Η σειρά "Shadowhunters" πήρε το πράσινο φως για 13 επεισόδια


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!




  Πολλοί θα αναρωτιέστε  για την σειρά "Shadowhunters: The Mortal Instruments". Για το τι γίνετε, που κατευθυνόμαστε κ.τ.λ. Λοιπόν μαθεύτηκε κάτι το οποίο θα κάνει όλον τον κόσμο χαρούμενο. Γιατί θα έχουμε σίγουρα 13 επεισόδια να απολαύσουμε.


Based on the book by Cassandra Clare with 'Helix's' Ed Decter set as showrunner.


  Αυτό είναι πολύ θετικό. Γιατί είτε πάει καλά η σειρά είτε δεν πάει καλά θα έχουμε μια ολόκληρη σεζόν μπροστά μας. Γιατί 13 επεισόδια ουσιαστικά είναι μια σεζόν. Και μα τον θεό ελπίζω να τα γυρίσουν καλά. Γιατί μετά θα έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα με όλους όσους έχουν λατρέψει τα βιβλία.





  Ακόμα, αρχίζουν τώρα και επιλέγουν τους ηθοποιούς. Μια επιλογή ως Κλέρι είναι αυτή. (Θα δείτε φωτογραφία από κάτω!!!) Νομίζω την λένε Molly Quinn. Την έχουμε δει κάποιες φορές σε ταινίες ή σε κάποια επεισόδια άλλων σειρών. Πως σας φαίνεται σαν επιλογή???




Ανυπομονώ για τα σχόλια σας.
ΚΑΛΈΣ ΠΡΟΒΟΛΈΣ σας εύχομαι!!!
Και κρατηθείτε λίγο ακόμα γιατί η μέρα που θα δούμε και
επισήμως την σειρά αυτή δεν είναι και τόσο μακριά...



Σχόλια

  1. Γιουπι! Επιτελους! Αν και η επιλογη της Milly Quinn δεν ειναι και η καλυτερη για το ρολο της Κλερι, ανυπομονω για τη σειρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Δανάη Τρελα,
      Ναι σίγουρα όλοι ανυπομονούμε. Και ακόμα δεν είναι σίγουρο για την Molly αλλά είναι μια πιθανότητα!!! ;)

      Διαγραφή
  2. αντε καιρος ηταν !!!! περιμενα τοσο καιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο blog και καλή φαίνεται η επιλογή ηθοποιού αλλά αυτό μάλλον θα το συνειδητοποιήσουμε όταν αρχίσει η προβολή της σειράς που απ ο,τι έμαθα θα γίνει στο ABC :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Christina Kourkoulou,
      Χαίρομαι που σου αρέσει το blog μου!!! ;) Και ναι. Αν επιλέξουν τελικά αυτή τότε θα δούμε πόσο καλά μπορεί να γίνει ένα με τον ρόλο όταν αρχίσουν τα γυρίσματα. Ακόμα, ναι αληθεύει πως οι "Shadowhunters" θα φιλοξενηθούν από το κανάλι του ABC, όπως ανέφερα και σε παλιότερη ανάρτηση!!! <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις