Το "Outlander" απέκτησε trailer και posters για την 2η season


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


  Φέτος, δημιουργήθηκαν πολλές καταπληκτικές σειρές. Μια από αυτές, η οποία είναι βασισμένη στην ομότιτλη best seller σειρά βιβλίων της Diana Gabaldon, λέγεται "Outlander". Η πρώτη season ήταν εξαιρετική και την λάτρεψα όσο δεν πάει. Ήταν από τις καλύτερες σειρές του 2015, κάτι που σημαίνει πολλά μιας και φέτος υπήρξαν πολλές ωραίες παραγωγές, και απόλαυσα κάθε στιγμή της. Τι θα γίνει όμως με την δεύτερη season; Ώρα να μάθουμε όλα όσα έχουν ανακοινωθεί σχετικά.


  Η δεύτερη πολύ συζητημένη και πολύ αναμενόμενη σεζόν έρχεται ξανά στις ζωές μας στις 4 Απριλίου του 2016 αλλά το πρώτο trailer και posters έχουν φτάσει είδη στα χέρια μας. Στο trailer, βλέπουμε την σχέση της πανέξυπνης Claire και του γενναίου Jamie να παρουσιάζεται ποιο δυνατή από ποτέ. Επίσης, και οι δύο φαίνονται έτοιμοι όχι μόνο να θυσιάσουν τα πάντα για να σώσουν ο ένας τον άλλον αλλά και να προστατέψουν το μέλλον της Σκωτίας. Με όποιον τρόπο είναι δυνατόν.


  Η σειρά φαίνεται ακόμα ποιο δυνατή και εντυπωσιακή από ποτέ και δεν μπορώ να περιμένω για να ξανά αρχίσει. Το δεύτερο βιβλίο της σειράς έχω ακούσει πως είναι ακόμα ποιο καταπληκτικό από το πρώτο και ελπίζω αυτό να κατευθύνει και την τροπή του show. Ακόμα, προσέξατε και εσείς την κυλά της Κλαίρ στο 15ο δευτερόλεπτο; Λέτε η χρονοταξιδεύτρια μας να κατάφερε αυτό που ήθελε τόσο πολύ; Όσο για τα posters, ναι μπορεί οι στάσεις των πολύ αγαπημένων μας χαρακτήρων να είναι παρόμοιες αλλά ταυτόχρονα όλα είναι διαφορετικά.


  Το background είναι το ίδιο αλλά η εποχή διαφέρει, τα κάνει όλα ποιο γκρι και εχθρικά Επιπρόσθετα, το ζευγάρι μας είναι ποιο σίγουρο και απειλητικό. Έτοιμοι για δράση και με τα όπλα είναι και οι δύο. Δεν ξέρω όμως αν αυτό θα αποδειχθεί αισιόδοξο για το μέλλον τους. Όσο για το γλυκό και νοσταλγικό βλέμμα της Claire, έκανε εξαφανίστηκε και φτερά. Το οποίο το θεωρώ λογικό αφού αγάπησε το νέο της παρόν. Ποιος θα παραμείνει μαζί μου με κομμένη την ανάσα μέχρι να επιστρέψει η περιπέτεια;

Μην ξεχάσετε να υποστηρίξετε την ιστοσελίδα μας
στο Facebook και στο YouTube.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις