Happy 2nd Birthdayღ


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  
Μαντέψτε πολυαγαπημένοι μου φίλοι, ταινιοφάγοι, βιβλιοφάγοι και σειριολάτρες, ποια ημέρα είναι σήμερα. Σας προκαλώ. Σήμερα είναι η σημαντικότερη ημέρα του έτους για το blog "Η φαντασία είναι το παν", που δημιούργησα με τόσο αγάπη και που λατρεύω με κάθε κύτταρο της fangirling ύπαρξης μου, αλλά και για εμένα.


Είναι η 1η Απριλίου?;?
Σωστό
Είναι η Πρωταπριλιά ?;?
WRONG!!!
(Ή τουλάχιστον δεν είναι μονάχα αυτό)

Σήμερα είναι η ημέρα που όλα άρχισαν...



  Πριν δύο χρόνια ακριβώς, η 13άχρονη έφηβη "Chryssa Tsantsaraki - Χρυσάνθη Τσαντσαράκη" αποφάσισε να φτιάξει έναν ιστότοπο για να μοιραστεί τα συναισθήματα της σχετικά με διάφορα θέματα όπως τα βιβλία, τις ταινίες και τις σειρές που αγαπάει αλλά και που μισεί με άλλα άτομα με κοινά ενδιαφέροντα. Σαν σήμερα, το "Η φαντασία είναι το παν" γεννήθηκε και πιστεύω πως αυτή ήταν η σπουδαιότερη απόφαση που πήρα ποτέ. Το λατρεμένο μου blog σήμερα γιορτάζει τα δεύτερα γενέθλια του μαζί σας. Μαζί με άτομα που το έκαναν όλα όσα είναι τώρα.



  Χάρις σε όλους εσάς, το "Η φαντασία είναι το παν" έχει φτάσει τις 235.972 προβολές, ένα εξωπραγματικό νούμερο, τα σχόλια πλέον είναι 6.389, οι followers στο blog είναι 18, οι followers στην σελίδα μας στο Facebook έχουν ξεπεράσει τους 2.600 και τέλος, οι followers στο Google+ είναι πάνω από 900. Πράγματα που και μόνο στο άκουσμα τους μοιάζουν με ένα όνειρο στα 15άχρονα πράσινα μάτια μου. Πράγματα που ποτέ δεν θα βρω αρκετές λέξεις έτσι ώστε να σας πω πόσο ευγνώμων είμαι.




  Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για όλην την υποστήριξη και την αγάπη σας. Δεν επρόκειτο ποτέ να ξεχάσω όλα όσα έχετε κάνει για εμένα αυτά τα 2ο χρόνια. Ελπίζω να περάσουμε μαζί τόσα πολλά και ακόμα περισσότερα. Εγώ θα είμαι για πάντα εδώ. Να σας υποστηρίζω και να σας βοηθήσω με όποιον τρόπο περνάει από το χέρι μου. Μέχρι τότε, ΧΡΌΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΆ, ΝΑ ΖΉΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΎΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ.





Υ.Γ. Δεν κατάφερα ακόμα να βρω το πρόβλημα στο Blogger μου. Οι αναρτήσεις μου δημοσιεύονται κανονικά αλλά δεν σας παρουσιάζονται. Όταν όμως το ανακαλύψω οι αναρτήσουν μου θα πέφτουν βροχή. Αυτό μπορώ να σας το υποσχεθώ. Προς το παρόν, φτιάνω μια μια τις αναρτήσεις ξεχωριστά. Παίρνει όμως πολύ χρόνο.


ΚΑΛΌ ΣΑΣ ΒΡΆΔΥ ΚΑΙ HAPPY 2TH BIRTHDAY TO MY DIAR BLOG.


Μην ξεχάσετε να υποστηρίξετε την ιστοσελίδα μας
στο Facebook και στο YouTube.

Σχόλια

  1. IIIIIIIIIIIIIIIIIIII EIXE GENEULIA TO BLOG SOY????? XRONIA POLLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πεπερασαν κι ολασ δυο χρονια; ουαου
    πως περναει ο καιρος
    να τα εκατοστησει χρυσα
    να το χαιρομαστε παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το βλογκ σου ειναι παντα σωτηριο για εμασ
    σε ευχαριστουμε
    χρονια πολλα λατρεμενη μασ βρογκερ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να χαίρεσαι το υπεροχο Blog σου και την δουλειά που κάνεις!
    Ευχομαι μεσα στα επόμενα χρονια να το δεις να μεγαλώνει ακομη περισσότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά και περισσότερες fandomεπιτυχίες! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρονια πολλα <3 Συνεχισε την καλη δουλεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια πολλά στο μπλογκ!! Για μένα, και είμαι σίγουρη και για πολλούς άλλους, το συγκεκριμένο μπλογκ κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, λόγω του πόσο κοντά σε αισθάνομαι. Μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα την δεκαπεντάχρονη Χρύσα πίσω από κάθε ανάρτηση και αυτό κάνει το μπλογκ νομίζω τόσο ξεχωριστό: η απέραντη αγάπη σου για τα βιβλία, τις ταινίες, τις σειρές και όλα τα άλλα που μας παρουσιάζεις καθημερινά σχεδόν, καθώς και το πόσο έντονα τα αισθάνεσαι και τα μεταδίδεις! Εύχομαι τα δύο αυτά χρόνια να είναι η αρχή ενός πολύχρονου ταξιδιού στη σφαίρα της φαντασίας! Πολλή αγάπη από μένα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρόνια πολλά!!!!
    Και Ευχαριστούμε που μας κρατας ενημερωμένους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρόνια Πολλά στο πολυαγαπημένο μας blog!! Εύχομαι Χρύσα, να συνεχίσεις να μας χαρίζεις τόσο όμορφες αναρτήσεις!!♡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητήριααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν σε ανακάλυψα τυχαία, ήμουν τόσο χαρούμενη γιατί ήταν σαν να διάβαζα δικές μου σκέψεις, με τον τρόπο που εκφράζομαι εγώ! Δεν ξέρεις πόσο πολύ θα ήθελα να έχω κι εγώ ενα μπλογκ όπου θα γράφω για τα αγαπημένα μου βιβλία και σειρές! Βέβαια αυτό είναι απίθανο για μένα! Είμαι σίγουρη οτι και άλλα άτομα απο 'δω έχουν ακριβώς τις ίδιες σκέψεις! Χαίρομαι όμως που το κάνεις εσύ αυτό για μας και μας δίνεις τόση χαρά! Μακάρι να το συνεχίσεις για πολύ καιρό ακόμα και ειλικρινά σου εύχομαι τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρόνια σου και μας πολλά Χρύσα! Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά με αυτό το blog και έχεις αφιερώσει πολύ χρόνο... Είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσεις να κάνεις σκληρή προσπάθεια και γι' αυτό σου εύχομαι πολλές επιτυχίες στο μέλλον όπως επίσης και πολλές χαρές!!! (Παρεπιπτόντως το πρότυπο blogger που χρησιμοποιείς είναι ναι μεν λιτό αλλά πανέμορφο! Μήπως θα μπορούσες να μου πεις ποιο είναι σε παρακαλώ πολύ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ ωραίο το blog σου!!! Εξερευνώ και ανακαλύπτω πολλές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις!!! Ελπίζω να έχεις φτιάξει το πρόβλημα από τον blogger!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις