Φωτογραφίες, spoilers και ιδέες για το επεισόδιο 3x18 της σειράς "Arrow"


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!





  Ξέρω πως το επεισόδιο 3x17 της σειράς "Arrow" έρχεται αύριο, στις 26 Μαρτίου, αλλά έχουν μαθευτεί πολλά για το αμέσως επόμενο επεισόδιο που είναι το 3x18!!! Μπορεί να προτρέχω αλλά ήρθε η ώρα για φωτογραφίες και πιθανά spoilers.





  Κατά πρώτον έχουμε μια επιστροφή... Καλώς μας ήρθες πίσω mama Smoak!!! Μας έλειψες. Και επίσης, πιστεύω πως η σύντομη επιστροφή της σηματοδοτεί κάτι. Λέτε σαν τρίτο πρόσωπο να δει τα πράγματα ξεκάθαρα και να ανοίξει τα μάτια της κόρης της??? Λέτε να καταφέρει να ενώσει τον Oliber και την Felicity που φέτος μας βγάλανε λιγάκι την ψυχή μην κάνοντας αυτό που θέλουν πραγματικά??? Οι πιθανότητες είναι λίγες αλλά συνεχίζουμε να ελπίζουμε.





  Ύστερα, έχουμε τον Palmer. Να είναι στο νοσοκομείο... Αν πω πως τον λυπάμαι θα είναι ένα ψέμα. Και μάλιστα τεράστιο!!! Γιατί ήθελε την Felicity που ανήκει σε άλλον από την αρχή και ας μην έφτανε αυτό ήθελε σαν να ήταν και καλά κανάς μέγας και τρανός να τα βάλει με τον Oliver με την υποτιθέμενη γυαλιστερή πανοπλία. Στο επεισόδιο 3x17 θα δούμε μια επική μάξη μεταξύ τους. Το καλό που θέλω στην παραγωγή να κερδίσει ο Oliver και μάλιστα με διαφορά. Δεν θα δεχτώ κάτι διαφορετικό!!!





  Έπειτα, έχουμε Captain Lance να μιλάει "ιδιωτικός" με τον Ra's al Ghul. Εκεί θα μάθει ποιος είναι στα αλήθεια ο Arrow... Το ποιος κρύβεται πίσω από την πράσινη κουκούλα και προστατεύει μέρα νύχτα αυτήν την διεφθαρμένη πόλη. Δεν νομίζω ο αγαπημένος μας πρώην ντετέκτιβ να το πάρει όσο καλά το πήρε και η Thea!!! Άρα ο θεός βοηθός... Γιατί φανταστείτε μπλέξιμο και αντιδράσεις!!! Ανυπομονώ.





Τώρα σας δίνω και τις υπόλοιπες φωτογραφίες... 




















Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις