Το "Νυχτερινό Σχολείο - Αντίσταση" (Βιβλίο 4ο από 5) της C.J.Daugherty Θα Κυκλοφορήσει Στα Ελληνικά Τον Απρίλιο...




Λοιπόν έμαθα πότε θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά το βιβλίο που όλοι περιμένουμε!!! Θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΊΧΜΙΟ. Έτσι μου είπαν ότι θα γίνει, αν πάνε όλα καλά. Όσο για το εξώφυλλο, επέμενα πολύ να μην αλλάξουν ιδιαίτερα το αγγλικό εξώφυλλο που μου αρέσει. Τώρα δεν ξέρω τι θα κάνουν, αλλά μου είπαν πως θα μεταφέρουν το αίτημα  μου!!! Μόλις με το καλό μάθω κάτι νεότερο σχετικά θα σας ενημερώσω!!! Συγνώμη που δεν έχω κάτι ποιο αναλυτικό. Μέχρι τότε λοιπόν σας ξαναδίνω την αγγλική περίληψη και το αγγλικό εξώφυλλο του βιβλίου «Νυχτερινό Σχολείο – Αντίσταση» (Βιβλίο 4ο από 5).






Περίληψη από το αγγλικό οπισθόφυλλο του βιβλίου:



Know your enemy


After months on the run, Allie returns to Cimmeria Academy to find the school in turmoil. The atmosphere is thick with danger. Overshadowing it all is Nathaniel. He is close – very close – to getting everything he wants.
A secret civil war is tearing the British political elite apart. And Allie’s family is in the thick of it. Both sides want her. She knows Nathaniel will take her by any means necessary. But she is determined to fight him to the end.
Her friends are ready to stand by her – even to die for her. But if anything happens to them she won’t be able to live with herself.
The fightback starts here. Everything is at stake now. The winner takes all…
Don’t miss Resistance, the thrilling fourth book in the international bestselling Night School series.

Σχόλια

  1. Αχ, ανυπομονώ! Από τότε που τέλειωσα το 3, περιμένω με ανυπομονησία για το 4. Δεν αντέχω άλλο! Πρέπει να μάθω τι συμβαίνει! Απρίλιο... άκουσε εκεί! Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχχχχχχχχ ανυπομονώ!!!!!!!!Ευχαριστούμε και κράτα μας ενήμερους!Έχω 2 ερωτήσεις:
    1)Γιατί αλλάζουν τα εξώφυλλα?Είναι Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Α-
    2)Άκουσα φήμες ότι θα γίνει ταινία, αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια!Μακάρι όμως!Εσύ ξες?

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Παρακαλώ!!! <3
      Και όσο για τις ερωτήσεις σου:
      1) Δεν ξέρω!!! Και πραγματικά αναρωτιέμαι!!! Αφού όπως είπες και μόνος σου: ΕΊΝΑΙ ΥΠΈΡΟΧΟ!!! Για την ακρίβεια ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΥΠΈΡΟΧΑ!!!
      2) Υπάρχουν πολλές φήμες. Ως τώρα δεν έχω μάθει κάτι συγκεκριμένο. Υπάρχουν πολλες συζητήσεις για να γίνει σειρά ή ταινία.


      ΠΑΡΑΚΑΛΏ!!!

      Διαγραφή
  3. Απρίλιο?γιατί τοσο αργά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Έλα μου ντε??? Και εγω το ίδιο αναρωτιέμαι!!!

      Διαγραφή
  4. ΓΕΙΆ ΣΕ ΌΛΟΥΣ!!! ΈΜΑΘΑ ΤΕΛΙΚΉ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΚΑΙ ΕΞΏΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΊΟ ΠΟΥ ΌΛΟΙ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ!!! ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΕΔΏ: http://booksfrien.blogspot.gr/2015/01/4-5-cjdaugherty.html
    ΚΑΛΌ ΣΑΣ ΒΡΆΔΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητη Χρυσα
    Μπορεις να μου λυσεις μια απορια?? Μπορει να βιαζομαι λιγο και το ξερω αλλααααααααα........
    Αν το 4 κανει να βγει στα ελληνικα ΤΟΣΟΟΟΟΟ καιρο και μας πεθαινει η αναμονη το 5 ποσο υπολογιζεις να κανει γιατι ειναι σιγουρο οτι ολοι θα εχουμε την διπλη ανυπομονησια!! Εγω συγκεκριμενα δεν αντεχω την αναμονη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Φοβόμουν ότι κάποιος θα έκανε αυτήν την ερώτηση!!! Γιατί και εμένα αυτή η ερώτηση με στοιχειώνει...Και πραγματικά δεν έχω ιδέα!!! Προτείνω όλοι να το πάρετε στα αγγλικά... Που βγαίνει τον Ιούνιο γιατί βλέπω όλοι μας να τρελαινόμαστε.... Γιατί ούτε εγώ έχω πολύ υπομονή!!! :(

      Διαγραφή
    2. Δεν αντεχεται αυτο το πραγμα ειναι ενα ειδος κινεζικου βασσανιστηριου.... Εχουν στοχο να μας κλεισουν στο τρλοκομειο. Κριμα γιατι δεν θα προλαβω να διαβασω το 5.... Νομιζω πως θα φτασω στο σημειο να μεταφρασω εγω το αγγλικο βιβλιο για να μας βγαλω απο αυτην την κατασταση !!
      ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!!!! Η Daugherty θα πρεπει να μαθει ελληνικα να το γραφει κατευθειαν στα ελληνικα γιατι με αυτους τους ρυθμους δεν βλεπω προκοπη!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Με λιγα λογια ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝΕ!!!!!

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου!!! Χρυσόστομος/η είσαι!!! Πραγματικά!!!! Να αγιάσει το στόμα σου!!! Το επόμενο μου mail προς τις εκδόσεις ΜΕΤΑΊΧΜΙΟ θα το γράψουμε μαζί αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!! <3 <3 <3 Χαχα!!!

      Διαγραφή
  6. ΓΕΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ!!!
    ΌΠΟΙΟΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΜΆΘΕΙ ΤΙ ΆΛΛΑ ΒΙΒΛΊΑ ΜΑΣ ΕΤΙΟΜΆΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΆΣΟΥΜΕ ΣΎΝΤΟΜΑ Η C.J. Daugherty ΝΑ ΠΑΤΉΣΕΙ ΕΔΩ: http://booksfrien.blogspot.gr/2015/02/cj-daugherty-secret-fire.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις