"Η Εκλεκτή - Η Επιλογή" (Βιβλίο 3ο από 5) Της Kiera Cass Κυκλοφόρησε Στα Αγγλικά Πριν Ένα Μήνα











Περίληψη από το αγγλικό οπισθόφυλλο του βιβλίου:




The highly anticipated conclusion to Kiera Cass's #1 New York Times bestselling Selection series, The One will captivate readers who love dystopian YA fiction and fairy tales. The One is the perfect finale for fans who have followed America's whirlwind romance since it began--and a swoon-worthy read for teens who have devoured Veronica Roth's Divergent, Ally Condie's Matched, or Lauren Oliver's Delirium.
The Selection changed America Singer's life in ways she never could have imagined. Since she entered the competition to become the next princess of Illéa, America has struggled with her feelings for her first love, Aspen--and her growing attraction to Prince Maxon. Now she's made her choice ... and she's prepared to fight for the future she wants.
Find out who America will choose in The One, the enchanting, beautifully romantic third book in the Selection series! 




Λίγα λόγια από μένα:




  
Η σειρά βιβλίων  Επίλεκτες μου έχει κινήσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον αλλά δεν έχω μπορέσει μέχρι στιγμής να την διαβάσω . Πιστέψτε με πάντως είναι στην λίστα με τα βιβλία που θέλω να αγοράσω για το καλοκαίρι . Μόλις την διαβάσω θα σας αναρτήσω γνώμη . Είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ καλογραμμένα . 

Σχόλια

  1. xrusan8i mou, mporeis na ma8eis pote 8a bgei sta ellinika??? se parakalo!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή Μαρίνα,
    Ακόμα δεν έχω πληροφορίες !!! Μόλις μάθω όμως θα τα αναρτήσω !!! Λοιπάμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ωραια τα δυο πρωτα. Το 3ο θα βγει τον Φεβρουαριο του '15, ενω στα αγγλικα ετοιμασεται το 4ο βιβλιο. Υπαρχουν επισης ηδη αλλα 3 βιβλια στα αγγλικα. Ενα για τον πριγκιπα και την πριγκιπισσα αντιστοιχα, και ενα με ιστοριες για την πριγκιπισσα λ. Αυτα δε ξερω αν θα μεταφραστουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Σόφι,
      Το πρώτο ήταν όντως ωραίο αλλά για το δεύτερο δεν μπορώ να στοιχηματίσω γνώμη αφού δεν το εχω διαβάσει!!! Επίσης, ευχαριστώ για τις πληροφορίες που έδωσες!!! Θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμες στο εγγυώμαι!!! Όσο για τα καινούργια της βιβλία έχω ενημερώσει σχετικά!!!! (Εκτός από αυτό με την πριγκίπισσα που ήξερα ότι υπάρχει αλλά που το έμαθα πολύ πρόσφατα!!!) Μπορείς να βρείς 2ο από τα 3α που είπες εδω: http://booksfrien.blogspot.gr/2014/06/ciera-cass.html για παραπάνω πληροφορίες!!! ΚΑΛΉ ΣΟΥ ΜΈΡΑ!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις