New world of books for Jully... / Jully Book Haul...


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Σήμερα ήρθα με ένα νέο βίντεο. Πήρα νέα βιβλία και ανυπομονώ να διαβάσω τα σχόλια σας για αυτά. Αν σας αρέσουν ή όχι και ποιο άλλο θα μου προτείνατε. Ελπίζω να σας αρέσει το βίντεο. ΚΑΛΉ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΈΔΑΣΗ.



Σχόλια

  1. Αχ θέλω παααρα πολύ να διαβάσω το the heir και ήλπιζα να μεταφραστεί παρόλο που δεν έχει καλές κριτικές. Έχω μερικές προτάσεις για τις διακοπές σου πάντως. Προτείνω την Κόκκινη Ανατολη (πολύ ωμό) και το Αν είσαι έτοιμος πατα εντερ. Καλές διακοπές και early happy birthday

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ελπίζω να το ξεκινήσω σύντομα. Προσωπικά, θωρώ πως αυτο το βιβλίο θα είναι ποιο ωραίο. Και ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου. Θα τις σκεφτώ. <3 Και σου εύχομαι επίσης καλές διακοπές και σε ευχαριστώ για τις ευχές σου. <3

      Διαγραφή
  2. Η Μύηση... Το διάβασα πριν από ένα χρόνο περίπου, μου άρεσε πάρα πολύ και το δάνεισα και σε μια φίλη μου, η οποίο το λάτρεψε. Ελπίζω να σου αρέσει, όπως και τα υπόλοιπα βιβλία που πήρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Amy Somers,
      Ελπίζω να μου αρέσει και χαίρομαι που άρεσε σε εσένα.

      Διαγραφή
  3. Αν θες κι αλλα βιβλια της σμιθ παρε τα Dark Visions και Forbidden Game,οπωσδηποτε την κοκκινη ανατολη και το επομενο απο τον οικο των κομμαρε.Επισης ωραια βιβλια κατα την γνωμη μου μου ειναι το Χαμενοι Θεοι,το Ινκαρσερον,Μεχρι την Ακρη του Συμπαντος,Θρυλος,Η Τετραλογια Της Σεληνης,Κατω απο τον Ξενο Ουρανο(οπως καταλαβες τα δυστοπικα ειναι τα αγαπημενα μου). Ελπιζω να σε βοηθησα.Α και θελω πολυ αν μπορεις και εχεις χρονο να κανεις ενα αναλυτικο bookself tour γιατι εχεις πολλα βιβλια-περισσοτερα κι απο μενα-να παρω καμια ιδεα.Φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Έχω γράψει κριτική για τον Θρύλο και την Τετραλογία της Σελήνης. Πρέπει να σας γράψω και για το Κάτω από Ξένο Ουρανό, το Παιδί - Θαύμα και το χαμένοι θεοί. Το Ινκαρσρον είναι από τα βιβλία που θέλω πάρα πολύ να διαβάσω. Δεν έχουν πει όλα καλά λόγια αλλά πιστεύω πως θα μου αρέσει. Και ναι, και εμένα τα δυτοπικά είναι τα αγαπημένα μου. Και θα προσπαθήσω να σας κάνω το συντομότερο δυνατόν. Αλήθεια? Χαίρομαι τότε που βρήκες το blog μου αφού έχουμε το ίδιο γούστο και αφού έχουμε πάνω κάτω τον ίδιο αριθμό βιβλίων.

      Διαγραφή
    2. Το blog σου ειναι το αγαπημενο μου μπαινω καθε μερα να δω κριτικη...ειχα σχολιασει και στο shatter me...μου αρεσε πολυ αυτη για το throne of glass και μ'εψησες να το παρω αλλα απο το bookdeposity γιατι θελω το μπλε εξωφυλλο(το public εχει το ασπρο) μαζι με το darkest minds το young elites και το raven boys.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαίρομαι που σου αρέσει τόσο. Το εκτιμώ απίστευτα. Ελπίζω αφού σου άρεσαν αυτά να σου αρέσει και η κριτική που έκανα για το "A Court of Thorns and Roses". Ναι λογικό. Σε βολεύει εκείνο το site? Γιατί προσπαθώ να βρω κάποια καλά. Μεγιά όλα τα βιβλία που παράγγειλες. Δεν έχω διαβάσει μόνο το "Raven Boys". Είναι από αυτά που θέλω πάρα πολύ να πάρω.

      Διαγραφή
    4. Μου αρεσε κι αυτη η κριτικη μπορει να το συμπεριλαβω στην επομενη αγορα.Με βολευει γιατι και μπορεις να τα αγορασεις ευκολα και στα φερνει γρηγορα και εχει και παρα πολλες επιλογες και ειναι η τιμη τους σε ευρω.Απλα χρειαζεται πιστωτικη ή paypal.

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαίρομαι που σου άρεσε. <3 Χαίρομαι που το ακούω. Μπορεί να το κοιτάξω. <3

      Διαγραφή
  4. Έχεις μετρήσει τα βιβλία σου Χρύσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα βιβλία της L.J. Smith και η αλήθεια είναι ότι ο μυστικός κύκλος είναι λίγο καλύτερος από το vampire diaries... Τα 3 πρώτα βιβλία του vampire diaries ήταν ωραία, σου θύμιζαν γιατί αγαπούσες την σειρά. Είχαν μυστήριο,.αγάπη, ανατροπές. Από το 4 και μετά είναι για μένα προσωπικά γελοία όλα αυτά που συνέβαιναν. Το 4,5,6 δεν θα συνιστούσα σε κάποιον να τα διαβάσει. Μόνο το 6 στο τέλος σε αφήνει πράγματικα άναυδο. Αξίζει όμως να διαβάσεις ένα ολόκληρο βιβλίο χωρίς νόημα και ουσία για ένα ανατρεπτικό τέλος ?? Τέλος πάντων το 7 το λάτρεψα! Ήταν σαν να αποζημιώναν για τα προηγούμενα 3 καλογραμμένα βιβλία. Ήταν απλά μοναδικό! Ίσως το καλύτερο σε όλη τη σειρά. Από το 8 και μετά η ιστορία γίνεται και πάλη " απλή " και ίσως και κάπου για εμένα βαρετή. Δεν είχε την ίδια δράση όπως στα προηγούμενα. Πήρα μέχρι το 9 βιβλίο γιατί μετά τα βιβλία με κούρασαν και ένιωθα κάτι να επαναβαλενεται διαρκώς. Αν θες να πάρεις λοιπόν βιβλία της l.j.Smith. Πάρε τον μυστικό κύκλο θα σου άρεσε πιο πολύ. Προσωπικά εμένα μου άρεσε πιο πολύ. Επίσης πρέπει να σου πω ότι τα 7-8 πρώτα βιβλία της σειράς Vampire diaries δεν έχουν καμία σχέση με την σειρά. Έχουν τελείως διαφορετική πλοκή και οι ήρωες ( ψυχικά και εμφανισιακά) εμφανίζονται αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Margaret 8,
      Ευχαριστώ πάρα πολύ για το πολύ αναλυτικό και βοηθητικό σου σχόλιο. Και όσο για το ότι οι ήρωες στο Vampire Diaries είναι τελείως διαφορετικοί εξωτερικά αλλά και ως χαρακτήρες το ξέρω. Έχω ακούσει πως η Κάρολαιν στα βιβλία είναι στρίγκλα και ξέρω πω η Έλενα στα βιβλία έχει κατάξανθα μαλλιά και γαλάζια μάτια.

      Διαγραφή
  6. Ουαου λατρευω το blog σου!! Δεν μπορεις να φανταστείς ποσο με εχεις βοηθησει!!! Θελω να παρω το the hier γιατι περιμενω ΤΟΣΟΥΣ μηνες να βγει στα ελληνικα αλλα απ΄οτι φαινεται δεν..οποτε τωρα που ειδα το βιντεο σου θα το παρω 100% Θα ηθελα να σε ρωτησω τη γνωμη σου για κατι. Εχω δει τις ταινιες του Twilight και οκ μου αρεσαν αν και δεν μου πολυαρεσουν τα ρομαντικα και τα γλυκανάλατα. Πιστευεις ότι αξιζει να διαβασω τα βιβλια? Και αν ναι ποσο διαφορετικα είναι από την ταινια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. <3 Με τιμάν πολύ τα λόγια σου. Ελπίζω να το διαβάσεις το συντομότερο. <3 Προσωπικά, οι ταινίες είναι 10 φορές καλύτερες από τα βιβλία. Έχω κάνει και κριτικές για τα βιβλία. Τα "Twilight" για μένα δεν είναι και από τις καλύτερες σειρές. Δεν διαφέρουν και πάρα πολύ τα βιβλία από τις ταινίες.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις