Βγήκε το treiler της ταινίας "Batman vs Superman" που έρχεται το 2016


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


  Συγνώμη που δεν σας έγραφα τόσες μέρες. Δεν είχα καθόλου χρόνου. Σήμερα όμως θα επανορθώσω. Θα σας γράφω όλη μέρα. Και τα πρώτα νέα θα είναι για μια ταινία που έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό ότι θα βγει αλλά που το treiler της βγήκε πριν από καμιά εβδομάδα. Και που θα έχουμε την δυνατότητα να την δούμε τον Μάιο του 2016. Ναι μιλάω για το "Batman vs Superman". Μια ταινία που από ότι φαίνεται θα σπάσει τα ταμία.



  Αυτή ταινία δεν είναι απλά ένα πρότζεκτ για μια ταινία φαντασίας με πρωταγωνιστή έναν πολύ αγαπημένο σούπερ ήρωα. Αντίθετα θα δούμε μέσα σχεδόν όλους τους ήρωες της παιδικής μας ηλικίας. Batman, Superman, Wonder Woman, Flash, Aquaman... Και πάει λέγοντας. Αν δεν το καταλάβατε ακόμα είμαι ενθουσιασμένη. Όσο δεν πάει.


  Όταν το ανακάλυψα αυτό πρίν λίγους μήνες στην αρχή είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα. Αν ήμουν καρτούν το σαγόνι μου θα είχα φτάσει στα ματώματα. Και μετά άρχισαν οι τσιρίδες. Πλέον με έχετε μάθει. Ξέρετε την μεγάλη μου αγάπη για τους super heroes. Και αυτή υποψιάζομαι πως θα είναι Η ταινία.


  Η μόνη μου ένσταση στην ταινία πιστεύω πως θα είναι ο Ezra Miller. Τον λατρεύω και είναι πολύ καλός ηθοποιός αλλά στον ρόλο του Flash... Απλά δεν τον βλέπω. Είναι σαν κάτι που δεν μπορώ να σχηματίσω στο μυαλό μου. Πιστεύω όμως σε εκείνον και ελπίζω να δω κάτι αξιόλογο σε αυτόν τον ρόλο.



Πάμε τώρα στο treiler και ανυπομονώ για τα σχόλια σας για την ταινία που όλοι περιμένουμε.


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις