Το blog "Life is Art!" μας έκανε "COFFEE BOOK TAG"


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!




  Η υπέροχη Elena ouz, η οποία με υποσιρίζει πάντα μέσω σχολίων και συμβουλών, μας έκανε άλλο ένα tag. Την ευχαριστούμε λοιπόν πολύ γιατί αυτό είναι ένα πραγματικά αξιόλογο tag. Πάμε τώρα να δούμε τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις μου...



·                  To Original Tag δημιουργήθηκε από τον booktuber BangadyBangz!!!


Βlack coffee: Για ποια σειρά βιβλίων σας ήταν δύσκολο να μπείτε μέσα στην ιστορία της ενώ είχε σκληροπυρηνικούς οπαδούς???




Απάντηση: Χμμ... Δύσκολη ερώτηση. Ένα βιβλίο που όλος ο κόσμος μιλούσε για αυτό στο εξωτερικό και που είχε πολλούς οπαδούς ήταν το "Rebecca Newton". Προσωπικά... Δεν μπόρεσα να μπω μέσα στην ιστορία και να νιώσω την πλοκή. Δεν με έκανε να νιώσω αυτό το κάτι.


Peppermint mocha: Ονομάστε ένα βιβλίο που γίνεται πιο δημοφιλής κατά τη διάρκεια του χειμώνα ή μιας εορταστική εποχής του χρόνου.




Απάντηση: Ένα βιβλίο που έκανε πολλά κέρδη τον χειμώνα, λόγο του κλείματος που επικρατεί μέσα στο βιβλίο, είναι το "Αν Μείνω". Και εγώ τον χειμώνα του 2014 το διάβασα. Είναι ένα πολύ γλυκό βιβλίο.


Hot chocolate: Ποιο είναι το αγαπημένο σου παιδικό βιβλίο???




Απάντηση: "Χάρι Πότερ". Για πάντα και always Χάρι Πότερ. Για μένα βέβαια δεν είναι και ούτε θα γίνει ποτέ παιδικό αλλά αυτή είναι μια και μοναδική απάντηση. Μιας και αυτά τα βιβλία με έκαναν από παιδί αυτό που είμαι σήμερα!!!


Double shot of espresso: Ποιο βιβλίο σε έκανε να μην σηκωθείς από την καρέκλα σου από την αρχή μέχρι το τέλος.




Απάντηση: Και τώρα υποτίθεται πως πρέπει να διαλέξω μονάχα ένα??? Πφφφ... Θα έλεγα τα "Χάρι Πότερ" ή "Αγώνες Πείνας" ή "Δαιμονικές Μηχανές" ή "Πέρσι Τζάκσον" ή τόσες άλλες... Αλλά είπα να σας παρουσιάσω κάτι ποιο... Πρόσφατο σχετικά. Και αυτό είναι... "Η Τριλογία της Απόκλισης". Μια ιστορία... Τρία βιβλία... Και μια απόλυτη περιπέτεια.


Starbucks: Ποιο βιβλίο βλέπεις το όνομα του παντού???




Απάντηση: Ένα βιβλίο που βλέπω συνέχεια και που δεν άντεξα να μην πάρω είναι το "Red Queen". Είναι ένα καταπληκτικό βιβλίο που θα άρεσε στον καθένα. Και πιστέψτε με, αξίζει πραγματικά να το διαβάσετε. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να έρθει στα ελληνικά από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.


That hipster coffee shop: Πείτε ένα βιβλίο από μια ανεξάρτητη συγγραφέα???




Απάντηση: Εδώ θα απογοητεύσω τους πάντες... Δεν ξέρω καμία. Λυπάμαι αλλά δεν μου έρχεται κάποια γνωστή στο μυαλό!!! Λυπάμαι για αυτό.


Oops! I accidentally got decaf: Για ποιο βιβλίο περιμένατε περισσότερα???




Απάντηση: Εδώ πάλι θα έλεγα την Rebbecca Newton. Αλλά θα καταντούσε κουραστικό. Για αυτό λέω να αναφέρω... "Το Ταίρι". Ήταν ένα αξιόλογο βιβλίο και μου άρεσε... Αλλά περίμενα πολλά παραπάνω. Παρόλο που έγραψα καλή κριτική για το βιβλίο και παρόλο που ανυπομονώ να πάρω το δεύτερο. Έχω το χούι να μην θέλω να αφήνω σειρές μισές. Ίσος κάποιοι από εσάς να με καταλαβαίνουν!!! ;)


The perfect blend: Ποιο βιβλίο ή σειρά σας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους αν και γλυκόπικρη???




Απάντηση: Αυτό δεν είναι ερώτηση!!! Βασανιστήριο είναι. Κανονικότατο. Γιατί έχω δεθεί απίστευτα με άπειρες σειρές... Για αυτό αποφάσισα να σας δείξω την πρώτη και μεγαλύτερη αγάπη μου. Αυτή που δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό και την καρδιά μου. Και λέγεται..."Χάρι Πότερ". Αυτά τα βιβλία έγραψαν ιστορία. Και αν κάποιων δεν του αρέσουν... Οκ. Δικαίωμα του. Αλλά για μένα είναι κάτι το ξεχωριστό. Και που κανείς δεν θα πάρει την θέσει του. Και ναι. Άφησε κάτι το γλυκόπικρο στο τέλος... Κάθε φορά.


I Tag:
1. Σενάρια Ζωής
2. Garden of Stories
3. Αλίκη στην Χώρα των Βιβλίων

Σχόλια

  1. Δεν κάνει τίποτα Χρυσάνθη! Πολύ ωραίες οι απαντήσεις σου! <3
    Ήμουν σίγουρη πως η λίστα θα συμπεριλάμβανε αρκετό Χάρι Πότερ! Το Rebecca Newton δεν το έχω διαβάσει αλλά και στο Goodreads έχει μέτριες κρητικές γενικά...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Elena ouz,
      Χαίρομαι που σου άρεσαν οι απαντήσεις μου!!! ;) Και με ξέρεις. Χαχα. Έπεσε το Χάρι Πότερ βροχή!!! <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις