"Η Προφητεία Των Αδελφών - Κύκλος Φωτιάς" (Βιβλίο 3ο από 3α) Της Michelle Zink











Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:





ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΕΣ
    
ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΙΣ ΕΝΩΝΕΙ. . .

ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΙΣ ΔΙΧΑΖΕΙ

ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ.


Η Λία Μίλθορπ είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να δώσει ένα τέλος στην προφητεία που διχάζει την οικογένειά της εδώ και γενιές. Ενώ ο χρόνος μειώνεται, η Λία ξεκινάει ένα ταξίδι για να εντοπίσει τα χαμένα κομμάτια της προφητείας, που είναι απαραίτητα για να κλείσουν την Πύλη, και να πείσει την αδελφή της, την Άλις, να βοηθήσει –διαφορετικά, θα χρειαστεί να ρισκάρει τη ζωή της για να την κλείσει μόνη της. Η Λία έχει τον Ντιμίτρι στο πλευρό της, όμως η Άλις έχει τον Τζέιμς, τον άντρα που κάποτε αγαπούσε τη Λία –και ίσως να την αγαπά ακόμη. Ο Τζέιμς δεν γνωρίζει την αλήθεια για καμία από τις δύο αδελφές ούτε για την προφητεία που τις διχάζει. Και η Άλις επιθυμεί έτσι να παραμείνουν τα πράγματα.




Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να μοιράζονται οι αδελφές μεταξύ τους.




Και κάποια μυστικά που μπορούν να καταστρέψουν και τις δύο. 




Λίγα λόγια για το βιβλίο:




Η Λία Μίλθορπ έχει κάνει πολύ προσπάθεια για να βρει τα καλά κρυμμένα κλειδιά . Δυο ολόκληρα χρόνια τα έψαχνε . Τελικά έχει καταφέρει βρει τα τρία από τα τέσσερα . Και η μέρα που θα δώσει ένα τέλος σε αυτήν την αλλόκοτη ιστορία που της κατέστρεψε μα ταυτόχρονα της αναδημιούργησε την ζωή δεν είναι μακριά . Αντίθετα , είναι ποιο κοντά απότι περιμένουν . Μα για να λειτουργήσουν όλα τέλεια τους λείπει κάτι το πολύ βασικό . Κάτι που θα καταβάλουν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να το αποκτήσουν . Ονομάζεται Άλι . Την δίδυμη αδελφή της Λία . Χωρίς εκείνη δεν θα μπορέσουν να τελειώσουν την τελετή .




 Και η Λία πλέον δεν έχει μεγάλες αντοχές . Δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτήν την περίπλοκη κατάσταση που της προξένησε τόσα δεινά και κακό. Και ειδικότερα τις ψυχές , που την στοιχειώνουν μέρα , νύχτα , στην κανονική ζωή και στο Αστρικό Πεδίο . Την έχουν τρελάνει στους εφιάλτες . Όπου και να πάει , όπου και να κρυφτεί αυτές είναι εκεί , περιμένοντας να ξαναχτυπήσουν . Η Λία δεν ξέρει πόσο ακόμα θα αντέξει. Θέλει να τελειώνει όσο ποιο γρήγορα αυτή η ιστορία . Και μάλιστα αυτό δεν είναι το πρόβλημα που κουβαλά στους ώμους της . Πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε δύο εκπληκτικούς άντρες . Έναν άντρα του παρελθόντος και έναν του παρόντος . Έναν άντρα με χαρακτηρίστηκα φωτεινά και ενός σκοτεινά . Τον Τζέιμς ή τον Ντιμίτρι . Ποιόν θα διαλέξει??? Πως θα αντιμετωπίσει τις ψυχές ??? Θα καταφέρει να κλείσει την πύλη , με την οποία μπορεί να δραπετεύσει ο Σαμουήλ ???  




Προσωπική γνώμη:




Καλό γραμμένο . Ερωτικό . Μυστηριώδες . Συγκινητικό . Το τέλος με συγκίνησε . Με άφησε απροετοίμαστη . Δεν το περίμενα με τίποτα . Έμεινα άναυδη . Για να σας κάνω να καταλάβετε η εξέλιξη της ιστορίας , το τέλος της , με έκανε κλαίω γιατί δε ήθελα να πάνε έτσι τα πράγματα . Η πλοκή κυλούσε τόσο γρήγορα σε όλο το βιβλίο ώσπου πριν το καταλάβω … είχα φτάσει στην τελευταία σελίδα . Απλά … το λάτρεψα .

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις