Το "Οι Κατερίνες" του John Green έρχεται σύντομα στα Ελληνικά


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


  O Best Seller συγγραφέας John Green πλέον έχει γίνει κάτι σαν θεσμός στο νεανικό, αναγνωστικό κοινό στην χώρα μας. Τα βιβλία του, μόλις μπαίνουν στα βιβλιοπωλεία σχεδόν κυριολεκτικά κάνουν φτερά. Είναι λες και προσελκύουν από το πρώτο κι όλας λεπτό τους αναγνώστες. Αυτός είναι βέβαια και ο λόγος γιατί ο μεγάλος εκδοτικός οίκος Λιβάνη συνεχώς κερδίζει δικαιώματα και για ακόμα περισσότερα μυθιστορήματα του. Πρώτα, ήρθε το "Λάθος Αστέρι" το οποίο μας έκανε να ταυτιστούμε με πραγματικότητα που μας έκανε να κλάψουμε αληθινά και ατόφια. Ύστερα, το "Αναζητώντας την Αλάσκα" έφτασε για να μας καθηλώσει χωρίς προηγούμενο. Έπειτα, το "Χάρτινες Πόλεις" μας καλωσόρισε στο μυστήριο. Τώρα, "Οι Κατερίνες" έρχονται σε λίγες μέρες φίλοι μου. Ποιος είναι έτοιμος για να ξαναζήσει στο πετσί του τις απίστευτες συγγραφικές του John Green;


Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα κορίτσια (και στην περίπτωση του Κόλιν αυτό αποδεικνυόταν πολύ συχνά), όλοι έχουν έναν τύπο. Ο τύπος του Κόλιν Σίνγκλετον ήταν... οι Κατερίνες. Είχε κάνει σχέση με δεκαεννιά κοπέλες.  

Όλες τους άκουγαν στο όνομα Κατερίνα. Και όλες τους –μα όλες, μέχρι την τελευταία– του είχαν ρίξει άκυρο.  

Ο Κόλιν πίστευε ότι ο κόσμος αποτελείται από ακριβώς δύο είδη ανθρώπων: από τα Άτομα που Ρίχνουν Άκυρο κι από τα Άτομα που Τρώνε Άκυρο. Πολλοί θα ισχυριστούν ότι ανήκουν και στις δύο κατηγορίες, όμως αυτοί δεν καταλαβαίνουν καθόλου την ουσία του πράγματος: έχεις προδιάθεση προς τη μία ή την άλλη μοίρα. 

Τα Άτομα που Ρίχνουν Άκυρο μπορεί να μην είναι πάντοτε εκείνοι που ραγίζουν καρδιές και τα Άτομα που Τρώνε Άκυρο μπορεί να μην κυκλοφορούν μονίμως με ραγισμένη καρδιά.  

Όμως είναι αποφασισμένος να αποδείξει το Θεώρημα της Υποβόσκουσας Προβλεψιμότητας των Κατερινών, το οποίο ελπίζει πως, στην τελική του μορφή, θα μπορεί να προβλέπει το μέλλον κάθε σχέσης, παίρνοντας εκδίκηση για τους απανταχού συλλέκτες άκυρων και ίσως, γιατί ποτέ δεν ξέρεις, να καταφέρει κι ο ίδιος να κερδίσει την καρδιά του κοριτσιού των ονείρων του.


  Το βιβλίο επρόκειτο να έρθει στην Ελλάδα την Τρίτη 29 Φεβρουαρίου του 2016. Μονάχα 9 μέρες έμειναν. Νομίζω πως όλοι οι μεγάλοι fans αυτού του τόσο μεγάλου και σπουδαίου συγγραφέα, στους οποίους χαίρομαι πάρα πολύ που αποτελώ μέλος, μπορούν να επιβιώσουν. Οι Fangirls και τα Fandoys είναι δυνατές προσωπικότητες άρα μπορούμε να αντέξουμε. Το μόνο θέμα, είναι ο τίτλος γιατί αν το καλοσκεφτεί κανείς, το εξώφυλλο που δημιούργησαν οι εκδόσεις Λιβάνη είναι μακράν καλύτερο από αυτά που πρωτοέφτιαξαν στο εξωτερικό. Όσο νάνε όταν βλέπεις το "Οι Κατερίνες" σου φαίνεται αν όχι αλλόκοτο, τουλάχιστον παράξενο. Μπορεί όμως αυτό να βοηθήσει στις πωλήσεις! Ποιος ξέρει... Ελπίζω να σας άρεσαν τα νέα που σας έφερα. Ανυπομονώ για όλα σας τα σχόλια.


Μην ξεχάσετε να υποστηρίξετε την ιστοσελίδα μας
στο Facebook και στο YouTube.

Σχόλια

  1. αυτα ειναι εκπληκτικά νεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Το λατρεύω απίστευτα που ενθουσιάζεστε τόσοι πολλοί με τα βιβλία του πολύ αγαπημένου John Green. <3

      Διαγραφή
  2. Ιιιιιιιι!!!!! νέο βιβλιο του τζον Γκριν;;;; και μάλιστα βγήκε χτες;;;; τρέχουμε στο βιβλιοπωλείο τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελα μουυυ;;;;; ο τζονι μου Η καρδιά μου η ψυχή μου εχει και επίσημα ενα ακόμα βιβλιο στην Ελλάδα; τρέχουμε για τα βιβλιοπωλεία αμέσως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      ΝΑΙ!!! Ο ΤΖΟΝ!!! Η καρδιά και η ψυχή σου μετάφρασε νέο βιβλίο στην Χώρα μας. <3 Μαζί θα πάμε στα βιβλιοπωλεία. <3

      Διαγραφή
  4. το θελω το θελωωω ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. eimai apisteyta enuoysiasmenh gia to biblio alla sobara? oi katerines?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει ιδιαίτερα η γραφή του John Green. Στο "The fault in our stars" με άγγιξε η πλοκή, στο "Papertowns" μου άρεσαν μόνο δύο-τρία σημεία, ενώ στο "Looking for Alaska" για να είμαι ειλικρινής, μόνο η τελευταία σελίδα...Οπότε,δεν ξέρω αν θέλω να το διαβάσω και αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΗΡΑ!
    ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΟ ΑΡΧΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. to diabazv tvra poy soy grafv! einai yperoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις