BOOKLION Q&A #ChryssaTsantsaraki


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  
Πριν αρκετούς μήνες, οι οποίοι φαίνονται στα μάτια μου ως πάρα πολύς καιρός, έκανα το πρώτο μου Q&A. Χτες, ανέβασα το δεύτερο με τον τίτλο "BOOKLION Q&A #ChryssaTsantsaraki". Απροσδόκητα, μου αρέσουν πάρα πολύ τα Q&A. Όχι μόνο να τα βλέπω αλλά και να τα βιντεοσκοπώ. Έχουν πλάκα μεν αλλά ταυτόχρονα έχουν πραγματικό ενδιαφέρον μιας και οι ερωτήσεις σας πάντα αργότερα με βάζουν σε σκέψεις ή ποιο ποιητικά, σε μια στοχαστική φάση, και με κάνουν να γελάω μιας και είναι έξυπνες και δημιουργικές. Κάθε μήνα λοιπόν από εδώ και πέρα θα κάνω ένα νέο Q&A, χωρίς να ξέρω με σιγουριά αν ο τίτλος θα είναι πάντα εμπνευσμένος, αλλά ελπίζω αυτό να μην πειράζει. Γράψτε στα σχόλια της αναρτήσεις καινούργιες ερωτήσεις, τις οποίες ανυπομονώ να απαντήσω. Ρωτήστε ότι θέλετε. Για σειρές, ταινίες, βιβλία, το μέλλον μου... Τα πάντα. Καλή διασκέδαση και εύχομαι να σας αρέσει το νέο μου βίντεο.



Μην ξεχάσετε να υποστηρίξετε την ιστοσελίδα μας
στο Facebook και στο YouTube.

Σχόλια

  1. Πολύ ωραίο βίντεο χρυσά < 3
    Ερώτηση: πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια;;;;;??;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ευχαριστώ πολύ και υπέροχη ερώτηση❤️
      Σύντομα θα σου απαντήσω.

      Διαγραφή
  2. Χρυσααα
    Τι θα γίνει με αυτο το έπος του τίγρη? Θα σκάσω... :(
    Α, ξεκίνησα την σειρα Φτερά της Aprilynne Pike και δεν μου άρεσε πολυ το πρώτο βιβλίο. Τι λες? Να παρω το δεύτερο? Εσενα πως σου φάνηκε το πρώτο?
    Όλγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρεμπιπτόντως εξαιρετικο βιντεο! Εγω θα σε ρωτησω το εξης: αν ειχες την δυνατοτητα να ζησεις καποια απο τις ιστοριες που διαβαζεις ποια θα ηταν? Με ποιον ηρωα της ιστοριας αυτης θα ταυτιζοσουν και γιατι?

      Διαγραφή
  3. Υπέροχο βίντεο!! Έχω μια ερώτηση για σένα.. Σου έχει συμβεί ποτέ να δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς σε ένα βιβλίο με αποτέλεσμα να διαβάζεις αργά και να νιώθεις οτι δε μπορείς να το απολαύσεις? Γτ εγώ σε αυτή την μπερδεμένη κατάσταση βρίσκομαι τώρα😕😞

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις