Ένα ακόμα βιβλίο του John Green μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά και λέγεται "Χάρτινες Πόλεις"


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


(Το εξώφυλλο!!!)


  Είχα να σας γράψω τρείς μέρες και λυπάμαι απίστευτα για αυτό. Τώρα όμως γύρισα και ετοιμαστείτε… Γιατί τα νέα θα πέσουν βροχή. Και αρχίζουμε με ένα βιβλίο που μόλις ήρθε στην Ελλάδα. Και που ανυπομονώ να το πάρω και στα ελληνικά. Επιτέλους οι εκδόσεις Λιβάνη εκδώσαν το βιβλίο «Paper Towns», με ελληνικό τίτλο «Χάρτινες Πόλεις».


description


  Το εξώφυλλο, το οποίο σας το έδωσα ποιο πάνω, είναι αρκετά όμορφο και είμαι σίγουροι πως άνθρωποι θα κάνουν ουρές για να το πάρουν. Μόλις γυρίσω Αθήνα δεν μου γλυτώνει. Θα το πάρω στα χεράκια μου. Γιατί με ξέρετε.




  Μπορεί να το ρούφηξα στα αγγλικά αλλά όταν το διαβάζεις στα ελληνικά είναι σαν να το διαβάζεις  για πρώτη φορά. Γιατί είναι μια τελείως διαφορετική αίσθηση. Το ίδιο θα συμβεί και με το «Νυχτερινό Σχολείο 4: Αντίσταση». Μέχρι όμως όλοι να το πάρουμε σας δίνω την περίληψη.



Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:


Το θέμα με τη Μάργκο Ροθ Σπίγκελμαν είναι πως ουσιαστικά το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να την αφήνω να μιλάει κι όταν κάποια στιγμή σταματούσε να μιλάει να την προτρέπω να συνεχίσει, λόγω του ότι, πρώτον, ήμουν πέραν πάσης αμφιβολίας ερωτευμένος μαζί της, δεύτερον, ήταν μια κοπέλα που όμοιά της δεν είχε υπάρξει ποτέ, μα ποτέ, και, τρίτον, η ίδια δε μου έκανε ερωτήσεις…
Ο Κουέντιν Τζέικομπσεν αγαπούσε πάντοτε τη Μάργκο από μακριά. Οπότε, όταν σκαρφαλώνει στο παράθυρό του για να τον προσκαλέσει σε ένα ολονύχτιο ταξίδι εκδίκησης, δεν μπορεί παρά να την ακολουθήσει.
Όμως το επόμενο πρωί, ο Κουέντιν πηγαίνει στο σχολείο και η Μάργκο δεν είναι εκεί. Έχει αφήσει στοιχεία που εξηγούν την εξαφάνισή της, σαν μια σειρά από ψίχουλα, για να τα ακολουθήσει ο Κουέντιν.

Κι όλα αυτά τα στοιχεία οδηγούν σε ένα αναπόφευκτο ερώτημα: Ποια εiναι η αληθινή ΜΑΡΓΚΟ; 




Τo trailer της ταινίας, η οποία έρχεται φέτος:




Σχόλια

  1. το θελω το θελω το θελω το θελωωωωωωωωωωωωω πως αλλιως να το πω? τοθελω εδω και ετωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις