Η ταινία "The Age of Adaline - Το μυστικό της Ανταλάιν" ήρθε στις ελληνικές αίθουσες


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


  Ήρθε η ώρα να σας κάνω πρόταση για μία ρομαντική ταινία... Και λέγεται "The Age of Adaline - Το μυστικό της Ανταλάιν". Πάμε να δούμε περίληψη...


Περίληψη της ταινίας:

Η Adaline γεννήθηκε καθώς έμπαινε ο 20ός αιώνας. Μια παγωμένη νύχτα, ένα ατύχημα τη φορτώνει με ένα τρομερό μυστικό κι αναγκάζεται να ζει μια απομονωμένη ζωή: δεν μπορεί να γεράσει. Μετά από χρόνια μοναξιάς, θα βρεθεί ο ένας που ίσως είναι άξιος να την κάνει να χάσει την αθανασία της.


Λίγα λόγια από εμένα:

  Αυτή είναι μια ταινία που μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον εδώ και καιρό. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα και έχει πολύ ωραίο θέμα. Μου θυμίζει βέβαια και παλιότερες ταινίες με παρόμοια ιδέα και βάση αλλά ξέρω πως εδώ θα δούμε κάτι διαφορετικό. Γιατί σε αντίθεση με άλλες ταινίες, η Αντελάιν είναι παγωμένη στον χρόνο και δεν μπορεί να γεράσει. Και το μισεί αυτό.


  Το trailer, η μουσική του και οι ηθοποιοί έχουν κάτι που σε κερδίζει και που σε κάνει να θες να τρέξεις να δεις την ταινία. Από το trailer κι όλας μπορούμε να καταλάβουμε πόσο όμορφα δένουν όλα μεταξύ τους. Άρα ποια θα είμαι εγώ που θα αποτελέσω εξαίρεση???


  Τώρα θέλω να τονίσω κάτι άλλο. Μπορεί η ταινία ουσιαστικά να βγήκε μόλις τώρα αλλά έχουν ανακοινωθεί μονάχα καλές κριτικές. Και έχουν ακουστεί τα καλύτερα για την αγαπημένη μας Blake Lively. Λένε πως είναι η καλύτερη ερμηνία που είχε ποτέ. Η Blake μπορεί να είναι μια κοπέλα που μοιάζει με μια Μπάρμπι που βγήκε από το χαρτί αλλά αυτό δεν μετράει μόνο. Είναι πολύ ταλαντούχα. Άρα ανυπομονώ να δω τι άλλο έχει να μας προσφέρει.


  Τέλος, πολλοί θα αναρωτιέστε αν αυτή η ταινία είναι μεταφορά από βιβλίο. Κάτι που είναι λογικό να το σκεφτεί κανείς αφού το όλο story θυμίζει αυτά που διαβάζουμε. Λοιπόν, έχω την απάντηση. Όχι δεν είναι βιβλίο. Δυστυχώς. Όπως και να έχει η ταινία φαίνεται να αξίζει. Και σίγουρα θα την δω. Ποιος άλλος θα την δει???


Το trailer της ταινίας:


Σχόλια

  1. θεϊκή ταινια θα παω την κυριακη μαλλον ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ την είδα και έχω να πω ότι είναι πολύ καλή η ταινία συγκινητική και στο θέμα της αθανασίας χωρίς αγάπη απλά έκλαψα. Ειναι και οι ηθοποιοί όμως που το κάνουν να φαίνεται τόσο μα τόσο υπέροχη. Θα ήθελα να υπήρχε σε βιβλίο διότι στο βιβλίο περιγράφονται περισσότερα πράγματα απ΄ότι μια ταινία που θες να περάσεις τα ποιο βασικά και σε λίγες ώρες. Για όσους δεν την έχετε δει να τη δείτε αξίζει πολύ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Maria kapsabeli,
      Και εγώ το έχω δει. Ήταν όπως τα είπες. Μια υπέροχη ταινία. Και μακάρι να βγει και σε βιβλίο. Και αξίζει ο καθένας να την δει.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις