Οι "Pirates of the Crabbean - Πειρατές της Καραιβικής" επιστρέφουν το 2017 με ένα καταπληκτικό cast


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Οι ταινίες που μας χάρισαν απερίγραπτο γέλιο και μοναδικές περιπέτειες επιστρέφουν. Ναι. Οι αξέχαστοι "Pirates of the Crabbean - Πειρατές της Καραιβικής" επιστρέφουν το 2017. Με ενα καταπληκτικό cast.



  Οι απόλυτες περιπέτειες επιστρέφουν. Κατά πρώτον, ταινία θα λέγεται "Dead Men Tell No Tals". Και όπως είπα ποιο πάνω θα βγει το 2017. Αυτήν την φορά ο αγαπημένος και μοναδικός μας Τζακ θα ψάχνει κάτι διαφορετικό. Θα ψάχνει... Την τρίαινα του Ποσειδώνα. Ο ναι. Καλά ακούσατε. Και ναι είμαι ενθουσιασμένη.



  Όσο για το cast της ταινίας τώρα... Αχχχ... Ώρα να χαρείτε με την ψυχή σας. Γιατί οι ηθοποιοί της ταινίας θα είναι το κάτι άλλο. Πάμε να σας τους παρουσιάσω.



  Όπως όλοι ξέρουμε θα παίζει ο JohnnyDepp τον καταπληκτικό μας Τζάκι. Αφού είναι και ο πρωταγωνιστής. Είστε έτοιμοι για να απολαύσετε άλλη μια φορά τις μοναδικές του εκφράσεις και τις άπαιχτες ατάκες του???



  Έπειτα, έχουμε μια μεγάλη επιστροφή. Ο ΑΠΊΣΤΕΥΤΟΣ ΓΟΥΊΛ ΤΈΡΝΕΡ ΕΠΙΣΤΡΈΦΕΙ. Και εννοείται πως θα τον παίζει ο Orlando Bloom. Μας έλειψε απίστευτα στην προηγούμενη ταινία. Ήταν σαν να υπήρχε ένα καινό. Είμαι τόσο χαρούμενη που θα τον δούμε σε αυτόν τον ρόλο.



  Επιπρόσθετα, θα παίξει η πολύ ταλαντούχα Kaya Scodalariο. Για όποιον δεν θυμάται το όνομα, έχει παίξει στην πολύ καλή σειρά "Skins" ως Effy και την είδαμε στην καταπληκτική ταινία "Maze Runner" ως Teressa. Αυτό σημαίνει βέβαια πως θα την δούμε και στις επόμενες ταινίες της σειράς.. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα παίξει σημαντικό ρόλο ή όχι στην ταινία αλλά ελπίζουμε να της δώσουμε κάτι που καλό για να μπορέσει να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της.



  Ακόμα, θα δούμε τον Brenton Thwaites. Θα τον δούμε στον ρόλο κάποιου Henry. Αυτό το κουκλί, συγνώμη αλλά είναι, ο οποίος είναι και καταπληκτικός ηθοποιός, πρόσφατα έχει παίξει στο "The Giver", και αποκαλύφθηκε πως θα παίξει και σε αυτήν την τρομερή ταινία. Ελπίζω ο ρόλος του στην ιστορία να είναι σημαντικός γιατί του αξίζει να παίξει κάτι αξιόλογο.



  Τέλος, θα ξαναδούμε τον αξέχαστο Barbosa μας. Ναι ο Geoffrey Rush θα μεγαλουργήσει για άλλη μια φορά σε αυτόν τον ρόλο. Τι λέτε να σκαρώνει ο τρελός πειρατάκος μας αυτήν την φορά??? Γιατί την πρωιγούμενη φορά μείναμε άφωνοι μαζί του.



  Και για να κλείσουμε θα σας δώσω την πρώτη φωτογραφία της ταινίας...



  Αυτά για την ώρα αυτά είναι όλα όσα ξέρω. Μόλις μάθω κάτι ακόμα θα σας ενημερώσω. Μέχρι τότε... Ρίξτε ιδέες για το τι μπορεί να συμβεί σε αυτήν την ταινία, που ελπίζω να είναι τόσο καλή όσο και οι τέσσερις πριν από αυτήν. Τώρα, το πως θα επιβιώσουμε μέχρι το 2017 περιμένοντας είναι ένα άλλο θέμα. Στο οποίο δεν μπορώ να δώσω απάντηση.



Σχόλια

  1. Επιτέλους! Ανυπομονώ! Το πρηγούμενο καλοκαίρι είδα και τις 4 ταινίες και τις λάτρεψα! Ελπίζω και η 5η να είναι το ίδιο τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Και εγώ ανυπομονώ τόσο πολύ. <3 Τις είδες μαζεμένες εε??? Μαραθώνιος??? Εξαιρετική επιλογή. <3 Όλοι μας το ίδιο ελπίζουμε. <3

      Διαγραφή
    2. Η Κειρα Νάιτλι(Ελίζαμπεθ) δεν θα παίξει;

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Λυπάμαι αλλά όχι. :(

      Διαγραφή
  2. εκτος του οτι πεθαινω για Τζονι <3 αφου θα παιξει ο Μπαρμποσα δεν θελω τιποτε αλλο :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Noula Gkarli,
      Όλοι λατρεύουμε Τζόνι. Και εγώ αγαπάω πάρα πολύ τον Μπαρμπαρόσα. Είναι ένας καταπληκτικός χαρακτήρας και ο ηθοποιός??? Απλά απίστευτος. <3

      Διαγραφή
  3. Νομίζω ότι θα παίζει ο Κέβιν ΜακΝάλι στο ρόλο του Γκιμπς πάλι και ο Χαβιέρ Μπαρδέμ στο ρολο του κακοποιου απ'οσο ξέρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχχχχ ♥ Αγαπη ο Τζακι ♥ Την πρωτη τριλογια την εχω δει πανω απο 4 φορες ♥ Λατρειααα ♥ Τωρα η 4η ταινια δεν ηταν τοσο επιτυχημενη δυχτυχως και ελπιζω να μην ειναι ετσι και η 5η ¨) Τεσπα περιμενουμε, πουφ 2017...καλα τι να κανουμε , ελπιζω να μας εκπληξουν :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Αχίλλεια Δασκαλοπούλου,
      Ακριβώς, η πρώτη τριλογία ήταν απίθανη. Η 4η ταινία αρκετά καλή αλλά όχι ισάξια τωμ άλλων. <3 Η 5η όλοι ευελπιστούμε πως θα είναι καλή. Και εγώ αγαπάω Τζάκι. <3

      Διαγραφή
  5. Οι πιντελ και ραγκετι θα παιζουν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Εμ... Δεν αναφέρονται αυτά τα ονόματα στην λίστα των ηθοποιών. :)

      Διαγραφή
  6. Μεςτα την πεμπτη ταινια θα υπαρχει και εκτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή χριστινα Κρεββατά,
      Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάτι σχετικά. Όλα θα κριθούν στο πως θα πάει αυτή η ταινία.

      Διαγραφή
  7. Τέλεια ΛΑΤΡΕΥΩ τον Brenton Thwaites! ❤
    Και συμπαθώ πολύ και την Kaya Scondelario...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Efthymia Liagka,
      Νομίζω πως αυτή η ταινία θα έχει πολύ επιτυχία. <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις