Για Διακοπές...


Γεια σε όλους!!!

Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα. Τελείωσαν τα σχολεία. Έχουμε δυο εβδομάδες ξεκούρασης. Χαλάρωσης. Και...πολλών βιβλίων, ταινιών, σειρών και πάνω από όλα ... αναρτήσεων. Τώρα που έχουμε όλοι μας την πολυτέλεια του χρόνου θα σας γράφω συνέχεια. Θα με χορτάσατε. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και θέλω να σας ευχηθώ καλές Χριστουγεννιάτικες γιορτές. Σε όλους όσους με διαβάζουν. Ελπίζω να περάσετε κάποιες αξέχαστες μέρες. Σε αυτήν την ανάρτηση ο καθένας μπορεί να μου πει τι θέλει να κάνει αυτές τις μαγικές ημέρες που θα ακολουθήσουν.







Τα λέμε σύντομα με νέες αναρτήσεις. Καλό σας απόγευμα.

Σχόλια

  1. Αχ, επιτέλους! Πραγματικά έχω πολύ ανάγκη αυτές τις διακοπές. Φαντάσου πως ήδη έχω κανονίσει για όλα τα σαββατόβραδα! Και εκτός αυτού, έχω να τελειώσω και το Arrow που βλέπω! Να μην το ξεχνάμε! Μιας και το έφερε η συζήτηση, μπορείς να μου βρεις αν δεν ξέρεις Χρυσάνθη μου, πότε θα βγει ο επόμενος κύκλος από το Arrow και το Beauty and the beast? Ευχαριστώ πολύ! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Marina Pat,
      Καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς!!! Κάτι τέτοιο ζω και εγώ!!!
      Όσο για τις απορίες σου:
      Το Arrow α βγάλει το νούμερο 10 επεισόδιο της γ' season στις 22 Ιανουαρίου!!!
      Ενώ το Beauty and the Beast θα βγάλει καινούργιο επεισόδιο στις 15 Ιουνίου 2015 το λιγότερο, λένε. Μόλις μάθω κάτι νεότερο θα σε ενημερώσω... ;)

      Διαγραφή
    2. Αγαπητή Marina Pat,
      Παρακαλώ δεν κάνει τίποτα!!! <3
      Ότι άλλες απορίες εγώ είμαι εδω!!! ;)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις