Hello, December...


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


  Ο νέος μήνας έφτασε και το τέλος του έτους όλο και πλησιάζει. Άλλες τριανταμία μέρες έμειναν για να αλλάξει το έτος, τις οποίες θα τις γεμίσουμε με πολύ φαντασία και πολλά όνειρα. Μπορεί εδώ και έναν μήνα να μην σας αναρτούσα όσο συχνά θα ήθελα αλλά πρέπει να ξέρετε πως δεν το έκανα επίτηδες. Ο Νοέμβριος, όπως πολύ καλά θα ξέρετε, είναι ο μήνας που κανείς δεν μπορεί ούτε καν να ανασάνει. Επιστρέφω όμως πολύ δυναμικά σύντομα με πάρα πολλά βίντεο, βιβλιονέα και πολλά ακόμα, τα οποία ελπίζω να σας αρέσουν. Στα σχόλια μπορείτε να γράψετε όλα όσα έχετε πρόθεση να κάνετε τον όμορφο και ιδιαίτερο Δεκέμβριο που μας έφτασε. Ανυπομονώ για όλα σας τα σχόλια γιατί ποτέ δεν κουράζομαι να ακούω τα καλύτερα για εσάς. ΚΑΛΌ ΜΉΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΈΣ ΠΡΟΒΟΛΈΣ είναι το μόνο που μπορώ να σας ευχηθώ.


Μην ξεχάσετε να υποστηρίξετε την ιστοσελίδα μας
στο Facebook και στο YouTube.

Σχόλια

  1. Καλό μήναααα!!! Εύχομαι ο Δεκέμβρης να σε βρει χαρούμενη και υγιή!!!
    Εγώ σε λίγες μέρες δίνω τις εξετάσεις μου στα γαλλικά... (ουφ, θα ξεμπερδέψω!)...Στο σχολείο έχουμε αρχίσει διαγωνίσματα, αλλά φαντάζομαι ότι από την επόμενη εβδομάδα, τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣΣ!!! Και...Χριστούγεννα!!! Ανυπομονώ να έρθουν οι γιορτές για να έχω ελεύθερο χρόνο να ασχοληθώ με όοο,τι θέλω!!! Και μου έχουν μαζευτεί αρκετά βιβλία που θέλω να διαβάσω...Δεν νομίζω ότι θα τα προλάβω όλα, αλλά πραγματικά...μου έλειψε το διάβασμα!! (λογοτεχνικών βιβλίων - ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!)
    Αυτά.... :) <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Efthymia Liagka,
      Σε ευχαριστώ πολύ. <3 Καλή τύχη σου εύχομαι. Ειμαι σίγουρη ότι θα σκίσεις. Άντε με το καλό να έρθουν τα Χριστούγεννα. Καλοδιάβαστα και τα νέα βιβλιαράκια. <3 Και εμένα μου έλειψε το διάβασμα. :(

      Διαγραφή
  2. Καλο μηνα στην ποιο αγαπημένη μου blogger ever

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΥΠΈΡΟΧΑ ΛΌΓΙΑ ΣΟΥ. <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις