Βγήκε το trailer του χριστουγεννιάτικου special επεισοδίου της σειράς "Sherlock"


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Για όσους δεν το ξέρουν, λατρεύω οτιδήποτε έχει να κάνει με τον "Sherlock Holmes". Τις ταινίες, την σειρά, τα βιβλία... Ο Σέρλοκ Χόλμς είναι ένας από τους ποιο καταπληκτικούς χαρακτήρες που δημιουργήθηκαν ποτέ. Τόσο μοναδικά εκπληκτικός. Δεν πίστευα πως μπορούσε αυτός ο τόσο λατρεμένος μου ήρωας να γίνει ακόμα ποιο τέλειος αλλά ο Benedict Cumberbatch το κατάφερε χωρίς καν να προσπαθήσει. Καταλαβαίνετε λοιπόν την αγωνία που έχω εδώ και τόσο καιρό περιμένοντας με κομμένη την ανάσα την πολυπόθητη τέταρτη σεζόν που όλο και καθυστερεί να έρθει. Η οποία τελικά θα καταφθάσει το 2017. Επειδή όμως κατάλαβαν πως δεν αντέχουμε άλλο, αποφάσισαν να μας δώσουν ένα χριστουγεννιάτικο special επεισόδιο. Ευτυχώς.



  Το trailer αυτού του επεισόδιο ήταν απλά τέλειο. Όσο και αν λατρεύω τον ποιο μοντέρνο Σέρλοκ έχει άλλη ομορφιά και γοητεία το παλιό Λονδίνο και τα παλιομοδίτικα ρούχα της αρχικής ιστορίας. Γιατί ας το παραδεχτούμε, όλοι όσοι βλέπουμε την σειρά έχουμε αναρωτηθεί πως θα ήταν οι ηθοποιοί μας έτσι. Δεν μπορώ να περιμένω να έρθει η 1 Ιανουαρίου του 2016 για να μπορέσω να δω αυτό το special επεισόδιο. Πιστεύω πως το επεισόδιο "The Abominable Bride" θα είναι από τα καλύτερα της σειράς. Εσείς τι λέτε; Είστε και εσείς ενθουσιασμένοι και έχετε μείνει να περιμένετε στα κρύα του λουτρού μόνοι; Εδώ μπορείτε να γράψετε όσα νιώθετε για την σειρά. Καλή μας αναμονή.


Sherlock Special - 002 Sherlock Special - 003

Μην ξεχάσετε να υποστηρίξετε την ιστοσελίδα μας
στο Facebook και στο YouTube.

Σχόλια

  1. Δεν έχω διαβάσει βιβλία του Σέρλοκ Χολμς. Δυστυχώς. :'( Όμως θα το κάνω, όταν βρω χρόνο, ο οποίος είναι δυσεύρετος. :( <3 <3 Πάντως η σειρά φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Κλειώ Κ,
      Καλά το είπες. Δυσεύρετος. Ανυπομονώ να ακούσω τις εντυπώσεις σου μόλις τα διαβάσεις. <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις