6 ΣΕΙΡΈΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΊΩΣΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΆ ΝΩΡΊΣ


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!





Σήμερα θα σας παρουσιάσω 6 σειρές που λατρεύω και που κόπηκαν, κατά την γνώμη μου υπερβολικά νωρίς. Όλες τους είναι υπέροχες και υπεραγαπώ περισσότερο από όσο φανταζόμουν ότι μπορούσα. Και οι έξι από αυτές που επρόκειτο να σας δείξω είναι εξαιρετικές και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν συνεχίστηκαν ή που δεν έχουν ανακοινωθεί ότι θα υπάρξει συνέχεια έως τώρα. Αυτό παραμένει ένα μυστήριο για εμένα. Ελπίζω να ταυτιστείτε μαζί μου.


6. SYPERGIRL


  Το «Supergirl» ήταν μια σειρά έκπληξη φέτος για εμένα.  Άρχισε πολύ επίπεδα και άτονα, χωρίς κανένα τρομερό ενδιαφέρον, αλλά στα τελευταία επεισόδια έχει εξελιχθεί πάρα πολύ όμορφα. Το σενάριο και η πλοκή βρήκαν τον ρυθμό τους και οι ηθοποιοί κατάφεραν να γίνουν ένα με τον ρόλο τους. Θα είναι πολύ κρίμα αν δεν ανακοινωθεί για μια 2η season, ειδικά τώρα που υπάρχουν πιθανότητες να δούμε και το πρόσωπο του «Superman» τελικά εκτός και μόνο από την στολή του. Ακόμα, είναι πολύ ενθαρρυντικό το ότι έχουν πάρει πολλές σημαντικές ιδέες και σκηνές από το κόμικ και τις έχουν μετατρέψει έξυπνα έτσι ώστε να ταιριάζει με το στιλ της σειράς. Τέλος, και σημαντικότερο από όλα, το crossover της σειράς με το "The Flash". Αυτό που είδα ήταν το ποιο αστείο και καλοφτιαγμένο crossover που έχω δει μέχρι σήμερα, και αυτό λέει πολλά. Φανταστείτε τις πιθανότητες.



5. THE SECRET LIFE OF THE AMERICAN TEENAGER


 Το «The Secret Life of the American Teenager» είναι μια από τις ποιο αγαπημένες μου σειρές. Το αγάπησα από το πρώτο κι όλας επεισόδιο, με έκανε να γελάσω απεριόριστες φορές, και έμαθα από μικρή ηλικία πως η ζωή ενός εφήβου μόνο ρόδινη δεν είναι. Έχει σκαμπανεβάσματα. Υπάρχουν στιγμές που όλα είναι μαύρα και υπάρχουν και οι άλλες μέρες. Αυτές που μας κάνουν να χαμογελάμε αληθινά. Που όλα είναι καλά. Δεν θεωρώ άσχημο το τέλος της τελευταίας season, αντίθετα, το θεωρώ πολύ έξυπνο γιατί δείχνει πως η ζωή είναι συνεχείς επιλογές και πως μερικές φορές πρέπει να αφήσεις κάποια πράγματα πίσω σου. Απλά, πιστεύω θα έπρεπε να μας δώσουν κάτι, οτιδήποτε, ακόμα το οποίο να μας βοηθάει να ξεπλέξουμε από τα τόσα πολλά ερωτηματικά στα οποία πνιγήκαμε. 



4. KYLE XY


  Το «Kyle XY» είναι μια σειρά απόλυτα φαντασμαγορική. Οι fans ύστερα από κάθε επεισόδιο αγωνιούσαν και για άλλο, ήταν με κομμένη την ανάσα και η αδρεναλίνη τους έφτανε στα ύψη. Και έτσι ξαφνικά, από το πουθενά τελείωσε. Το τελευταίο επεισόδιο είναι ακόμα και σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, ένα μυστήριο γιατί τελείωσε εντελώς ξαφνικά και χωρίς καμία εξήγηση. Δεν υπήρξε The End, δεν μάθαμε ποτέ τι έγινε στο τέλος και δεν επρόκειτο ποτέ μου να δεχτώ ότι τελείωσε έτσι. Θα θυμάμαι πάντοτε μόνο τις καλές στιγμές. Οι οποίες είναι υπερβολικά πολλές αν ρωτάτε εμένα αλλά το ότι η παραγωγή το άφησε ουσιαστικά στην μέση, δεν το ξεχάσω ποτέ.



3.  TOMORROW PEOPLE


  Αυτή η σειρά είχε το τέλειο cast, φοβερά ειδικά εφέ, καταπληκτικό storyline και όλα όσα χρειάζονταν για να το δει κάποιος και απλά να το λατρέψει. Πως μπορούσα λοιπόν εγώ να αποτελέσω εξαίρεση; Πραγματικά, δεν το καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν αυτή η σειρά να έκανε μόνο μια season. Πως γίνεται κάτι τόσο καλό σε ποιότητα να μην παρακολουθήθηκε από το ξένο τηλεοπτικό κοινό και να μην έκανε τα απαραίτητα νούμερα για να συνεχίσει; Και ακόμα και αν το ήξεραν πως δεν επρόκειτο να υπάρξει 2η season, γιατί να το αφήσουν έτσι; Γιατί να μην μας δώσουν ένα καθαρό, όχι μπερδεμένο και γεμάτο προοπτικές τέλος; Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ πάντα θα έχω στο βάθος του μυαλού μου την ελπίδα μιας απρόοπτης συνέχειας για το «Tomorrow People». Ενός reboot? Δεν έχω ιδέα, αλλά η ελπίδα δεν επρόκειτο να πεθάνει.



2. MERLIN



A great kingdom rests on the solders
of a young man…
His name, Merln…

  Το «Merlin»  είναι ένας θρύλος. Μια από τις ελάχιστες σειρές που ήταν τόσο καλές που σε έκαναν να νιώθεις αληθινή μαγεία να κυλάει στις φλέβες σου και πως όλα είναι δυνατά. Το τέλος με μόνο μια λέξη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το λιγότερο ως heartbreaking γιατί μας άφησε όλους με δάκρυα λύπης, πόνου αλλά και αγάπης στα μάτια μας. Θα με ρωτήσετε βέβαια, μα καλά 5 seasons δεν ήταν αρκετές; Η απάντηση θα είναι πάντα η ίδια. ΌΧΙ! Κάθε φορά που βλέπω «Merlin», και πιστέψτε με είναι αμέτρητες, νιώθω σαν να είμαι σπίτι μου. Ένα συναίσθημα πραγματικά ανεκτίμητο. Πιστεύω πως θα έπρεπε να είχε βγει μια ακόμα σεζόν ή μια reboot σειρά που θα μας παρουσίαζε το πώς θα ήταν οι ήρωες που μας έκλεψαν την καρδιά στο τώρα. Το πώς η μάχη για την Αλβιόνα  θα ήταν δυνατή υπό τις σημερινές συνθήκες. Αυτό θα ήταν κάτι που θα ενθουσίαζε ακόμα και όσους δεν είχαν δει ποτέ αυτήν την καταπληκτική σειρά. Ή τουλάχιστον αυτό πιστεύω. Και σπάνια είμαι λάθος σχετικά με τέτοια θέματα.



1.  SHANNARA CHRONCLES


  Και νούμερο 1α στην λίστα μου είναι, αδιαμφισβήτητα, το εκπληκτικό «Shannara Chronicles», μια σειρά που αγγίζει την τελειότητα και που σε κάνει να βυθιστείς σε έναν από τον οποίο εύχεσαι να μην βγεις ποτέ. Η σειρά αυτή έχει μια season, βγήκε φέτος, βασίζεται στα βιβλία του Tarry Brooks, και έχει καθηλώσει τα πάντα στο πέρασμα της. Το ανησυχητικό είναι που ακόμα δεν έχει ακουστεί τίποτα για την 2η season. Εκτός του ότι με τρομάζει έως το μεδούλι γιατί σειρές και σαν αυτή δεν είναι δυνατόν να χάνονται αλλά ταυτόχρονα δεν μπορώ να το καταλάβω. Το «Shannara Chronicles» είναι το τέλειο μείγμα ρομάντζου, περιπέτειας, δράσης και φαντασίας. Επίσης, αυτή η σειρά έκανε τρομερή τηλεθέαση και λατρεύτηκε σχεδόν από τους πάντες. Πως είναι δυνατόν να μην έχει ανακοινωθεί είδη ότι ξεκινάμε για μια 2η season; Αυτός είναι και ο λόγος που έχει μπει στην κορυφή της λίστας μου μάλλον, το ότι είναι τόσο πρόσφατο. Αν τελικά κοπεί, αυτό θα είναι ένα από τα ποιο μεγάλα πλήγματα που θα μπορούσε ποτέ να δεχτεί η ξένη τηλεόραση.




  Και αυτό ήταν φίλοι μου. Μόλις σας παρουσίασα τις 6 σειράς που ήταν οι ποιο επώδυνες για εμένα που κόπηκαν ή που επρόκειτο μάλλον να ακυρωθούν, αφού δεν έχει ακουστεί ακόμα κάποιο νέο. Ελπίζω να σας αρέσουν όλα όσα ανέφερα και σας παρουσίασα. Στα σχόλια μπορείτε να γράψετε και τις δικές σας επιλογές. Ανυπομονώ για όλες σας τις απόψεις.



Μην ξεχάσετε να υποστηρίξετε την ιστοσελίδα μας
στο Facebook και στο YouTube.


Σχόλια

  1. και γαμω τις αναρτησεις χρυσα
    συμφωνω απολυτα
    τρελη ταυτιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ευχαριστώ παρά παρά πολύ! ❤️
      Και χαίρομαι πολύ που το ακούω.

      Διαγραφή
  2. Εφόσον είσαι βιβλιόφιλη πρέπει να δοκιμάσεις τα "castle", "Librarians" και το "scorpion". Το τελευταίο δεν έχει σχέση με βιβλία αλλά έχει ενδιαφέρον, παίρνει λίγο μέχρι να μπεις στη λογική αλλά είναι πολύ ωραίο πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητό maraki,
      Το castle το βλέπω. Μου μένει μια σεζόν για να φτάσω τους υπόλοιπους. Το librarians είναι το επόμενο στην λίστα και το scorpion το είχα δοκιμάσει παλιότερα. Θα το ξανά προσπαθήσω αν θες❤️💚 Ευχαριστώ παρά πολύ για τις προτάσεις.

      Διαγραφή
    2. Το Librarians είναι φανταστικό αλλά πριν δεις την σειρά πρέπει να δεις τις ταινίες!

      Διαγραφή
  3. Το αστείο είναι πως δεν έχω δει καμία από αυτές τις σειρές (εκτός από το the tomorrow people και το supergirl) και μόλις βρήκα τι θα κάνω όλο το απόγευμα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τον Μέρλιν εχεις δίκιο. Έβλεπα το τελευταίο επεισόδιο και ημουν σε φάση: "Γιατιιι??" Γιατί να τελειώσει έτσι?
    Μας ειχαν προετοιμάσει κάπως ομως! Συμφωνεις?
    Όλγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις