Ο κόσμος του "Harry Potter" επιστρέφει το 2016!!!


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!




  Είστε έτοιμοι να τσιρίσετε??? Να ουρλιάξετε σαν τρελοί μέχρι να σας ακούσει όλο το τετράγωνο??? Είστε έτοιμοι να ακούσετε τα νέα που θα σας κάνουν χαρούμενους όσο δεν πάει??? Αυτό απευθύνεται σε όσους έχουν αγαπήσει τα βιβλία και τις Χάρι Πότερ. Σε όσους έζησαν, έκλαψαν, γέλασαν και πέθαναν μαζί του. Ή σε όσους θα θελήσουν να γίνουν στο μέλλον κομμάτι του θρύλου. Ο μοναδικός και ανάρπαστος κόσμος του αξέχαστου ήρωα μας επιστρέφει το 2016!!!





  Οι περιπέτειες ξαναρχίζουν το 2016. Αλλά όχι με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο μας Χάρι Πότερ. Όχι... Γιατί η ταινία θα λέγεται "Fantastic Beasts and Where to Find Them". Ναι καλά καταλάβατε. Η ταινία θα βασίζεται πάνω στο βιβλιαράκι 136 σελίδων που έκδωσε η βασίλισσα μας J.K. Rowling που εκδόθηκε το 2001. Ανάμεσα στην έκδοση του 5ου βιβλίου με του 4ου. Το οποίο μάλιστα είναι και ένα από τα Εγχειρίδια του Χόγκουαρτς. Η ιστορία του βιβλίου ξεκινάει 7 δεκαετίες πριν αρχίσουν οι περιπέτειες των πολύ αγαπημένων μας ηρώων.




  Ακόμα, βάση σε αυτό το βιβλίο που είναι μια σταλιά, κυριολεκτικά, θα δημιουργηθούν 3εις ταινίες. Μην με ρωτήσετε πως μπορεί αυτό να συμβεί. Γιατί πραγματικά δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Πάντως, αφού το σενάριο γράφεται από την ποιο αγαπημένη μας συγγραφέα όλων δεν ξαφνιάζομαι που θα τα καταφέρει. Γιατί αν δεν μπορεί εκείνη τότε κανείς δεν μπορεί. Και είμαι σίγουρη πως θα κάνει ξανά τα μαγικά της για να μας αφήσει για άλλη μια φορά όλους άφωνους.




  Επίσης, ο μάγος πίσω από την οθόνη που γύρισε κάθε μαγική σκηνή των μαγικών ταινιών Χάρι Πότερ, David Yates, επιστρέφει για να ξαναπιάσει δουλειά. Σταυρώστε λοιπόν τα δάχτυλα σας για να έχει όσο μεγάλη έμπνευση και φαντασία είχε και τότε.





  Επιπρόσθετα, μόλις βγήκε το πρώτο movie poster!!! Και είναι απλά... Αχχ... Μου φέρνει πίσω απίστευτες αναμνήσεις. Όλα αυτά τα μαγικά ζώα... Ο τρόπος που ο ηθοποιός κρατάει το μαγικό ραβδί σαν να είναι έτοιμος να αμυνθεί... Όποιος το έφτιαξε ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Γιατί όπως το πρωτοείδα μου ήρθε πίσω η ανάγκη να ξαναδιαβάσω όλα τα Χάρι Πότερ.




  Τώρα που σας μετέφερα τα νέα μόνο ένα πράγμα μένει να μάθετε. Ότι η ταινία θα βγει μεν το 2016 αλλά προς το τέλος του. Στις 18 Νοεμβρίου του 2016. Εμένα προσωπικά μου φαίνεται σαν μια αιωνιότητα... Αλλά θα πρέπει όλοι να αντέξουμε. Και ας ελπίσουμε το αποτέλεσμα να είναι εξίσου μαγικό με πάντα. Εσείς τι έχετε να πείτε για αυτά τα νέα???



Σχόλια

  1. Αχ τι κανουμε μεχρι το νοεμβριο του 16 ????? (εκτος απο υπομονη:( ???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Emma Sam,
      Πραγματικά δεν έχω ιδέα. Μάλλον έχω. Προσευχόμαστε να βγει καλή η ταινία!!! <3

      Διαγραφή
  2. Δηλαδή, έχει σχέση με τον Harry Potter, ή είναι...κάτι τελείως διαφορετικό???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Efthymia Liagka,
      Είναι ίδια συγγραφέας, ίδιος κόσμος αλλά πολλά χρόνια πριν γεννηθεί ο Χάρι Πότερ. <3

      Διαγραφή
  3. Ποσο λατρευω το harry poter ανυπομονο να βγει μακαρι να ημουν μαγος ποτε θα βγει η ταινια και στο σινεμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις