Η Lydia Martin είναι η Queen του "Teen Wolf"ღ


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Πέρυσι, περίπου τέτοια εποχή, δημιούργησα μια ανάρτηση στην οποία σας άφησα να ψηφίσετε για το ποια είναι η "Queen - Βασίλισσα", κατά εσάς, για την τόσο πολύ αγαπημένη σειρά "Teen Wolf". Την συγκεκριμένη ανάρτηση μπορείτε να την δείτε εδώ! Σήμερα, θα σας παρουσιάσω την νικήτρια αυτής της ψηφοφορίας , η οποία δεν ήταν άλλη παρά η λατρεμένη "Lydia Martin". Αυτός ο καταπληκτικός χαρακτήρας αναπαριστάτε από την απίστευτα ταλαντούχα και πάρα πολύ όμορφη Holland Roden. Η αλήθεια είναι πως το περίμενα αυτό το αποτέλεσμα στην καταμέτρηση αλλά δεν μπορούσα να το πιστέψω με πόσο τεράστια διαφορά συνέβη αυτή η νίκη. Τώρα, πάμε να μιλήσουμε για αυτήν την απίστευτη ηρωίδα;


BANSHEE!?!


  Η Lydia Martin αποτελεί κομμάτι του φανταστικού. Είναι μια "Banshee - Μπάντσι". Οι Banshees είναι επικίνδυνες και ορισμένες φορές, θανατηφόρες. Η Lydia είναι μια από τις δυνατότερες του "είδους" της κάτι που συνήθως την βάζει σε πολύ μεγάλους μπελάδες. Ποιο συγκεκριμένα μπορεί να προβλέπει το ποιος θα πεθάνει. Κάτι που δεν της αρέσει καθόλου και που την στοιχειώνει και την βασανίζει. Αλλά πλέον το έχει αποδεχτεί γιατί ξέρει πως έτσι μπορεί να βοηθήσει. Με αυτό της το ιδιαίτερο χάρισα καταφέρνει κάτι μοναδικό. Μπορεί να κάνει την διαφορά. Να σώσει κόσμο.


Η ΕΞΈΛΙΞΗ...


  Η Lydia Martin πιστεύω πως είναι ο χαρακτήρας της σειράς "Teen Wolf" που έχει αλλάξει και εξελιχθεί περισσότερο και έχει κάνει τα περισσότερα βήματα μπροστά από όλους. Στην αρχή είχαμε συναντήσει την Lydia ως την ποιο ωραία του σχολείου. Ήταν η ποιο όμορφη, η ποιο έξυπνη, η ποιο στιλάτη, η ποιο ταλαντούχα… Και η ποιο ψωνάρα. Πλέον όμως δεν είναι έτσι… Από τότε που έμαθε την αλήθεια γα τον κόσμο γύρω την άλλαξε εντελώς. Έμαθε να βοηθάει τους άλλους. Να τους βάζει μπροστά. Έμαθε να είναι γενναιόδωρη, γενναία και να μην σκέπτεται μόνο τον εαυτό της. Αλλά να συνεργάζεται σε ένα σύνολο. Έμαθε τι σημαίνει να χάνεις τα πάντα και πως είναι να φεύγει η γη κάτω από τα πόδια σου. Όσα όμως της συνέβησαν την έκαναν δυνατή και μια προσωπικότητα άξια θαυμασμού.


STYDIA...


  Και τώρα φίλοι μου θα σας μιλήσω για το ποιο πολύ αγαπημένο μου ship της σειράς αυτής. Lydia και Stiles. Stiles και Lydia. Από την πρώτη κι όλας season πίστευα πως αυτοί οι δυο ήταν πλασμένοι για να είναι μαζί. Χάρις στον Stiles η Lydia κατάφερε να γίνει κάτι καλύτερο και η σύνδεση μεταξύ τους μονάχα κρυφή δεν μπορεί να μείνει. Σε κάθε season η παραγωγή μας έδινε και κάτι καινούργιο, έστω και μικρό, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να ελπίζουμε πως αυτό που ευχόμαστε δεν είναι μονάχα ένα όνειρο. Η αγάπη στα μάτια τους είναι αμοιβαία και ευελπιστώ κάποια στιγμή αυτό που έχουν μέσα τους και οι δύο χαρακτήρες επιτέλους να μπορέσει να βγει έξω. Στα σχόλια μπορείτε να γράψετε για όλα όσα σας είπα και μπορείτε να πείτε με ποιον θέλει να καταλήξει η αγαπημένη μας Lydia. Ανυπομονώ για όλα σας τα σχόλια.

"They saved me mom"
"Stiles saved me"
- Lydia said

Μερικές ακόμα φωτογραφίες της Queen μας:
















Μην ξεχάσετε να υποστηρίξετε την ιστοσελίδα μας
στο Facebook και στο YouTube.

Σχόλια

  1. η holland Roden ειναι το είδαλμα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο και αν δεν μου αρέσουν το Stydia και η Holland εκτός σειράς, η Lydia σαν χαρακτήρας είναι υπεροχη ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να δω την σειρά ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ!!! Έχει φοβερούς ηθοποιούς και η πλοκή φαίνεται τέελεια!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι οντως η βασίλισσα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήμουν σίγουρη ότι θα έβγαινε η lydia....
    Άλλη μια καταπληκτική ανάρτηση Χρύσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η λυδια ειναι η θέα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις