Το "Νυχτερινό Σχολείου - Αντίσταση" (Βιβλίο 4ο από 5) της C.J.Daugherty μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά...


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



(Το εξώφυλλο!!!)


  ΄Ήρθε η ώρα. Ναι το "Νυχτερινό Σχολείο - Αντίσταση" (Βιβλίο 4ο από 5) της αγαπημένης μας C.J.Daugherty μόλις κυκλοφόρησε στην Ελλάδα. Αυτό που περιμέναμε εδώ και μήνες συνέβη. Ακόμα δεν το χωράει ο νους μου. Μου φαίνεται εξωπραγματικό. Ακόμα και με αυτό το απόλυτα μέτριο εξώφυλλο θέλω να πάρω τόσο πολύ αυτό το βιβλίο. Παρόλο που το διάβασα ήδη στα αγγλικά και σας έγραψα την κριτική ανυπομονώ να το πάρω. Και για όσους δεν έχουν δει την περίληψη, κοιτάξτε από κάτω.





Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:


 Αφού πέρασε μήνες σε κρησφύγετα μακριά από την Κιμμέρια Ακαδημία, η Άλι επιστρέφει και βρίσκει το σχολείο σε μεγάλη αναταραχή. Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Η σκιά του Ναθάνιελ, που βρίσκεται πολύ κοντά στο ν’ αποκτήσει ό,τι θέλει, πέφτει βαριά παντού γύρω της. 
Ένας μυστικός εμφύλιος πόλεμος διχάζει την κοινωνικοπολιτική ελίτ της Μεγάλης Βρετανίας και η οικογένεια της Άλι παίζει ρόλο-κλειδί στις εξελίξεις. Και οι δύο πλευρές θέλουν την Άλι με το μέρος τους κι ο Ναθάνιελ θα χρησιμοποιήσει κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να τα καταφέρει. Αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να τον πολεμήσει μέχρι τελικής πτώσεως. Οι φίλοι της είναι έτοιμοι να σταθούν στο πλευρό της – ακόμα και να χάσουν τη ζωή τους για χάρη της. Μόνο που, αν τους συμβεί κάτι, η Άλι δε θα το αντέξει.
Η αντίσταση αρχίζει εδώ.Τα πάντα διακινδυνεύονται. Ο νικητής τα παίρνει όλα…



Σχόλια

  1. ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΣ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ!!!!!!!!!ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!<3<3<3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Είδες τι τραβάω εδώ και μήνες??? Χαχα. Άντε τώρα να γυρίσω Αθήνα να το πάρω και στα Ελληνικά και άντε να βγει το Νυχτερινό Σχολείο 5 στα αγγλικά για να μου φύγουν όλες οι απορίες. Ξέρω πολύ καλά πως νιώθεις!!! <3

      Διαγραφή
  2. αμηνννννννννννννν βγηκε βγηκε βγηκε βγηκεεεεεεεεεεε!!!!!!το πηρα το διαβασα και θελω το 5 επιγοντως. χρυσανθη κοουνα το μαγικο σου ραβδι και φερε μας το 5ο!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Καταλαβαίνω πως νιώθεις!!! <3 Και μακάρι να μπορούσα να κουνήσω το ραβδάκι μου και να στο φέρω. Αλλά οι μαγικές μου δυνάμεις δεν φτάνουν εκεί. Λυπάμαι. <3 <3 <3

      Διαγραφή
  3. Θα το αγοράσω αύριο! Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτόν τον καιρό που περίμενα, έχω διαβάσει τα άλλα τρία κάνα δυο φορές το καθένα! Μόνο απ' έξω δεν τα έχω μάθει! Και κάθε φορά που τα διαβάζω βρίσκω και καινούργιες λεπτομέρειες....Τα βιβλία στα ελληνικά είναι σε ακριβής μετάφραση από τα αγγλικά? Ευχαριστούμε για τις αναρτήσεις σου, πραγματικά κάνεις σπουδαία δουλειά! (αναρωτιέμαι πώς προλαβαίνεις....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Καλοδιάβαστο!!! <3 Ελπίζω να είναι σε ακριβής μετάφραση. Ακόμα δεν ξέρω για το 4ο γιατί θα το πάρω στα ελληνικά αυτό το Σάββατο. Επίσης, χαίρομαι που ευχαριστιέστε τις αναρτήσεις μου. Και αυτές τις μέρες δεν προλαβαίνω με τίποτα και για αυτό οι αναρτήσεις μου είναι τόσο λίγες. Συγνώμη για αυτό!!!

      Διαγραφή
  4. λοιπον το πηρα Παρασκευη βραδυ... Σαββατο πρωι στις 9 το ειχα τελειωσει !!! τωρα νιωθω ενα κενο οποτε το ξαναξεκινησα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Emma Sam,
      Καταλαβαίνω πως νιώθεις??? Έχεις πάθει σοκ??? Εγώ εδώ κα μήνες το διαβάζω ξανά και ξανά... Άντε τώρα να βγει και το δεύτερο να ησυχάσουμε.

      Διαγραφή
  5. ΑΠΑΙΣΙΟ τέλος! Και πώς ξέρουμε ότι ο Κάρτερ δεν σκοτώθηκε, ή ότι η Νικόλ και η Ζόι πρόλαβαν να μπουν στο αυτοκίνητο??? Αχ, πότε θα βγει το 5ο? Ελπίζω να έχει ωραίο, ή μάλλον ΤΕΛΕΙΟ τέλος! Μακάρι να βγει σε 5 ταινίες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Και εγώ είχα τότε τόσα πολλά συναισθήματα. Αλλά θεωρώ το τέλος καταπληκτικό. Ναι σίγουρα τα κορίτσια πρόλαβαν. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και το Νυχτερινό Σχολείο 5 βγαίνει στα αγγλικά τον Ιούνιο. Εγώ τοτε θα το πάρω. Στα ελληνικά φοβάμαι ότι θα αργήσει πολύ. Όταν λέω πολύ εννοώ πάνω κάτω έναν χρόνο. Και ναι θα έχει ένα τέλειο τέλος σίγουρα.

      Διαγραφή
  6. Θελω να ρωτησω...γτ κατι υποψιαζομαι και θελω την γνωμη σου αν η Ιζαμπελ ειναι κορη της Λουσιντα. Γιατι ο Ναθανιελ ειναι ετεροθαλης αδελφος με την Ιζαμπελ και στην συναντηση της Λουσιντα με του Ναθανιελ, ο Ναθανιελ ειπε πως ειναι ενας γιος...απο τους ανεπιθυμητους συζυγους της...αρα αφου ειναι αυτος γιος της,υπαρχει περιπτωση η Ιζαμπελ να ειναι κορη της...εσυ τι νομιζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Marianna.gr,
      Με αυτό το σκεπτικό η Ιζαμπέλ είναι ετεροθαλής κόρη της. Γιατί ο Ναθαναήλ και η Ιζαμπέλ είναι ετεροθαλής αδέλφια και αφού η Ιζαμπέλ παντρεύτηκε το πατέρα του Ναθαναήλ... Τότε είναι με έναν περίεργο τρόπο μάλλον μητριά τους. Πλέον με αυτήν την σειρά έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Νέες αποκαλύψεις πίσω από την κάθε γωνία.

      Διαγραφή
    2. Χαχα,εχεις απολυτο δικιο. Αλλα δεν ηξερα οτι η Ιζαμπελ παντρευτηκε τον πατερα του Ναθανιελ...αλλα τοτε πως ειναι ετεροθαλη αδελφια :/

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή Marianna.gr,
      Χαχαχα... Όχι. Η Λουσίντα παντρεύτηκε τον πατέρα του Ναθαναήλ. Και μετά αυτός πέθανε νοομίζω.

      Διαγραφή
    4. Αα οκ...αρα υπαρχει περιπτωση η Ιζαμπελ να ειναι κορη της Λουσιντα αρα και αδελφη της μαμας της Αλι.
      Σε ευχαριστω ^-^

      Διαγραφή
    5. Αγαπητή Marianna.gr,
      Ναι. Αλλά ετεροθαλής. Τίποτα!!! ;)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις