Καλό Παράδεισο Alan Rickman...


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!

 

  Κάτι τραγικό συνέβη στις 14 Ιανουαρίου του 2016. Ένα από τα σπουδαιότερα άτομα που έπαιξαν ποτέ στον κινηματογράφο, έδωσε την τελευταία του ανάσα εκείνη την ημέρα. Ο Alan Rickman, ένα άτομο το αγαπήσαμε ο καθένας μας ξεχωριστά με όλη μας την ψυχή επειδή μεγαλούργησε στις ταινίες "Harry Potter - Χάρι Πότερ" αναπαριστώντας τον καθηγητή Severus Snape με έναν τρόπο που κανείς άλλος δεν θα μπορούσε, απεβίωσε και από τότε το Fandom του αγοριού που σώθηκε δεν έχει σταματήσει στιγμή να θρηνεί, με τον τρόπο της, για αυτόν τον μεγάλο ηθοποιό.



  Ο Alan Rickman πέθανε σε ηλικία 69 ετών. Πάλεψε έως και την τελευταία του ανάσα. Ήταν ένας μαχητής της ζωής όπως και οι εξαιρετικοί χαρακτήρες που έπαιζε πάντα. Οι περισσότεροι από εσάς θα μάθατε για τον θάνατο του στο σπίτι σας και έτσι θα είχατε την πολυτέλεια να κλάψετε, να πονέσετε και να στεναχωρηθείτε με την ησυχία σας. Εγώ από την άλλη το έμαθα την απολύτως ακατάλληλη στιγμή αλλά και στο λάθος μέρος. Συγκεκριμένα, ήταν την στιγμή που το αεροπλάνο για την Βιέννη απογειωνόταν. Όταν διάβασα για τον χαμό του Alan, αρχικά, έπαθα σοκ. Δεν μπορούσα να μιλήσω αλλά ούτε και να κουνηθώ. Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Το μόνο που έκανα ήταν να σκέπτομαι.



  Δεν είχα ποτέ συνειδητοποιήσει ότι αυτή η μέρα θα ερχόταν τόσο γρήγορα. Το ότι οι ηθοποιοί που λάτρεψα τόσο πολύ, οι ηθοποιοί που έκαναν αυτές αυτές τις παραγωγές όχι μονάχα αξέχαστες αλλά και μοναδικές με κάθε τρόπο που είναι δυνατόν, οι ηθοποιοί που είδα να μεγαλώνουν μέσα από κάθε ταινία, θα έφευγαν σιγά σιγά. Δεν μπορώ να φανταστώ έναν κόσμο που δεν θα έχει αυτά τα πρόσωπα. Ύστερα από αυτό, τα δάκρυα άρχισαν να τρέχουν όχι μονάχα για τον Alan Rickman, ο οποίος έγινε ένας θρύλος για κάθε αληθινό Potterheader, αλλά και για εμάς, τους fans που τον αγαπήσαμε για κάθε ατάκα που είπε και έμεινε ανεξίτηλη στο μυαλό μας. Θα αναρωτιέστε, γιατί δεν τα είπα αυτά νωρίτερα; Γιατί περίμενα τόσο πολύ; Η απάντηση είναι ότι είναι διαφορετικό να αποδέχεσαι ένα γεγονός και το να μιλάς ανοιχτά για αυτό.


Καλό Παράδεισο Alan Rickman...
Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.
Καλή ανάπαυση.
Σε ευχαριστούμε όλοι μας που μας χάρισες τόση μαγεία
μέσα από τις αξέχαστες υποκριτικές σου ικανότητες.


Μην ξεχάσετε να υποστηρίξετε την ιστοσελίδα μας
στο Facebook και στο YouTube.

Σχόλια

  1. μολις το έμαθα οτι πέθανε έκλαιγα με μαύρο δάκρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις το έμαθα, την ίδια μέρα μέρα δηλαδή, ακουσα κατι μεσα μου να λέει 'γιατί;'. Γιατί τώρα;
    Τώρα οπότε θα βλέπω ταινίες Χάρι Πότερ, απλά θα νιώθω ένα σφίξιμο οταν θα βλέπω τον Rickman
    Καλό ταξίδι ημίαιμε πρίγκιπα...
    Όλγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Όλγα,
      Όταν θα ξανά δω τις ταινίες, πιθανότατα θα κλαίω και θα λέω για άλλη μια φορά και εγώ καλό ταξίδι στον ημίαιμο πρίγκιπα μας. :( Αυτό το συναίσθημα δεν θα φύγει ποτέ. :'( Είμαι σίγουρη για αυτό.

      Διαγραφή
  3. Ίσως να έφυγε, αλλά άφησε πίσω του χιλιάδες ανθρώπους που τον αγάπησαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Efthymia Liagka,
      Ναι...
      Ακόμα και ανθρώπους που δεν είχαν την τιμή να τον γνωρίσουν από κοντά, όπως εμείς, τον λατρεύαμε και θα τον αγαπάμε για πάντα. <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις