Το "Ματζιστέριουμ - Το Χάλκινο Γάντι" (Βιβλίο 2ο από 5) των Cassandra Clare και Holly Black έρχεται τον Απρίλιο στην Ελλάδα


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Πέρυσι κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ψυχογιός ένα πολύ ενδιαφέρον και πλέον πολύ αγαπημένο βιβλίο με τίτλο "Ματζιστέριουμ - Σιδερένια Δοκιμασία", το οποίο έχει γραφτεί από τις ασυναγώνιστες συγγραφείς Cassandra Clare και Holly Black, και μπορείτε να βρείτε την κριτική μου εδώ. Πριν λίγους μήνες, κυκλοφόρησε η συναρπαστική συνέχεια με τίτλο "Copper Cauntlet - Το Χάλκινο Γάντι" και η στιγμή που και επίσημα το βιβλίο θα κυκλοφορεί στην Ελλάδα, πλησιάζει. Συγκεκριμένα, η ημέρα έκδοσης του στην χώρα μας είναι προσχεδιασμένη για τις 7 Απριλίου του 2016.


  Μια παρατήρηση που έχω να κάνω σχετικά με το βιβλίο "Ματζιστέριουμ - Το Χάλκινο Γάντι", είναι το εξώφυλλο. Ναι, και πάλι το "περιτύλιγμα" είναι όμορφο και ότι έχει μια μαγική αύρα αλλά στο πρώτο βιβλίο, με τον τίτλο "Ματζιστέριουμ - Η Σιδερένια Δοκιμασία", οι ήρωες μας παρουσιάζονταν μικροί, αθώοι και με ένα βλέμμα ελπίδας. Στο δεύτερο βιβλίο αυτήν της σειράς, οι πρωταγωνιστές μας έχουν αποκτήσει πλέον την όψη εφήβων και όχι παιδιών όπως παλιότερα. Επίσης, όλοι τους μοιάζουν ποιο δυνατοί, σίγουροι, έμπυροι και σκληραγωγημένοι. Ελπίζω μονάχα αυτή η απότομη αλλαγή στην εμφάνιση τους να μην επηρεάσει και την αυθεντικότητα και την ακεραιότητα στον χαρακτήρα τους.



Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Callum Hunt’s summer break isn’t like other kids’. His closest companion is a Chaos-ridden wolf, Havoc. His father suspects him of being secretly evil. And, of course, most kids aren’t heading back to the magical world of the Magisterium in the fall.

It’s not easy for Call . . . and it gets even harder after he checks out his basement and discovers that his dad might be trying to destroy both him and Havoc.

Call escapes to the Magisterium -- but things only intensify there. The Alkahest -- a copper gauntlet capable of separating certain magicians from their magic -- has been stolen. And in their search to discover the culprit, Call and his friends Aaron and Tamara awaken the attention of some very dangerous foes -- and get closer to an even more dangerous truth.

As the mysteries of the Magisterium deepen and widen, bestselling authors Holly Black and Cassandra Clare take readers on an extraordinary journey through one boy’s conflict -- and a whole world’s fate.



  Σε αυτό το βιβλίο περιμένω να δω τον Κάλουμ να δοκιμάζεται. Όχι για τις δυνάμεις του και τα χαρίσματα του, αλλά για το ποιος είναι. Το τέλος του προηγούμενου βιβλίου έπεσε σαν ατομική βόμβα. Το ποιος είναι στα αλήθεια ήταν μια αποκάλυψη που κανείς δεν περίμενε. Ο Κάλουμ σε μια άλλη ζωή μπορεί να είχε ένα σκοτεινό παρελθόν αλλά τώρα είναι διαφορετικός και θέλει να γίνει κάτι που να μην πλησιάζει ούτε στο ελάχιστο τον παλιό εαυτό του. Θέλω από αυτόν να δοκιμαστεί για να γίνει αυτό που θέλει και όχι αυτό που έχει γραφτεί από την μοίρα. Πως σας φαίνονται όλα όσα σας είπα; Ανυπομονώ για όλα σας τα σχόλια.



Μην ξεχάσετε να υποστηρίξετε την ιστοσελίδα μας
στο Facebook και στο YouTube.

Σχόλια

  1. Το περιμένω αυτο το βιβλιο πως και πωςσσσσς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακούγονται ενδιαφέροντα βιβλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι καλά! Νόμιζα ότι θα την κόβανε κι αυτή όπως και τους Γκρίσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Και εγώ το ίδιο υποψιαζόμουν αλλά ευτυχώς δεν συνέβη. Και ελπίζω τους "Γκρίσα" να τους πάρει κάποιος άλλος εκδοτικός οίκος. <3

      Διαγραφή
  4. η Cassandra Clare ειναι βασίλισσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις