Το "Άνθρωπος στον Άρη" του Weir Andy επανακυκλοφορεί με το κινηματογραφικό εξώφυλλο της ταινίας "The Martian - Η Διάσωση"


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Πριν λίγες μέρες, ήρθε στην Ελλάδα το "The Martian - Η Διάσωση", η οποία είναι ακόμα μια ταινία βασισμένη σε βιβλίο. Λάτρεψα την ταινία όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε αλλά δεν θα μιλήσουμε για αυτό εδώ, παρόλο που το movie review μου έρχεται. Η ταινία βασίζεται στο "Άνθρωπος στον Άρη" του Weir Andy που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος. Λόγο της ταινίας, το βιβλίο επανεκδόθηκε με το κινηματογραφικό εξώφυλλο. Έχω ακούσει πως το βιβλίο είναι εξαιρετικό και πως είναι αδύνατον να μην λατρέψεις την γραφή του συγγραφέα. Εσείς το έχετε διαβάσει ή όχι ακόμα, αλλά θα θέλατε να του δώσετε μια ευκαιρία, σαν εμένα; Ανυπομονώ ακούσω τι έχετε να πείτε.


(Το παλιό εξώφυλλο!!!)

Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Έξι μέρες πριν, ήταν από τους πρώτους που περπάτησαν στον Αρη. Τώρα φαίνεται πως θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα πεθάνει εκεί.
Ο αστροναύτης Μαρκ Γουάτνι ξυπνάει τραυματισμένος και μόνος, μέσα σε μια αμμοθύελλα. Τα υπόλοιπα μέλη της τρίτης διαστημικής αποστολής στον πλανήτη Αρη τον θεώρησαν νεκρό και τον εγκατέλειψαν, σύμφωνα με το πρωτόκολλο της NASA. Οι πιθανότητές του τώρα να επιζήσει είναι ανύπαρκτες.
Όμως ο Μαρκ δεν το βάζει κάτω. Συνδυάζοντας μοναδικά την ευρηματικότητα με την επιστημονική γνώση, μας αφήνει άφωνους για τις δυνατότητες του είδους μας να επιβιώνει.
Θα μπορέσει να ξεπεράσει τις ανυπέρβλητες δυσκολίες που παρουσιάζονται κάθε στιγμή μπροστά του;



Το trailer της ταινίας:


Σχόλια

  1. Πολύ ενδιαφέρον!! Θα δω την ταινία το συντομότερο δυνατό!! <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tην ταινία την έχω δει, είναι καλή, δείτε την. Θα περάσετε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανδρέας Χριστοφιλόπουλος,
      Χαίρομαι που συμφωνούμε!!! <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις