Κάθε Τέλος Και Μια Νέα Αρχή....

Τελευταία ανάρτηση για σήμερα καλοί μου αναγνώστες!!!


Θα είναι και η τελευταία μου για το βιβλίο: Ο Χάρι Πότερ Και Το Τάγμα Του Φοίνικα. Θέλω να έχω ένα ωραίο κλείσιμο για αυτό το βιβλίο αφού σας έχω παρουσιάσει συνολικά 4εις αναρτήσεις για οτιδήποτε μου άρεσε σχετικά με αυτό. Αύριο ή μεθαύριο θα σας παρουσιάσω το βιβλίο Ο Χάρι Πότερ Και Ο Ημίαιμος Πρίγκιψ, αλλά δεν θέλω να το κάνω απότομα. Για αυτό είπα να δημιουργήσω αυτήν την ανάρτηση!!! Θα περιέχει δυο φωτογραφίες. Αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν ελπίδα, φως μέσα στο σκοτάδι και την προσπάθεια να υπάρξει ένα ίχνος χαμόγελου ενώ σε έχει καταβάλει ο απόλυτος πόνος και η απόλυα. Μπορεί μάλιστα και να τις αναγνωρίσετε.
 

 Αυτές είναι και οι τελευταίες σκηνές της ταινία, για όποιον δεν την έχει δει!!! Αυτές οι ατάκες δεν υπάρχουν μέσα στο βιβλίο. Όχι ακριβώς τουλάχιστον. Τις καταλαβαίνουμε όμως έμμεσα από την συζήτηση που είχε ο Χάρι με τον Ντάμπληντορ και από τα λόγια των ανθρώπων του τάγματος. Τώρα έδωσα ένα τέλος με αυτό και πιάνω το νήμα από μια ολοκαίνουργια σχολική χρονιά. Το πιάνω από την αρχή... Τώρα μπορώ να πιάσω όλους τους ημίαιμους πρίγκιπες, τους πεμπτουσιώτες, τους Ρον – Ρον (καλά όσο για αυτό το λέω από τώρα: ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ!!!), τους θανάτους που με τσάκισαν και για την ιστορία του Τομ Ριντλ – Άντον Μόρβολ Χέρτ – Λόρδο Βόλντεμορτ – Βόλντι που με συγκλόνισε.
Θα τα πούμε πάλι σύντομα με όλα αυτά και πολλά περισσότερα!!!


ΚΑΛΉ ΝΎΧΤΑ!!!


Σχόλια

 1. Χρυσάνθη ποτέ θα κανείς καινούργιες αναρτήσεις;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
   Υπολογίζω σήμερα!!! Λυπάμαι για την καθυστέρηση!!!

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Νυχτερινό Σχολείο - Αντίσταση" (Βιβλίο 4ο από 5) Της C.J.Daugherty Σύντομα Κυκλοφορεί Στα Αγγλικά

"Καταστροφή - Κινούμενη Καταστροφή" (Βιβλίο 2ο από 3α) Της Jamie McGuire

Το 8ο βιβλίο του "Χάρι Πότερ" έρχεται με το "Harry Potter and the Cursed Child - Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί" της J.K. Rowling στις 31 Ιουλίου

TOP 15 BOOKS OF 2015