ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΠΑΤΕ ΣΤΟ CAP CAP

Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!





Πρώτη φορά επισκέφτηκα το Cap Cap τον Σεπτέμβρη του 2017 και επιτέλους βρέθηκε η ευκαιρία για να σας μιλήσω για ότι συνάντησα εκεί. Η εμπειρία ήταν μαγική και απλά λάτρεψα το κάθε τι. Το Cap Cap στο Αιγάλεω είναι ένα παραμυθένιο μαγαζί με τα ποιο ονειρικά γλυκά, εμπνευσμένα από τις ποιο αγαπημένες μας ιστορίες. Φανταστείτε έναν κόσμο βγαλμένο από παραμύθι. Στολισμένο στην εντέλεια και με τρομερή ακρίβεια για να αντιπροσωπεύσει τους κόσμους που λατρεύουμε. Πείτε το, φανταστείτε το και το έχουν κάνει πραγματικότητα.

Λόγο αυτού του μαγευτικού μαγαζιού που κάθε τόσο αλλάζει θεματολογία, τα Harry Potter, Beauty and the Beast, Game of Thrones, Lord of the Rings και πολλά ακόμα έχουν πάρει πνοή και έχουν έρθει στην ζωή, στην μέση της Αθήνας. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να διαλέξουν να δημιουργήσουν μετά και πάντα περιμένεις με αγωνία τι νέο που θα σου προσφέρουν με το μοναδικό τους διακοσμημένο περιβάλλον, τα εντυπωσιακά αλλά και πεντανόστιμα γλυκά τους. Το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει αυτήν την εμπειρία καλύτερη είναι η σωστή παρέα. Αν πάτε μαζί με κάποιον που αγαπάει το τωρινό θέμα του μαγαζιού όσο και εσείς, θα περάσετε αξεπέραστες στιγμές μαζί.



Το Cap Cap έχει κλείσει 6 χρόνια μαγείας προσφέροντας μας φαγητά, γλυκά, ροφήματα και αντικείμενα που μπορούμε να αγοράσουμε έτσι ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε ένα κομμάτι του κόσμου που αγαπάμε, σπίτι μας. Όσοι είστε όσο εθισμένοι με το φανταστικό όσο και εγώ πρέπει να διακόψετε την καλοκαιρινή σας δίαιτα για μια μέρα για να επισκεφθείτε το Cap Cap για να δείτε τι έκλεψε σε εμένα αλλά και σε εκατοντάδες άλλους, τις εντυπώσεις, την ανάσα αλλά και την καρδιά. Το Cap Cap είναι ένα ζωντανό όνειρο.

Πέρυσι, αυτός μαγικός τόπος απέκτησε και δεύτερο μαγαζί στην Λεωφόρο Ιασωνίδου, στο Ελληνικό. Δεν κατάφερα ακόμα να πάω εκεί, αλλά δεν μου την γλυτώνει. Σύντομα θα επισκεφθώ και εκείνον τον χώρο και θα βγάλω πολλές φωτογραφίες για να μπορέσετε να μοιραστείτε την εμπειρία μαζί μου. Ελπίζω όταν πάω να έχει διαφορετικό θέμα από το Χάρι Πότερ, γιατί όσο και να το λατρεύω με πάθος, θα ήθελα να δω κάτι διαφορετικό έτσι ώστε να μπορέσω να τα συγκρίνω. 




Στα σχόλια γράψτε αν έχετε πάει ποτέ στο Cap Cap, σε ποιο από τα δύο, πως σας φάνηκε και αν ακόμα δεν το έχετε δει από κοντά, αν θα θέλατε και με ποια θεματολογία. Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο και να σας πείσει να επισκεφτείετε το μέρος που πολλοί ονομάζουν παραμυθοπωλείο. Περιμένω με ανυπομονησία τα σχόλια σας.


Διεύθυνση #1:
Αιγάλεω: Πανόρμου 26,122 42
210-5904116
210-5317360 (eshop)

Διεύθυνση #2:
Eλληνικό: Ιασωνίδου 10,16777
210-9645008
Παραγγελίες Tούρτες: baketheworld@capcap.gr

Cap Cap Facebook Page
#capcap #capcapellhniko #capcapharrypotter #capcapgameofthrones




Μην ξεχάσετε να υποστηρίξετε την ιστοσελίδα μας
στο Facebook και στο YouTube. 


Υ.Γ. (ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ!)

Σχόλια

  1. Έχω πάει στο Cap Cap χιλιάδες φορές και η κάθε μια είναι μοναδική. Το λατρεύω αυτό το μέρος. Είναι όντως σαν είναι βγαλμένο από παραμύθι. Καταπληκτικό άρθρο. Έκανες φοβερή δουλειά. Εμένα το αγαπημένο μου θέμα είναι το Χάρι Ποτερ. Με διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτη φορά άκουσα για το Cap Cap και η αλήθεια είναι πως ενθουσιάστηκα. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον μέρος και το κανείς να καίγεται τόσο ελκυστικό που θέλω να το επισκεφτώ όπως και δηποτε πλέον. Ξέρεις τι θέμα έχει τώρα;
    Σκέφτομαι να πάω με την μικρή μου αδελφή. Και οι δυο μας έχουμε τρέλα με τα βιβλία ;)
    - Νεφέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανείς το μέρος να ακούγεται τόσο μαγικό. Με έπεισες. Θα το επισκεφτώ 100%. Είδη μίλησα στην κολλητή μου και θα πάμε την άλλη εβδομάδα. Ευχαριστούμε που μας ενημέρωσης για ένα τόσο φανταστικό μέρος. Ανυπομονώ να το δω και από κοντά και να ζήσω και εγώ την μαγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις