Η ταινία "Wonder Woman" του 2017 απέκτησε την πρώτη φωτογραφία της


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


  Όλοι μας λατρεύουμε τους super heroes, ανεξαίρετος την ηλικία μας ή το πόσο μικρή ή μεγάλη είναι η αγάπη μας για αυτούς. Οι super ήρωες μας μάθανε από τότε που ήμασταν παιδιά ότι δεν έχει σημασία από πού έρχεσαι ή το τι έκανες στο παρελθόν, γιατί η εσωτερική σου δύναμη και το ότι ποτέ δεν το βάζεις κάτω πάντα θα σε κάνουν να ξανά στέκεσαι στα πόδια σου έτσι ώστε να μάχεσαι πάντα για όσα πιστεύεις. Μια super ηρωίδα που έχει πραγματικά ενδιαφέρουσα ιστορία είναι η "Wonder Woman". Η Wonder Woman είναι μια αμαζόνα πριγκίπισσα η οποία βοηθάει τον κόσμο με τις super δυνάμεις της και είναι μέρος της Λεγεώνας των Σούπερ Ηρώων. Δημιουργήθηκε από την DC και είμαι ενθουσιασμένη που θα ξανά γυριστεί ταινία για αυτήν το 2017.


  Ναι, φυσικά και έχουν ξανά υπάρξει παραγωγές για αυτόν τον τόσο δυναμικό και ιδιαίτερο χαρακτήρα αλλά ποτέ με αυτόν τον τρόπο. Του χρόνου, στις 24 Μαρτίου του 2016, θα βγει η ταινία "Batman v Superman: Dawn of Justice - Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης", η οποία θα είναι ο μεγάλος αντίπαλος του "Captain America: Civil War – Captain America: Εμφύλιος πόλεμος" αφού θα βγουν σε τόσο κοντινές ημερομηνίες, και εκεί θα πρωταγωνιστεί η ταλαντούχα Gal Gadot ως Wonder Woman. Δηλαδή, αυτή η ταινία θα έχει ένα προηγούμενο πάτημα. Οι θεατές δεν θα την βλέπουν για πρώτη φορά σε αυτόν τον ρόλο και θα είναι ποιο εξοικειωμένοι μαζί της. Νομίζω ότι είναι πολύ έξυπνο που το έκαναν έτσι.


  Η από πάνω φωτογραφία είναι το πρώτο δείγμα από την πολύ αναμενόμενη ταινία. Σε αυτήν διακρίνονται πολλά σημαντικά στοιχεία. Κατά πρώτον, στο background παρατηρείτε το όμορφο Λονδίνο. Αυτό σημαίνει πως εμείς οι έλληνες θα έχουμε μια ευκαιρία να απολαύσουμε ξανά το ομιχλώδες αλλά εντυπωσιακό Λονδίνο. Ακόμα, σε αυτήν την σκηνή φαίνεται πως η Wonder Woman μας έχει καλύψει την λαμπερή στολή της αλλά και γενικότερα και την ίδια με αυτόν τον μπλε μανδύα επειδή ή την καταδιώκουν ή παίρνει μέρος σε μια πολύ δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή. Εσείς τι λέτε για όσα σας ανέφερα σήμερα; Είστε ενθουσιασμένοι για την ταινία που έρχεται το 2017 ή όχι; Και τι λέτε για την φωτογραφία; Πιστεύετε πως θα πρέπει να ανυπομονούμε για κάτι πραγματικά καλό ή όχι; Ανυπομονώ για όλα σας τα σχόλια.


Μην ξεχάσετε να υποστηρίξετε την ιστοσελίδα μας
στο Facebook και στο YouTube.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις