Το "Shadowhunters" απέκτησε νέα posters και promos για το 2ο επεισόδιο


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Έχοντας κάποιες μέρες να σας δημοσιεύσω, κάτι για το οποίο λυπάμαι πραγματικά πάρα πολύ, επέστρεψα τώρα με πολλά νέα, τα οποία είμαι σίγουρη πως θα σας ενθουσιάσουν. Ένα από αυτά είναι ότι το "Shadowhunters", το οποίο έκανε χτες πρεμιέρα, απέκτησε μερικά νέα και πολύ ενδιαφέροντα posters, στα οποία δεν παρουσιάζονται οι πρωταγωνιστές και οι ηθοποιοί μας αλλά στα μέρη τα οποία θα λάβουν χώρα οι περιπέτειες των ηρώων μας. Μέρη που όσοι έχουν διαβάσει τα "Θανάσιμα Εργαλεία" της Cassandra Clare, από τα οποία έχει βασιστεί για αυτή σειρά που όλοι περιμέναμε, τα έχουμε αγαπήσει επειδή το κάθε ένα ξεχωριστά είναι μοναδικό.


  Προσωπικά, βρίσκω πολύ έξυπνη αυτήν την κίνηση. Βάση των βίντεο αλλά και των άρθρων που έχουν δημοσιευτεί, έχω καταλάβει πολύ καλά πλέον πόση μεγάλη βαρύτητα έδωσε η παραγωγή στο στήσιμο και στην επιλογή των χώρων. Άρα, το βρίσκω το γεγονός ότι μας έδωσαν τα posters, πριν κάποιες μέρες, με αυτά τα μέρη ως κάτι που θα έπρεπε να γίνεται ποιο συχνά. Έτσι, ταυτόχρονα, όσοι δεν έχουν διαβάσει αυτά τα καταπληκτικά βιβλία, αποκτούν καλύτερη επίγνωση του τι γίνεται στην σειρά και το πως έχει δομηθεί ο κόσμος των "Κυνηγών των Σκιών - Shadowhunters".






  Μπορεί κάποιος να θεωρήσει αυτά τα posters απλά, λυτά και όχι πολύ σημαντικά, αλλά δεν είναι έτσι. Έχουν σχεδιαστεί πολύ όμορφα και έξυπνα έτσι ώστε ναι μεν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον αλλά να μην γίνονται πολύ εντυπωσιακά έτσι ώστε να φαίνονται αργότερα στα μάτια μας αδιάφορα. Με λίγα λόγια, τα posters αναδικνίουν υπέροχα αυτό ακριβώς που αντιπροσωπεύει το κάθε μέρος. Το ποιο αγαπημένο μου θεωρώ πως είναι το πρώτο και το τρίτο, τα οποία για το σκοτεινό και πολύπλοκο "Panedemonium - Πανδαιμόνιο" αλλά και το λαμπερό και εξαιρετικά επικίνδυνο "Hotel Dumon". Εσείς ποιο θεωρείτε πως είναι το ποιο λατρεμένο σας; Τώρα, πάμε να δούμε τα promos και τα sneak peaks για το δεύτερο επεισόδιο της δεύτερης season.


Promos:


Sneak Peak:


  Σε αυτήν την ανάρτηση μπορείτε όχι μόνο να σχολιάσετε τα posters που σας έδειξα προηγούμενος, αλλά το πρώτο επεισόδιο της season, το οποίο το είδα χτες Live και το λάτρεψα, κάτι που με ενθουσίασε ακόμα περισσότερο, και όσα μας έχουν δοθεί για την πολυπόθητη συνέχεια. Για όσους όμως ακόμα δεν έχουν δει "The Mortal Cup", ο οποίος είναι ο τίτλος για το πρώτο επεισόδιο, μπορείτε να το βρείτε σε πολύ καλή ποιότητα εδώ! Και αυτά ήταν όλα. Ελπίζω να σας άρεσαν όλα όσα σας παρουσίασα σήμερα. Ανυπομονώ για όλες τις απόψεις σας.


Μην ξεχάσετε να υποστηρίξετε την ιστοσελίδα μας
στο Facebook και στο YouTube.

Σχόλια

  1. Υπέροχη ανάρτηση!!!!!! Μου είχαν λείψει. Ποτε θα ξανα ανεβάσεις;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή faye ts,
      Θα ξανά ανεβάσω μόλις γυρίσω από Βιέννη. <3 Χαίρομαι που σου άρεσε. <3

      Διαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω σε ολα. Δεν ήξερα καν πως είχαν δημοσιευτεί αυτα τα posters. Με έσωσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ είδα χθες και το δεύτερο επεισόδιο. Χά (δεν κάνω πλάκα, αλήθεια)
    Πάντως, θα ελεγα ότι είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη για την συνέχεια. Τα δυο πρώτα επεισόδια μου άρεσαν αρκετά. Όλοι οι ηθοποιοί φάνηκαν επαρκώς αντάξιοι του ρόλου για τον οποίο επιλέχτηκαν. Ανυπομονώ για το 3ο επεισόδιο.
    Όλγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Όλγα,
      Εγώ είδα το δεύτερο εχθές. <3
      Ήταν όντως μια καλή αρχή. Είμαι σίγουρη πως η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη. Και όντως οι ηθοποιοί ήταν πολύ καλοί. <3

      Διαγραφή
  4. με έσωσες. εψανα πάτου το επεισόδιο. σε ευχαριστούμε παρε πολυ ❤️��

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαίρομαι πάρα πολύ μπόρεσα να σας βοηθήσω με οποιοδήποτε τρόπο. <3 :)

      Διαγραφή
  5. Τι αγαπημένο μου είναι το 3ο!!! Είναι τόσο ωραίο!!! Πραγματικά δεν ξέρω πως να το περιγράψω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟλις το ειδα... υπεροχο!!!!! Τωρα πρεπει να περιμενω μεχρι την τριτη... να παρει!! Σε αυτο το σνικ πικ, μηπως μολις ο Τζεις ειπε ενα quote του Νταμπλντορ? δεν ξερω για σενα, αλλα εγω ειχα ενα fangirl moment!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Evi The Tribute,
      Χαίρομαι απίστευτα που ενθουσιάστηκες τόσο. <3

      Διαγραφή
  7. Λίγο άσχετο...αλλά μήπως ξέρεις πότε θα βγει το winter από την τετραλογια της σελήνης και το the heir στο ελληνικά ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Οι εκδοτικοί οίκοι λένε προς τα τέλη της άνοιξης και τα δυο. Ελπίζω να ισχύει. :)

      Διαγραφή
  8. Μμμ ειδα το πρωτο επισοδειο και ηταν καλο. Οχι υπεροχο αλλα καλο. Ο Σιμον ηταν πολυυυ καλος, αλλα θα ηθελα την ιζαμπελ λιγο πιο fierce and bithchy και τον τζεις λιγο πιο αστειο-ειρωνικο-σαρκαστικο (τον τζεις που λατρεψαμε στα βιβλια). Γενικα οι ηθοποιοι μου φανηκαν καλοι (η κλερι θα μπορουσε να καλυτερεψει λιγο). αν εξαιρεσουμε 2 πραγματα (τηην τζοσλιν που ειπε απο την αρχη στην κλερι για τον κοσμο τον σκιων και αυτη την νεα υποθεση με το αιμα ανθρωπων) ηταν πολυ καλο. Λιγο τις ατακες να βεβλτιωσουν για να μην ειναι cheesy και ολα καλα (πιστευω αυτο θα βελτιωθει ουτως η αλλως). I have high hopes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Πιστεύω πως έχουν δώσει ιδανικές βάσεις. Τώρα, μένει να δείξει που και πως θα το πάνε εκεί που πρέπει. <3

      Διαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Πραγματικά λυπάμαι. Μόλις την Τρίτη γύρισα από την Βιέννη, στην οποία πήγα για αγώνες ξιφασκίας. :(

      Διαγραφή
  10. xrysa, emaua pvw gyrises apo biennh. gia ayto den maw exeiw graceiw? pote ua jana anebaseiw?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΝΙΚΗ ΣΥΡΡΟΥ,
      Ναι, για αυτό δεν σας έχω γράψει τίποτα τόσο καιρό. Δυστυχώς. :( Θα ξανά ανεβάσω σήμερα το βράδυ ή αύριο. <3

      Διαγραφή
  11. Παίζει να μαι ο μόνος που δεν μου άρεσε. Μόνο ο Simon, o Alek, o Magnus και λίγο ο Valentine μου άρεσαν. Το υπόλοιπο καστ με απογοήτευσε, ειδικά οι ερμηνείες τους(η Κλέρυ πολύ υπερβολικη) και ο Λιουκ και ο Τζέις για μένα ήταν χάλια οι επιλογές ηθοποιών. Ας μην σχολιάσω την υπόθεση(το ινστιτούτο ήταν σαν αίθουσα της CIA έλεος). Ελπίζω να βελτιωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ακόμα και αν δεν σου άρεσε, χαίρομαι πάρα πολύ που το μοιράζεσαι μαζί μας. <3 Είμαι σίγουρη πως μόλις βρουν όλοι τον ρυθμό τους, όλα θα φτιάξουν. <3

      Διαγραφή
  12. Χρύσα,εσύ τα επισόδεια από που τα παρακολουθείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Stella And More,
      Από εδώ κυριότερα: https://tainies.online/series/1375906-shadowhunters/seasons/1
      Αν θες και άλλον τρόπο μου λες. <3

      Διαγραφή
  13. Η σειρά είναι φοβερηηηηηη και το cast τελειοοοοοοοοοο😍😍😍😍😍

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις