Τα Best Sellers βιβλία της σειράς "Goosebumps - Ανατριχίλες" έρχονται στην Μεγάλη Οθόνη στα τέλη του 2015


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Αυτή είναι μια ανάρτηση που ήθελα να κάνω εδώ και πολύ καιρό. Δηλαδή από τότε που έμαθα ότι το "Goosebumps - Ανατριχίλες", μια ακόμα πασίγνωστη σειρά βιβλίων από τον L.S. Stine, έρχεται στην Μεγάλη Οθόνη για να μας καταπλήξει. Πάμε να δούμε όλοι μαζί όσα έχουν μαθευτεί για την ταινία;


  Ο L.S. Stine έχει βγάλει πάρα πολλά βιβλία του σε ταινίες αλλά και σε σειρές. Φέτος μάλιστα είναι η τυχερή του χρονιά, αλλά και η δική μας, γιατί εκτός από το "Goosebumps - Ανατριχίλες" έρχεται και το μεγαλοφυές του, "L.S. Stine's Monsterville: The Cabinet of Souls - Η πόλη των τεράτων". Για αυτό όμως θα μιλήσουμε στην επόμενη ανάρτηση. Η σειρά βιβλίων "Goosebumps - Ανατριχίλες" είναι μια από τις ποιο γνωστές του εξωτερικού που έχουν δημιουργηθεί και για αυτό τώρα επικρατεί αυτό το χάος από τους fans που ανυπομονούν. Μπορεί εγώ να μη τα έχω διαβάσει ακόμα αλλά και πάλι είμαι ενθουσιασμένη έως το μεδούλι. Φανταστείτε πως είναι οι υπόλοιποι.



Περίληψη της ταινίας:

  A teenager teams up with the daughter of young adult horror author R.L. Stine after the writer's imaginary demons are set free on the town of Greendale, Maryland.


  Ουάου. Το trailer δεν είναι φοβερό; Οι ιστορίες παίρνουν σάρκα και οστά. Κυριολεκτικά. Αόρατα αγόρια, λυκάνθρωποι τρελές κούκλες, γιγαντιαία βίαια φυτά, χιονάνθρωποι και θανατηφόροι νάνοι όλα σε ένα. Δηλαδή, όχι μόνο η πλοκή και η ιδέα φαίνονται να είναι καταπληκτικές αλλά παίζουν και τρομεροί ηθοποιοί. Μιλάμε για μεγάλα ονόματα όχι παίξε γέλασε. Όπως ο Jack Black ως R.L. Stine, η Odeya Rush ως Hannah Stine, ο Dylan Minnette ως Zach Cooper και η Halston Sage. Φανταστείτε όλους αυτούς μαζί. Σε μια κοινή παραγωγή. Δηλαδή, τι άλλο να ζητήσει κανείς;



  Πως σας φαίνονται όλα αυτά; Εύχομαι να σας κέντρισε το ενδιαφέρον γιατί από όσα σας έδωσα, πραγματικά πιστεύω πως θα αξίζει. Οι άνθρωποι του εξωτερικού είναι πολύ τυχεροί που θα μπορέσουν να δουν αυτήν την ταινία ως πρεμιέρα αυτό το Halloween. Επειδή λατρεύω απίστευτα το Halloween και αυτήν η ταινία απλά θα έκανε εκείνη την ημέρα ακόμα ποιο τέλεια από όσο είναι συνήθως. Στην Ελλάδα έρχεται το "Goosebumps - Ανατριχίλες" στις 10 Δεκεμβρίου. Ανυπομονώ για τα σχόλια και τις απόψεις σας.



Σχόλια

  1. Τέλεια ταινία!!! Την ανακάλυψα πριν από κανένα μήνα, και ενθουσιάστηκα...Η Odeya Rush και ο Dylan Minnette μπήκαν αυτό το καλοκαίρι στην λίστα με τους αγαπημένους μου ηθοποιούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις