Η "Alice in Wonderland - Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων" επιστρέφει το 2016Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!
 
 
 
  Σήμερα δεν έχω πολύ χρόνο και για αυτό θα κάνω μια και μοναδική ανάρτηση σήμερα. Αλλά θα σας αρέσει. Λάτρεις του κλασικού παραμυθιού "Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων" και θαυμαστές τις ταινίας "Alice in Wonderland" ετοιμαστείτε. Γιατί η καταπληκτική μας Αλίκη, αγαπημένη μας παλαβή γάτα και λατρεμένος μας Τρελοκαπελάς επιστρέφουν το 2016.

 
 
  Ναι αληθεύει. Ναι δεν λέω ψέματα. Η νέα ταινία, η οποία θα έχει τους ίδιους ηθοποιούς με την προηγούμενη και βγήκε το 2010, θα έρθει ακριβώς στις 27 Μαΐου του 2016 και θα λέγεται "Alice in Wonderland: Through the Looking Glass".
 
 
 
  Πολύ μακριά μας φαίνεται αλλά τουλάχιστον μαθεύτηκε ότι θα υπάρχει συνέχεια. Κάτι είναι και αυτό. Ακόμα και αν είναι 6 χρόνια Είστε έτοιμοι λοιπόν να ζήσετε για άλλη μια φορά μια καταπληκτική περιπέτεια με τους ήρωες των παιδικών μας χρόνων???
 
 

Σχόλια

 1. Απαντήσεις
  1. Αγαπητή Eliza Callen,
   Όντως είναι λίγο... Αλλά και πάλι χάρηκα!!! <3

   Διαγραφή
 2. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Είμαι έτοιμη!!! (τωρα νιωθω σαν πενταχρονο σε παιδικο παρτι αλλά και παλι!!!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητή Κλειώ Αλιφιέρη,
   Χαχαχα... Δεν χρειάζεται να νιώθεις έτσι. Και εγώ έτσι εκανα.

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Νυχτερινό Σχολείο - Αντίσταση" (Βιβλίο 4ο από 5) Της C.J.Daugherty Σύντομα Κυκλοφορεί Στα Αγγλικά

"Καταστροφή - Κινούμενη Καταστροφή" (Βιβλίο 2ο από 3α) Της Jamie McGuire

Το 8ο βιβλίο του "Χάρι Πότερ" έρχεται με το "Harry Potter and the Cursed Child - Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί" της J.K. Rowling στις 31 Ιουλίου

TOP 15 BOOKS OF 2015