Ψηφήστε για το ποια είναι η Queen της σειράς "Teen Wolf"


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


 
 
  Αύριο έχω ταξίδι και για αυτό δεν θα σας κάνω αναρτήσεις. Συγνώμη για αυτό. Αλλά η ανάρτηση της ημέρας είναι κάτι που θα κρατήσει όλους σας απασχολημένους. Είναι μια ψηφοφορία για όσους λατρεύουν την σειρά Teen Wolf”. Θα ψηφίσετε για το ποια είναι η Queen του “Teen Wolf. Υποψήφιες είναι… Η δυνατή μας Kyra, η γενναία μας Allison, η πανέξυπνη μας Lydia και η αφοσιωμένη μας Malia. Πριν όμως ψηφίσετε πάμε λίγο να τις θυμηθούμε…

Την Kyra την γνωρίσαμε στον 3ο κύκλο της σειράς….
 
 
Και την αγαπήσαμε για τον υπέροχο χαρακτήρα της. Είναι δυνατή, αποφασισμένη, γενναία και όταν πιστεύει κάτι κάνει τα πάντα για να εκπληρώσει τον στόχο της. Είναι ειλικρινής και πιστή.
 
 
Επίσης, είναι ένα παντοδύναμο Κιτσούνε. Χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της για να βοηθάει τον κόσμο, μαζί με τους φίλους της. Πάντα βάζει τα δυνατά της και τον καλύτερο εαυτό της για να σώσει όσους περισσότερους μπορεί.
 
 
Τέλος, αν έχει το κατάνα, το σπαθί των σαμουράι, της… Προειδοποίηση!!! Απλά μην τα βάλετε μαζί της.
 
Τώρα η Allison
 
 
Την αγαπήσαμε αμέσως. Είχε από το πρώτο κι όλας επεισόδιο ένα χαμόγελο που σε έκανε να την λατρέψεις. Ακόμα, είχε έναν μοναδικό χαρακτήρα που σε κέρδιζε σε δευτερόλεπτο.
 
 
Ήταν, παρελθοντικός χρόνος και ξέρετε το γιατί, ευγενική, γλυκιά, γενναία, δυνατή και δυναμική. Θα μπορούσε να πεθάνει για όσους αγαπά. Θα κινούσε γη και ουρανό για να σώσει τους δικούς της. Δεν έβαζε ποτέ τον εαυτό της. Σκεπτόταν πρώτα τους δικούς της ή το ευρύτερο καλό. Και πριν από όλους αυτούς… Το αγόρι που αγαπούσε.
 
 
Ήταν μια καταπληκτική Κυνηγός. Είχε τρομερό στόχο. Αυτή μαζί τον τόξο της δημιουργούσαν ένα απόλυτο φονικό όπλο. Μπορούσε να σε βρει και με κλειστά μάτια. Και είχε την ιδέα ότι πρέπει να βοηθάνε οι κυνηγοί όσους χρειάζονταν βοήθεια. Ανεξαίρετος είδους.
 
 
Πέρασε αυτό το μήνυμα στον κόσμο. Για αυτό πάντα θα την θαυμάζω.
 
Σειρά έχει η Lydia
 
 
Αυτός πιστεύω πως είναι ο χαρακτήρας της σειράς που έχει αλλάξει περισσότερο και έχει κάνει τα περισσότερα βήματα μπροστά. Στην αρχή είχαμε συναντήσει την Lydia ως την ποιο ωραία του σχολείου. Ήταν η ποιο όμορφη, η ποιο έξυπνη, η ποιο στιλάτη, η ποιο ταλαντούχα… Και η ποιο ψωνάρα. Πλέον όμως δεν είναι έτσι…
 
 
Από τότε που έμαθε την αλήθεια γα τον κόσμο γύρω την άλλαξε εντελώς. Έμαθε να βοηθάει τους άλλους. Να τους βάζει μπροστά. Έμαθε να είναι γενναιόδωρη, γενναία και να μην σκέπτεται μόνο τον εαυτό της. Αλλά να συνεργάζεται σε ένα σύνολο. Έμαθε τι σημαίνει να χάνεις τα πάντα και φεύγει η γη κάτω από τα πόδια σου. Όσα όμως της συνέβησαν την έκαναν δυνατή.
 
 
Και μην ξεχαστεί πως είναι μια Μπάντσι. Δηλαδή μπορεί να προβλέπει το ποιος θα πεθάνει. Κάτι που δεν της αρέσει καθόλου. Και μάλιστα μια πολύ καλή. Αυτό βέβαια… Την στοιχειώνει και την βασανίζει. Αλλά πλέον το έχει αποδεχτεί γιατί ξέρει πως έτσι μπορεί να βοηθήσει.
 
 
Να κάνει την διαφορά. Να σώσει κόσμο.
 
Τελευταία υποψήφια η…
Malia
 
 
Και αυτήν την γνωρίσαμε στην 3η σεζόν. Και ότι και αν λέει ο κόσμος εγώ την συμπάθησα αμέσως. Είναι τρομερή. Έχει μια φοβερή ιστορία. Και η πρώτη μας γνωριμία μαζί της είναι αξέχαστη. Αυτή μας κοπέλα μας κερδίζει επειδή είναι ο εαυτός της. Πραγματικά. Δεν έχω ξαναδεί χαρακτήρα στην τηλεόραση ο οποίος να είναι τόσο ειλικρινής και αληθινός.
 
 
Έχω εντυπωσιαστεί μαζί της για την πρόοδο που έχει κάνει. Έχει μάθει αυτοσυγκράτηση. Ξέρει πλέον να ελέγχει τα αισθήματα και τις δυνάμεις της. Είναι δυνατή, γενναία, σίγουρη για τον εαυτό της. Και έχει αυτογνωσία. Κάτι υπέροχο και που δεν βλέπουμε συχνά. Αλλά το ποιο καθοριστικό με την Malia είναι η αφοσίωση που έχει για τα άτομα στα οποία πιστεύει. Είναι το ποιο υπέροχο πράγμα πάνω της. Είναι κάτι που αξίζει να αναφερθεί.
 
 
Τέλος, μπορεί να είναι λυκάνθρωπος αλλά εγώ πάντα θα την σκέπτομαι σαν την γαλανομάτα μας Κογιότ.
 
  Αυτά είναι τα κορίτσια μας. Σας τα παρουσίασα λέγοντας σας τα καλύτερα χαρακτηρίστηκα τους. Τώρα μπορείτε να ψηφίσετε. Μπορείτε να γράψετε απλά ένα όνομα ή να πείτε και γιατί επιλέγεται αυτήν που επιλέξατε. Βάση στα δικά σας σχόλια θα γίνει αργότερα μια άλλη ανάρτηση που θα λέει ποια είναι η Queen σας.
 
 
 
Είθε η καλύτερη να βγει!!! <3
Και σας εύχομαι ΚΑΛΈΣ ΠΡΟΒΟΛΈΣ!!!
 
 

Σχόλια

  1. LYDIA DH!!!!! EINAI PROFANES. ALLA VRAIO UEMA!!!!! PERIMENOYME KAI ALLA TETOIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαίρομαι που σου άρεσε η ιδέα!!! <3 Και η ψήφος σου μετρήθηκε. ;)

      Διαγραφή
    2. Lydia επειδή είναι αυτή με την πιο σπουδαία αλλαγή και είναι ξεκάθαρα ένας σπουδαίος χαρακτήρας

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Αυτό είναι αλήθεια. Κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο. ;)

      Διαγραφή
  2. Δεν ξερω αμα μπορω να ψηφισω δυο αλλα σορρυ δεν μπορω να διαλεξω οποτε η πρωτη ψυθος μου παει στην MALIA και η δευτερη στην LYDIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Ελενίτσα Ελενάκι,
      Ξεκάθαρο. Επιτέλους που κάποιος την ψήφισε και αυτήν!!! <3

      Διαγραφή
  4. Lydia! ειναι απλα απιστευτη! μου αρεσει παρα πολυ την λατρευω και περιμενω καποια στιγμη να γινει κατι μεταξυ της Lydia και του Stiles αν και δεν το κοβω ποτε να γινεται αυτο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή More than a blog,
      Χαχα!!! Δεν θα διαφωνήσω και ναι ούτε εγώ βλέπω να γίνεται κάτι.

      Διαγραφή
  5. Νομίζω και εγώ θα πω Lydia! Ο ποιο εξελίξιμος χαρακτήρας στην σειρά!
    Φυσικά όλα τα κορίτσια είναι μοναδικά. Είναι από τις σειρές που όλοι οι χαρακτήρες του είναι αγαπητή για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.
    Νομίζω η επόμενη που ξεχωρίσει είναι η Μalia αλλά η Lydia παραμένει Lydia :P
    Κάνε και για τους άνδρες ένα! Αν και εκεί θα είναι πολύ δύσκολο να ψηφίσω :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Elena ouz,
      Απόλυτα λογικά όσα είπες και συμφωνώ με όσα διευκρίνησής. Ευχαριστώ για την ψήφο σου. ;)
      Υ.Γ. Για τα αγόρια δεν το είχα σκεπτεί. Είναι υπέροχη ιδέα. Ευχαριστώ πολύ!!! <3

      Διαγραφή
  6. Lydia,Lydia "& παλι Lydia <3 απλα την λατρεψα απ την πρωτη στιγμη και εξαλλου,ειναι ενας χαρακτηρας που δεν βαριεσαι ποτε γιατι συνεχως εξελισσεται!!
    εκτος αυτου... Stydia.!! αλλα always and forever : Lydia + Peter <3
    P.S αν ηταν να διαλεξω δευτερη θα ελεγα την Αλισσον αν και ηταν ενας χαρακτηρας τυπου αγαπης-μισους .!! ωραια η ιδεα σου .!! φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Noula Gkarli,
      Χαχαχα!!! Ομόφωνη είναι η ψήφος σου. Και την δέχομαι με χαρά. Μισό Lydia + Peter??? Εκεί προσωπικά βάζω ένα Χ. Αυτό δεν θα το δεχόμουν ποτέ. Βέβαια ο καθένας έχει την άποψη του.
      Υ.Γ. Χαίρομαι που σου άρεσε η ιδέα μου. <3

      Διαγραφή
  7. Αλισον με τα χιλια ♥ Την λατρεψα απο την πρωτη στιγμη, παρολο που οι γονεις της κυνηγουσαν τον Σκοτ αυτη δεν το εβαλε κατω και συνεχισε να ειναι με αυτον που αγαπα :') Και οταν πεθανε στα χερια του Σκοτ εκλαιγα λες και πεθανε καποιος δικος μου :"( Ποτε δεν καταλαβα γιατι επρεπε αυτη να πεθανει :'(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Και εγώ την λάτρεψα αμέσως. <3 Πέθανε γιατί η ηθοποιός ήθελε να φύγει. Πίστευε πως είχε μεγαλώσει πλέον για τον ρόλο. Βλέπεις, η ηθοποιός τώρα πάτησε τα 30!!! <3

      Διαγραφή
  8. Χμμμμ δυσκολο δυσκολο να διαλεξω αναμεσα σε Lydia και Kira..Αλλα μιας και ολες λετε Lydia εγω θα υποστηριξω το αγαπημενο μου Kitsune! ^-^ <3

    Kisses xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Νάντια Α.,
      Να και μια που υποστιρίζει το γλυκό μας Κιστουνε!!! <3 Πολύ σωστή η σκέψη σου!!! ;)

      Διαγραφή
  9. Lydia. Πιστεύω ότι είναι ο πιο δυναμικός και λογικός χαρακτήρας παρόλο που είναι Banshee. Οχι μόνο εχει αλλάξει η συμπερηφορα της προς τους γύρω της και τον εαυτό της αλλά παραδόξως εχει κανει τεράστια πρόοδο με τις ικανότητες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Mirto Bakali,
      Συμφωνώ πως είναι ο ποιο εξελιγμένος χαρακτήρας της σειράς. Το είπα και ποιο πάνω. Έχει κάνει τα περισσότερα βήματα και πλεον δείχνει τα καλύτερα κομμάτια το χαρακτήρα της. Και ναι οι ικανότητες της έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ. <3

      Διαγραφή
  10. Βάζεις δύσκολα!! Τις λατρεύω όλες κι είναι όλες μία και μία! Αλλά θα πω Kyra επειδή απ'ό,τι βλέπω δεν έχει πολλούς ψήφους (γιατί;).
    ALLISON ΛΕΙΠΕΙΣ!!!! :( Σόρρυ έπρεπε να το πω...

    Υ.Γ. Τώρα είδα πως κι η Malia δεν έχει πολλούς ψήφους, αλλά ανάμεσα στην Kyra και την Malia προτιμώ την Kyra. Σόρρυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Anastasia Lorens,
      Ναι το ξέρω. ;) Και με χαρά δέχομαι την ψήφο σου. Η Κιτσουνε μας πήρε και άλλο ψήφο!!! <3

      Διαγραφή
  11. Αν και δεν παρακολουθώ την σειρά, περισσότερο μου άρεσε η Kyra... Δεν ξέρω γιατί αλλά μου έκλεψε το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητή Ευη Τ.,
    Να την ξεκινήσεις. Θα σου αρεσει πολυ. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χμμμ.... εγω ειμαι ακομα στη δευτερη σεζον και δεν ξερω για τη malia και την kyra αλλά θα πω Malia. Η περιγραφή της μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Κλειώ Αλιφιέρη,
      Δεχτό!!! <3 Με το καλό να την ρωτήσεις. <3

      Διαγραφή
  14. den to exc dei kauoloy alla exc mia ercthsh autos poy paize o colton haynes πεθαινει?????( απο περιεργεια και μονο;)!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ο Τζάκσον δεν πεθαίνει. Απλά φεύγει. ;) Όπως και στο Arrow. Γκρρρρρ.... Να την αρχίσεις την σειρά. Ελπίζω να σου αρέσει. <3

      Διαγραφή
    2. Ο Ρόι φεύγει στο Arrow??? Πλάκα κάνεις??? Γιατί??? Θέλω να αρχίσω να βλέπω την σειρά...μια φίλη μου είναι φανατική οπαδός του Stydia...Πού μπορώ να την παρακολουθήσω???

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή Efthymia Liagka,
      Έφυγε στην 3η σεζόν αλλά θα επιστρέφει για κάποια επεισόδια που και που. :)

      Διαγραφή
  15. Malia & Allison my Queens τις λατρευω αυτες τις δυο ειναι θεες <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. lydia martin αυτο το κοριτσι μου ταιριαζει και εγ ετσι ακριβως ειμαι δυνατη πανεξυπνη και μια BANSHEE!!! την ειδα και τη συμπαθησα αμεσως!!!teen wolf for ever stydia for ever TEEN WOLF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αλισον φυσικα <3 γτ ηταν δυναμικη, γεναια, θα εκανε τα παντα για τους φιλους της, δν ειχε καμια υπερφυσικη δυναμη και ομως τα καταφερνε παντα, ειχε εναν ηρωικο θανατο γτ καταφερε και σ=εσωσε τους φιλους της και τελος εχει χαμογελαρα <3 :)!!! Μας λειπει πολυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αλισον φυσικα <3 γτ ηταν δυναμικη, γεναια, θα εκανε τα παντα για τους φιλους της, δν ειχε καμια υπερφυσικη δυναμη και ομως τα καταφερνε παντα, ειχε εναν ηρωικο θανατο γτ καταφερε και σ=εσωσε τους φιλους της και τελος εχει χαμογελαρα <3 :)!!! Μας λειπει πολυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις