FANFICTION, Η ΝΕΑ ΕΜΜΟΝΗ

Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!




Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τώρα ήθελα να σας μιλήσω για την ποιο αγαπημένη μου εφαρμωγή – ιστοσελίδα, η οποία ονομάζεται Fanfiction.net. Εκεί θα μπορέσετε να συναντήσετε ότι ιστορία ονειρεύεστε η οποία θα είναι βασισμένη σε όποιο Fandom θέλετε. Οι ταινίες, σειρές, βιβλία (κ.τ.λ.) που αγαπάμε τόσο πολύ, αρκετές φορές έχουν στοιχεία που δεν μας αρέσουν ή που δεν μας ικανοποιούν και στο Fanfiction μπορούμε αν θέλουμε να αλλάξουμε την τροπή της ιστορίας για να δημιουργήσουμε κάτι εντελώς καινούργιο.

Συνάντησα το Fanfiction για πρώτη φορά πέρυσι που περνούσα μια πολύ δύσκολη εποχή στο σχολείο και ο κόσμος των Fanfic με κατέκλυσε. Χιλιάδες ιστορίες για όλα όσα αγαπούσα, γραμμένα με τόσες διαφορετικές ιδέες και τρόπους. Εκατομμύρια άνθρωποι σαν και εμένα από παντού από τον κόσμο έγραφαν και διάβαζαν τις ιστορίες για το πως θα ήταν αν κάτι άλλαζε από την πρωτότυπη ιδέα. Ακόμα, υπήρχαν τα Crossovers, τα οποία λατρεύω, στα οποία συνδυάζουν 2 ή κα παραπάνω κόσμους που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους αλλά ο συγγραφέας του Fanfic καταφέρει να τα συνδυάσει για να δημιουργήσουν κάτι καινούργιο, μοναδικό και καταπληκτικό.

Για να είμαι ειλικρινής, έχοντας διαβάσει πάρα πολλά Fanfictions τώρα πια, υπάρχουν μερικά που είναι τόσο υπέροχα γραμμένα και με τόσες εκπληκτικές ιδέες που που μπορεί να τα προτιμούσα από τα πρωτότυπα. Βέβαια, υπάρχουν και αυτά που είναι τόσο κακογραμμένα, με συντακτικά λάθη και με τόσο αδιάφορες ιδέες που δεν άξιζαν καν να τις διαβάσω. Το καλό όμως είναι πως αν κάτι δεν σας αρέσει μπορείτε απλά να τις περάσετε και πάτε παρακάτω. Κάθε μέρα βγαίνουν καινούργιες, οπότε δεν μένετε ποτέ χωρίς κάτι να διαβάσετε. 

Προσοχή όμως, μην το παρακάνετε και ξεχάσετε την αρχική ιστορία και πως πάντα υπάρχουν και άλλα πράγματα να δείτε, διαβάσετε και να κάνετε από το να είστε συνέχεια στο δίκτυο του Fanfiction.netΑυτά από εμένα. Στα σχόλια μπορείτε να γράψετε την γνώμη σας για τα Fanfictions, ποια είδη προτιμάτε (π.χ. Χάρι Πότερ), αν έχετε κάποια συγκεκριμένα που σας αρέσουν περισσότερο ή αν είναι η πρώτη φορά που ενημερώνεστε αυτά και ποια ήταν η εντύπωση σας.



Μην ξεχάσετε να υποστηρίξετε την ιστοσελίδα μας
στο Facebook και στο YouTube.

Σχόλια

  1. ΟΜΓ!!! Και εσυ διαβάζεις φανφικς;;; Και εγώ. Εδώ και χρόνια. Τα αγαπημένα μου είναι αυτά με τα Χάρι Ποτερ και την σειρά Μέρλιν. Απλά τα λατρεύω. Εσενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα FanFictions τα λατρεύω.τα διαβάζω εδώ και χρόνια. Άργησες λίγο να τα βρεις αλλά καλό αργά παρά ποτέ χαχα... τα αγαπημένα μου είναι αυτά με female Χάρι Ποτερ. Δεν τα χορταίνω. Εσυ;
    - Νεφέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις